2017/11/19 at 12:32 PM

Cum facem ca să atragem în viaţă celebritatea şi popularitatea? Soluţia constă în atârnarea unor clopoţei de vânt în colţul sudic al casei sau livingului. Contrar părerii generale, NU atragi spirite şi fantome rele dacă agăţi clopoţei de vânt în casă! De fapt, clopoţeii de vânt sunt buni stimulanţi, care te ajută să îţi măreşti popularitatea!Clopoţeii de vânt pot avea tije din bambus, cupru sau oţel inoxidabil, în grupuri de opt sau cinci. Tijele trebuie să fie goale pe dinăuntru, ca să permită chi-ului să se deplaseze ascendent. Legănarea clopoţeilor de vânt produce nişte clinchete uşoare. Aceste sunete permit acumularea de chi pozitiv, care la rândul său invită în casă norocul de celebritate. În plus, clinchetele însufleţesc mediul cu o doză sănătoasă de energie yang.

Gândeşte-te la sfaturile următoare dacă te hotărăşti să agăţi clopoţei de vânt, ca să creezi energii favorabile în casă:

Materialul clopoţelului de vânt

Alege materialul ornamentului în funcţie de elementul ce guvernează colţul respectiv. Astfel, rezultă că ornamentele de metal se potrivesc cel mai bine în colţurile din vest, nord-vest şi nord. Foloseşte clopoţei de vânt din ceramică în sectoarele din sud-vestul, nord-estul şi centrul casei. Agaţă ornamentele din lemn, ca de exemplu bambus, în colţurile din sud, est sau sud-est. Elementul foc guvernează sudul, iar estul şi sud-estul reprezintă elementul lemn. Având în vedere că lemnul hrăneşte focul în ciclul productiv, dacă agăţi în sud clopoţei de vânt din lemn, atragi norocul de celebritate. Trebuie să eviţi cu orice preţ să agăţi ornamente de vânt din metal în colţurile lemnului, pentru că metalul distruge lemnul.

Numărul de tije

Cele mai favorabile numere de tije pentru un clopoţel de vânt sunt 6, 7, 8 sau 9. De observat totuşi că, în funcţie de numărul de tije folosit, apar diverse efecte asupra norocului. Foloseşte 6 sau 8 tije dacă vrei să adaugi un plus de şansă în viaţa ta cotidiană. Dacă vrei să alungi ghinionul, cel mai mult se potriveşte numărul 5.

Scopul atârnării clopoţelului de vânt

Aceasta depinde dacă ornamentul este folosit pentru a suprima ghinionul sau pentru a stimula energiile norocoase. Dacă scopul este să abaţi săgeţile otrăvite provocate de grinzile de deasupra capului, atunci trebuie folosit un clopoţel de vânt din metal, cu cinci tije.

0 Comments

Leave a Comment