2017/11/19 at 4:13 PM

Vă simţiţi neapreciaţi, iar eforturile voastre par să fie trecute cu vederea într-o carieră în care renumele, recunoaşterea şi o bună reputaţie sunt esenţiale în vederea obţinerii succesului? Dacă aceasta este situaţia, atunci trebuie să „aprindeţi” flacăra succesului energizând elementul Foc din sud, sectorul renumelui.Una dintre cele mai eficiente şi mai uşoare metode este prin folosirea luminilor puternice – spoturi, candelabre de cristal şi lumini pâlpâitoare. Luminile semnifică preţioasa energie yang şi, prin urmare, sunt extrem de eficiente. Însă asiguraţi-vă că sunt de culoare albă, galbenă sau roşie, care sunt culori yang, şi nu de culoare yin (albastru sau negru).

Culoarea roşie este deosebit de eficientă în activarea norocului de recunoaştere. De asemenea, puteţi dispune în sud obiecte uzuale la care predomină culoarea roşie (veioze cu abajur de această culoare, draperii, cuverturi, covoraşe şi mochete). Mai puteţi folosi şi alte obiecte care ţin de elementul Foc pentru a energiza colţul renumelui (sudic) din casă. Un şemineu este minunat în acest sens, iar efectele sale sunt foarte evidente pe timpul lunilor de iarnă, când există o predominanţă a energiei yin şi când este cea mai mare nevoie de energie yang, luminoasă şi caldă.

De vreme ce Lemnul produce Focul în ciclul productiv al elementelor, atât motivele ornamentale care ţin de Lemn, cât şi cele care ţin de Foc pot fi incorporate în decorul interior al încăperilor din partea sudică a casei, sau pe pereţii de pe latura sudică a unei încăperi. Elementul Lemn este cel mai bine stimulat cu ajutorul plantelor, fie ele vii sau artificiale. În acest scop pot fi utilizate conurile de pin sau diverse plante.

Mai puteţi aprinde lumânări de culoare roşie sau puteţi etala un tablou care are roşul drept culoare predominantă. O fotografie cu o ramă din lemn expusă în acest colţ va suplimenta şi ea în mod benefic elementul Foc.

Sursa articolului:

0 Comments

Leave a Comment