2017/11/19 at 12:33 PM

Dacă vreţi să vă vindeţi casa ori proprietatea la un preţ cât mai bun, încercaţi să urmaţi sfaturile de mai jos, care vă vor garanta reuşita în acest sens.

1. Instalaţi o lumină puternică la înălţime, în spatele casei
Acest lucru va face ca energia casei să nu degenereze şi să nu devină excesiv de yin. Lumina puternică înalţă energia casei şi îi conferă chi yang, atrăgând, prin urmare, ocupanţi pentru locuinţă. Acesta este, probabil, cel mai bun mod de a atrage cumpărători pentru casă. Ţineţi lumina aprinsă pe parcursul nopţii şi zilei. De asemenea, este bine să anunţaţi casa ca fiind de vânzare atunci când încă mai este locuită. Dacă permiteţi ca locuinţa să rămână goală prea multă vreme, atunci energia sa scade, stagnează, iar în cele din urmă moare; şi, când se întâmplă acest lucru, devine din ce în ce mai greu să atrageţi cumpărători pentru ea. Dacă faceţi un tur printr-o zonă rezidenţială cu case nelocuite, veţi vedea că a permite ca o casă să pară abandonată este cel mai rău lucru pe care îl puteţi face pentru proprietatea voastră.

2. Puneţi lângă uşa principală imaginea unei păsări în zbor, purtând în cioc un steguleţ cu preţul casei
Scrieţi suma pe care o vreţi pentru casă pe o bucată de hârtie şi puneţi-o în ciocul păsării. Aveţi grijă ca pasărea să pară că zboară dinspre casă şi ca preţul să fie unul rezonabil în raport cu valoarea proprietăţii. Păsările sugerează numai lucruri strălucite, însă, mai presus de toate, simbolizează comunicarea cu Universul. Ele mai reprezintă ocazii şi perspective bune pentru viitor. Prin urmare, atunci când folosiţi o pasăre pentru a vă ajuta să vă vindeţi casa, ea va comunica mesajul vostru cosmosului, cu o mare eficienţă. Chinezii cred că mesajul înaripatei vă va aduce un cumpărător aproape peste noapte şi, lucru şi mai important, va face să obţineţi preţul pe care îl doriţi. Însă nu fiţi lacomi!

3. Menţineţi grădina frumoasă şi curată
Nu îngăduiţi ca verdeaţa din jurul casei pe care încercaţi s-o vindeţi să crească neîngrijit şi sălbatic. Multe dintre casele scoase la vânzare rămân nelocuite. Iarba şi plantele cresc în toate direcţiile, de obicei în aşa măsură încât energia yin începe să fie predominantă. Atunci când se întâmplă acest lucru, casa voastră pur şi simplu nu se va vinde. Adesea, simpla revitalizare a grădinii prin tunderea ierbii şi a copacilor va atrage foarte repede un cumpărător. Şi întotdeauna aveţi grijă ca partea din faţă a casei să nu fie aglomerată cu gunoaie şi cutii goale. Dacă faceţi curăţenie, veţi atrage un Feng Shui bun pentru casă, care vă va aduce un cumpărător. Prin urmare, aveţi grijă ca respectiva casă să rămână suficient de atrăgătoare.

0 Comments

Leave a Comment