2017/11/24 at 7:29 AM

1 tenul impecabil înlătură obstacolele

Până să vă gândiţi la culori şi texturi, esenţial este să aveţi tenul neted. Dacă faţa este marcată de  pete sau iritaţii, acestea reprezintă obstacole în viaţă. Folosiţi fond de ten lichid ca bază de machiaj, aplicându-l cu un burete umed sau o pensulă groasă adecvată, pentru uniformizare.

2 strălucirea indică bucurie lăuntrică

Ca să atrageţi lucruri bune în viaţă şi să fructifi caţi oportunităţile cu aplomb, faceţi-vă chipul să radieze o strălucire interioară. Ca să atrageţi norocul, pielea nu are voie să pară obosită sau ştearsă. De aceea, dormiţi sufi cient, iar în zilele când tenul necesită un nou sufl u de viaţă, folosiţi fabuloasele creme strălucitoare. Aplicaţi-le înainte de fondul de ten şi pudră.

3 pregătiţi-vă paleta de culori

Când vă machiaţi chipul, consideraţi-l paleta unui pictor. Distraţi-vă! Încercaţi să pregătiţi o bază folosind puţină pudră translucidă, aplicată cu o pensulă specială mare. Evitaţi pudra mată, care conferă tenului un aspect tern.

4 ochii luminoşi atrag chi-ul bun

Ochii trebuie să fi e luminoşi şi vioi Dacă aveţi de la natură ochi mari,  cu pleoape accentuate, subliniaţi-i cu ajutorul unor culori îndrăzneţe. Dacă nu, creaţi impresia de strălucire folosind ingenios fardul de pleoape, creionul-contur şi tuşul. Ochii au rolul unei ferestre către lume, deci faceţi-i atractivi, ca să capteze chi-ul fast.

5 bujori în obraji pentru iubire

Obrajii trebuie neapărat să fi e îmbujoraţi; astfel, şansele de a vă găsi un iubit extraordinar vor creşte însutit. Obrajii rozalii vă vor spori, în plus, şansele de prosperitate şi avere. Fetele de 20 de ani trebuie să îşi accentueze partea de sus a pomeţilor cu tonuri de roz. Femeile la 30 şi 40 de ani trebuie să îi sublinieze puţin mai jos, cu nişte nuanţe ceva mai închise. Reţineţi, dacă obrajii vă arată ca nişte piersici, atrageţi minunatul noroc al fl orii de piers

6 părul lung vă aduce un soţ bun

Părul neîngrijit şi despletit poate să fi e grozav pentru adolescente, dar, dacă vreţi ca faţa să vă aducă noroc, focalizaţi-vă pe volum. Dacă nu vă puteţi permite vizite regulate la coafor, învăţaţi să vă aranjaţi părul cu o perie mare, rotundă. Cât priveşte norocul de căsătorie, părul lung, fie el drept sau creţ, este cel care vă atrage un bărbat în viaţă.

7 aluniţele

Aluniţele faciale pot fi atrăgătoare şi aduc noroc, în funcţie de poziţia lor. Totuşi, aluniţele roşii sunt întotdeauna considerate mai faste decât cele negre, dacă se găsesc pe chip. Dacă aveţi o aluniţă neagră şi proeminentă pe faţă, folosiţi un fard-pudră sau un creion roşiatic pentru a-i deschide culoarea.

8 văpaie în priviri pentru putere

Fiţi îndrăzneţe. După ce aplicaţi pe toată pleoapa un fard într-o culoare la alegere, folosiţi un fard de pleoape fumuriu, aplicat într-o linie fi nă, aproape de genele superioare. Omogenizaţi marginile cu un tampon de vată. Finisaţi-vă creaţia cu puţin fard sclipitor pe arcadă. Când vă lucesc, ochii au o putere de atracţie mult mai mare.

9 puteţi să şi trişaţi

Genele false au fost odată accesorii obligatorii, iar acum revin în forţă. Învăţaţi să le aplicaţi fi resc şi subtil. Reţineţi, perfecţiunea se atinge prin exerciţiu. Dacă nu le-aţi mai folosit, începeţi cu gene false individuale în colţul exterior al ochiului. Genele vă protejează chi-ul interior.

10 gura este „poarta“ de pe chip

Gura este poarta feţei, deci zona din jurul ei este la fel de importantă ca şi intrarea principală a locuinţei. Imprimaţi-i o energie pozitivă, făcându-vă buzele să arate apetisant, păstrându-vă dinţii curaţi şi pielea din jurul gurii frumoasă şi neiritată. Folosiţi un contur de buze mai deschis decât nuanţa rujului ales. Apoi, acoperiţi-vă cu generozitate buzele cu cât de multă culoare şi luciu doriţi.

11 strălucirea bijuteriilor aduce noroc

Femeile care se înfrumuseţează şi caută să strălucească aduc noroc iubiţilor, soţilor şi copiilor, deoarece emană o aură fastă de succes şi belşug.

Sursa articolului: Revista Lumea Feng Shui nr 7, pg. 26

0 Comments

Leave a Comment