2017/11/24 at 7:37 AM

CHRISTINA AGUILERA

Deseori comparată cu Britney Spears, Christina este considerată „cea care chiar poate să cânte“. Deşi, în ultimul timp, îşi dezvăluie latura sălbatică, ea are o aluniţă ce prezice celebritatea, succesul şi hrană din belşug toată viaţa. Aluniţa ei este în poziţia 12.

GONG LI

Desemnată cea mai celebră actriţă din China, şi-a început cariera cinematografi că încă de pe băncile şcolii. Celebritatea timpurie este indicată într-adevăr de aluniţa în poziţia 24, dar trebuie să fie precaută, deoarece persoanele cu astfel de aluniţe tind să se descurce foarte bine în tinereţe, dar întâmpină greutăţi pe măsură ce avansează în vârstă.

JOHN WOO

Şi-a început cariera lucrând pentru Shaw Brothers Studio din Hong Kong, specializându-se în filme ultraviolente cu gangsteri şi scene de acţiune complexe. Şi-a câştigat intrarea la Hollywood dezvoltându-şi o reputaţie deosebită în SUA, cu The Killer. Astăzi, el semnează o întreagă serie de succese cinematografi ce impresionante, între care Broken Arrow, Face/Off şi Paycheck. „Monştri sacri“ precum John Travolta şi Nicholas Cage spun că sunt „onoraţi să lucreze cu el“. Aluniţa lui este în poziţia 20, care promite fie un mare succes, fi e o proastă notorietate. În cazul lui John Woo, este vorba de prima situaţie.

GOLDIE HAWN

Aluniţa ei este în poziţia 12, sugerând că va avea o viaţă norocoasă, bogată şi fericită. Are o căsnicie solidă cu Kurt Russell şi trei copii frumoşi. Fiica ei, Kate Hudson, păşeşte pe urmele mamei, construindu-şi o carieră de mare succes în lumea fi lmului. O dată cu naşterea recentă a nepotului său, Ryder Russell Robinson, viaţa ei este împlinită.

SARAH JESSICA PARKER

Vedeta din Totul despre sex este binecuvântată cu celebritate, frumuseţe şi un soţ iubitor. Aluniţa în poziţia 25 sugerează o viaţă plină de recunoaştere şi avere. Le are, într-adevăr, pe amândouă, şi chiar mai mult.

CINDY CRAWFORD

Aluniţa ei se afl ă imediat la stânga colţului gurii, în poziţia 12. Este o poziţie foarte norocoasă pentru o aluniţă, care prezice o viaţă de succes, împlinită şi echilibrată.

BAI LING

Această frumuseţe originară din Sichuan şi-a făcut debutul în Red Corner, ca parteneră a lui Richard Gere, şi, de atunci, nu a mai privit înapoi. De când s-a mutat la Hollywood, şi-a însuşit limba engleză şi a jucat alături de celebrităţi precum Jodie Foster, Will Smith şi Nick Nolte. Aluniţa în poziţia 25 arată că se va bucura de recunoaştere şi avere atâta timp cât îşi păstrează tradiţiile şi originile.

BEN AFFLECK

Aproape la fel de celebru pentru fosta relaţie cu Jennifer Lopez ca pentru fizicul extraordinar şi succesul în box office, Ben Affleck afişează o aluniţă în poziţia 19. Aceasta sugerează că are noroc de avere şi mulţi prieteni buni, însă are tendinţa de a cădea în mrejele sexului opus.

TIGER WOODS

Senzaţionalul jucător de golf Tiger Woods are o aluniţă în poziţia 22, care prezice o viaţă de vedetă, însoţită de infl uenţă şi putere. Nu este doar un superstar în lumea golfului, ci şi un exemplu pentru tinerii din toată lumea. A declarat în interviuri că prioritatea lui nu este jocul, ci să îi ajute pe ceilalţi, infl uenţându-i în bine. Aşa a apărut Fundaţia Tiger Woods, înfi inţată împreună cu tatăl său, care şi-a propus să ajute copiii dezavantajaţi în activităţile sportive şi extrasportive. A strâns mulţi bani de-a lungul vieţii, în principal prin contracte publicitare cu companii precum Nike, American Express şi Tag Heuer.

JET LI

După Jackie Chan, este cel mai mare star asiatic. A fost campion mondial de arte marţiale înainte să se apuce de actorie, dar a obţinut în cariera artistică cel puţin la fel de mult succes ca în sport. Despre primul său fi lm, Shaolin Temple, se spune că a declanşat explozia Kung Fu din China anilor ’80. Aluniţa lui are o poziţie similară cu cea a lui Tiger Woods, conferindu-i tendinţa de a excela în sport, precum şi în celelalte aspecte ale vieţii.

Sursa articolului: Revista “Lumea Fengshui” Nr. 2 pg. 18

0 Comments

Leave a Comment