2017/11/24 at 7:40 AM

 

Iată ce lucruri vă rezervă astrele în aprilie şi care sunt activatorii şi remediile Feng Shui recomandate pentru a vă bucura de o lună cât mai bună cu putinţă.

ȘOBOLAN
Norocul vă întoarce spatele luna aceasta, fiindcă primiți vizita stelei nenorocirilor. Chiar dacă vă mențineți forțele datorită elementelor voastre intrinseci, vă va fi util să purtați amulete protectoare, pentru a alunga ghinionul ce planează în jurul vostru. Purtați un breloc cu pagoda celor 5 elemente și etalați ventilatorul pentru prefacerea destinului în nordul locuinței, pentru a vă proteja de accidente și de persoanele malefice. Este o lună în care ar fi mai bine să stați în banca voastră și să evitați efectuarea a prea multe activități. Nu vă băgați nasul în oala altora. Chiar dacă sunteți bine-intenționați, este posibil ca gestul să vă fie interpretat greșit. Bârfele excesive v-ar putea crea noi probleme. Nu răspândiți zvonuri pe seama altora, căci acest lucru se va întoarce împotriva voastră. Este posibil să vă apară în viață necazuri pricinuite de lipsa de încredere. Pentru a vă consolida relațiile, purtați amuleta păcii și a armoniei.

BOU
Sunteți copleșiți acum de energiile disputelor. Nu căutați cearta cu lumânarea și feriți-vă să jigniți pe cine nu trebuie… v-ați putea trezi cu un litigiu! Puneți un toiag al lui Ksitigarbha în nord-est. Este clar că veți pierde orice dispută. Purtați bijuterii din aur în formă de măr pentru a ține sub control energiile irascibilității din astrograma voastră. Se prea poate să ajungeți mai ușor la extenuare. Este important să dormiți suficient, ca nu cumva să deveniți și mai iritabili. Este o lună indicată pentru un concediu. Detensionați-vă adoptând un hobby. Cu cât veți fi mai puțin stresați, cu atât vă va merge mai bine în relațiile de serviciu sau din afara lui.

TIGRU
Va fi o lună a confruntărilor, și se prea poate să găsiți motiv de a vă exprima dezacordul față de absolut orice. Feriți-vă să jigniți pe cine nu trebuie atunci când ridicați tonul, căci e posibil să stricați niște punți valoroase. Purtați silaba OM pentru a controla energiile de ceartă din prezent. Amânați tratativele importante și stați cuminți în afaceri și la serviciu. Deocamdată, este mai bine să lucrați pe cont propriu și în tăcere. Ceilalți v-ar putea găsi mai des nod în papură; nu puneți la suflet criticile lor. Per global, șansa nu vă surâde. Protejați-vă averea ținând asupra voastră o monedă cu lacăt și așezând o cămilă în casa voastră astrologică (nord-est 3), pentru a vă rezolva problema fluxului de încasări.

IEPURE
Aveți în față o lună încărcată de energie, dar feriți-vă de pericolele ascunse pe care vi le aduce. Vă zboară în astrogramă steaua violenței, care atrage riscul unui jaf sau al unei fraude. Fiți strânși la pungă, căci este posibil să pierdeți bani în intervalul curent. Feriți-vă deocamdată de jocurile de noroc și de asumarea de riscuri. Dacă sunteți implicați în afaceri, vă confruntați cu amenințarea unei înșelăciuni. Etalați un rinocer albastru, pentru a vă proteja de fraude. Este o perioadă propice pentru a vă dezvolta interese în afara serviciului. Cochetarea cu un nou hobby sau mai mult timp petrecut acasă, cu familia, vă vor abate gândul de la presiunile muncii, putându-vă stimula să atingeți mai bune performanțe în sfera corporatistă. Comploturile de la birou și-ar putea face simțită neplăcuta prezență, deci aveți grijă să expuneți un cocoș pentru a respinge energiile negative ale colegilor intriganți.

DRAGON
Este o lună întru totul magică, nu doar în ceea ce privește bogăția, cariera, sănătatea și familia, ci și prin prisma unei bucurii personale. Este un interval minunat pentru a începe lucruri noi, a porni în noi călătorii, sau pentru căsătorie. Energiile atrag încheierea cu succes a oricărui proiect pus pe roate acum. Fiți inovatori în afaceri, pentru a vă traduce norocul în capital. Îndrăzniți să fiți altfel și să nu mergeți pe căi bătătorite. Activați-vă numărul stelar 8 cu ajutorul a 2 dragoni cu perlă, pentru a vă cristaliza șansa bănească. Popularitatea vă va crește enorm acum. Ieșiți în lume, socializați și distrați-vă. Pentru bune relații perpetue, agățați un canaf cu simbolul infinitului. Pentru a vă stabiliza norocul, dispuneți o figurină cu dragon în sud-estul locuinței.

ȘARPE
Vi se așterne în față o lună fantastică, în care vi se pot îndeplini și cele mai îndrăznețe visuri! Profitați la maximum de intervalul curent activându-vă zodia cu ajutorul unei figurine cu un șarpe pe pepită etalate în sud-est. Așezați-o alături de aliații zodiacali și prietenul secret, pentru a vă asigura succesul și a nu stârni invidii. Aveți un noroc extraordinar la bani. Puteți face bani frumoși, deci fiți cu ochii în patru după ocazii. Trebuie să ieșiți în lume, să fiți activi și să profitați de excelenta doză de chi de bun augur care planează asupra voastră. Nu uitați de familie și de persoana iubită, cu tot entuziasmul vostru. Găsiți interese comune, pentru a conferi profunzime timpului petrecut în familie. Activați colțul sud-vestic al livingului cu un copăcel de ametist.

CAL
Luna aceasta aduce pe neașteptate o idilă nativelor Cal. Veți constata că vă va crește popularitatea. Sporiți acest tip de șansă așezându-vă animalul florii de piersic, iepurele, în est. Aveți noroc în speculații și pe planul financiar. Ca activator, folosiți o imagine a lui Tsai Sheng Yeh, zeul bogăției. În schimb, nu vă surâde șansa pe planul sănătății, existând pericolul unei vătămări în regiunea abdominală. Evitați operațiile majore deocamdată. Dacă sunteți gravide, evitați cu orice preț sudul în intervalul curent. Protejați-vă ținând asupra voastră un Wu Lou. La serviciu se întrevede concurență. Dacă cineva încearcă să facă pe glumețul cu voi, zburliți-vă nițel „coama”. Odată ce va afla din ce stofă sunteți făcuți, respectivul va da înapoi. Pentru noroc de avansare în carieră, etalați un cocoș cu monede pe masa de lucru.

OAIE
În aprilie obțineți totul cu ușurință, iar obstacolele care v-au împiedicat mai înainte să atingeți succesul se vor topi ca prin farmec. Aveți noroc de victorie în situațiile concurențiale. Activați-l etalând un ponei pictat în sud. Urmați acum povața unui mentor. Sfatul său vă va ajuta să luați decizia corectă. Situația este înfloritoare în carieră. Este momentul să acționați pentru a obține ce vreți, chiar dacă alții vă stau în cale. Încrederea în voi și munca pe brânci vă vor purta spre reușită. Pentru sprijin pe plan profesional, expuneți o țestoasă-dragon din cristal. În relații, fiți mai deschiși la minte și mai puțin încăpățânați. Activați șansa în iubire cu o pereche de turturele.

MAIMUȚĂ
Vă merge mai bine, lucrurile începând să decurgă iar ca pe roate. Veți avea parte de succese neașteptate. Cu condiția să nu fiți cu nasul pe sus, veți fi recompensați cum se cuvine. S-ar putea să primiți o anumită moștenire și vi se prezintă noi oportunități. Pentru a atrage acest tip de ajutor, purtați asupra voastră monedele celor 8 Nemuritori. Sunteți pe val, deci nu permiteți unor fleacuri să vă umbrească fericirea. Este o lună propice pentru investiții, dar protejați-vă averea dormind cu o monedă cu lacăt sub pernă. În dragoste, șansa vă surâde. Dacă sunteți singuri, însă ați pus ochii pe cineva, este un moment favorabil pentru a aborda persoana respectivă. Pentru noroc în iubire, țineți un cocoș bătut cu cristale în vest.

COCOȘ
Această lună trebuie să se afle sub semnul precauției, deoarece vă confruntați cu pericolul unor boli și scandaluri, mai ales dacă sunteți bărbați. Bolile vizează în special plămânii și nasul. Pentru a vă proteja de orice afecțiuni, purtați un Wu Lou de jad. Nu este un interval propice pentru demararea noilor proiecte sau planificarea evenimentelor importante. Mai bine stați cuminți și petreceți-vă timpul stabilind strategia pentru luna viitoare, care vă aduce mai multă șansă. Orice plus în averea voastră va fi câștigat cu trudă. Evitați jocurile de noroc, fiindcă zeița Fortuna nu vă ajută. Sporiți-vă șansa de bogăție și în afaceri cu ajutorul unei broaște cu 3 picioare, iar norocul în dragoste, folosind o piatră roz pentru îndeplinirea dorințelor. În ceea ce privește relațiile, nu vă aruncați la ceva serios, deocamdată. Este mai avantajos să mai așteptați puțin.

CÂINE
Fortuna vă surâde iar, promițându-vă multă avere. Este o perioadă când merită să vă băgați „codița” în toate! Nu fiți leneși, fiindcă veți rata o mulțime de mari ocazii. Expuneți crabul cu monedă, pentru a vă asigura că nu veți rata nicio oportunitate. Deocamdată nu aveți șanse la jocurile de noroc și în speculații, deci nu mergeți la risc. Nu dați și nu luați bani cu împrumut luna aceasta. În afaceri, mizați pe o transparență totală, pentru a reduce riscul apariției unor neînțelegeri. Etalați în birou mere de cristal, pentru a vă asigura raporturile armonioase la serviciu. Dragostea pătimașă va trece pe planul secund, căci vă veți gândi mai mult la ce se va petrece pe termen lung. Este un interval fast pentru cererile în căsătorie și nunți.

PORC
Pregătiți-vă pentru o lună a schimbării! Vechile metode de lucru încep să fie depășite. Faceți loc unei transformări. Ghinionul cu care v-ați confruntat în ultimele două luni deja va fi dispărut, și se prea poate să vă simțiți entuziasmați și lipsiți de griji, deoarece încep să vă dispară obstacolele din calea succesului. Poate că ați fost atât de prinși de problemele voastre, încât nu ați avut timp să vă gândiți la ceea ce vreți. Ziceți „stop” și puneți-vă cât mai des câte o dorință. Faceți rost de o roată pentru îndeplinirea dorințelor și păstrați în ea o listă cu ceea ce vă dorește suflețelul. Țineți roata în nord-vestul dormitorului până când dorințele vi se împlinesc. Ca alternativă, puteți folosi o pasăre pentru îndeplinirea dorințelor. În iubire, este un interval propice pentru a vă cimenta relația cu o propunere în căsătorie sau reînnoindu-vă jurămintele.

0 Comments

Leave a Comment