2017/11/24 at 7:44 AM

Iată ce lucruri vă rezervă astrele în august şi care sunt activatorii şi remediile Feng Shui recomandate pentru a vă bucura de o lună cât mai bună cu putinţă.

ȘOBOLAN
Este o lună extraordinară pentru consolidarea relațiilor, mai ales cu oamenii cu care ați pierdut contactul. Șansele în raporturile interpersonale sunt excelente, și veți obține mai mult decât prietenia celorlalți, dacă veți face efortul de a vă întâlni cu ei și a schimba noutăți. Puneți un copăcel de ametist în sud-vestul livingului, ca să activați enormul noroc în relații din prezent. Există pericolul unor atenții nedorite din partea sexului opus. Protejați-vă mariajul așezând sub pat o bucată de ametist legată cu șnur roșu. Studenții Șobolan vor avea o perioadă bună. Sporiți-vă șansele în studii cu ajutorul celor doi crapi sărind peste poarta dragonului, etalați în nord-est. Pentru noroc la bani, dispuneți o corabie a bogăției plină cu zirconii, ca și cum v-ar intra în casă dinspre una dintre direcțiile voastre faste. Sunteți norocoși și în speculații, dar aveți grijă să priviți spre un punct cardinal propice când luați decizii pe acest plan.

BOU
Luna aceasta, vă vizitează steaua bolilor, deci crește riscul de infecții și alte afecțiuni. Mențineți cea mai mare liniște în sectorul nord-estic. Mutați din această zonă aparatul TV, radioul și orice alt lucru gălăgios. Țineți pe noptieră un Wu Lou cu cei 8 Nemuritori. Vârstnicii sau persoanele bolnave trebuie să evite să doarmă în nord-est. Alimentați-vă echilibrat și faceți un efort de a include în programul vostru încărcat și câteva minute de gimnastică. Nu practicați sporturi riscante, fiindcă cresc șansele de a vă răni. Norocul pe plan financiar și profesional vă surâde, însă, existând posibilitatea să promovați. Pentru șansa unor venituri mai mari, dispuneți pe masa de lucru o muscă pe cal. Pentru noroc în dragoste, purtați un pandantiv cu nodul mistic din aur.

TIGRU
Tigrul are în față o altă lună nefastă, mai ales din cauza bolilor. Încercați să nu vă expuneți virozelor și să nu vă suprasolicitați la muncă. Nu este cazul să faceți vizite la spital. Pentru mai mult noroc de sănătate, purtați un Wu Lou din aur de 18 K. Deocamdată, sunteți mai predispuși la accidente. Țineți în mașină 6 pene de păun, pentru protecție la volan, și purtați silaba Hum, dacă sunteți obligați să călătoriți cu avionul. Pentru a stimula norocul la bani, activați steaua cerească așezând 6 monede mari din metal în nord-est. Aveți mare noroc de mentori, și ați putea întâlni o persoană care să vă servească drept model în viață. Așezați în nord-est un set cu aliații zodiacali și prietenul secret, pentru a da un imbold acestui tip de șansă. Dacă sunteți în căutarea dragostei, atârnați un tablou cu bujori în dormitor. S-ar putea ca, acum, iubirea să înflorească cu adevărat!

IEPURE
Norocul revine, și puteți anticipa cu plăcere o lună ce vă va recompensa. Totul decurge lin, și căpătați iar mai multă încredere în voi. Aveți șansă și la bani, și în dragoste, deci puteți să fiți mai îndrăzneți decât de obicei. Deciziile de afaceri luate acum vă vor aduce succese, iar investițiile financiare vor fi profitabile. Sporiți-vă norocul introducând un articol ornamental cu apă și dragon verde în sud-est. Dacă nu aveți un vas al bogăției, este un bun moment să realizați unul. Viața voastră socială capătă sare și piper. Depuneți toate eforturile de a fi amabili. Cu cât veți întâlni mai mulți oameni, cu atât vă va fi mai bine. Purtați o brățară din calcedonie pentru a vă ameliora raporturile cu ceilalți. În schimb, îngrijiți-vă de sănătate. Apar semne de alergii și intoxicații alimentare. Puneți un Wu Lou pe noptieră, ca să respingeți energiile de boală.

DRAGON
Luna aceasta, apare un pericol de furturi și înșelăciuni. Puneți siguranța personală în capul listei de priorități. Amplasați în sud-est un articol ornamental cu apă și bilă rotitoare, ca protecție împotriva efracțiilor, și țineți la voi un rinocer din aventurin albastru pentru a alunga energiile nefaste din viața voastră. Nu vă dezvăluiți prea ușor părerile și sentimentele. Deocamdată, evitați speculațiile sau asumarea de alte riscuri, ca să nu pierdeți bani. Sunteți frustrați în viața amoroasă. Chiar dacă v-ați găsit partenerul(a), este posibil ca familia și prietenii să vă dezaprobe relația. Pentru a-i netezi calea, purtați un simbol al dublei fericiri din aur de 18 K. Cu sănătatea stați mai bine, dar vi se recomandă să vă îngrijiți în continuare de starea voastră fizică, făcând gimnastică și alimentându-vă rațional.

ȘARPE
Va fi o lună dificilă. Este posibil să vă fie afectată reputația, din cauza zvonurilor dăunătoare, propagate de dușmanii voștri ascunși. Efectele pe termen lung depind de modul în care veți trata situația. Protejați-vă renumele etalând un phoenix roșu în sud. Există, în plus, un oarecare pericol de pagube bănești. Nu vă asumați riscuri și nu vă încredeți prea ușor în ceilalți, chiar dacă, zice-se, vă sunt prieteni apropiați. Protejați-vă averea cu ajutorul unei monede cu lacăt și liliac și purtați o amuletă Long Pi, pentru siguranța personală. Există, de asemenea, riscul infidelității în mariaj. Protejați-vă relația așezând sub pat o bucată de ametist legată cu șnur roșu. Purtați un Wu Lou de jad ca să vă feriți de îmbolnăviri. Încercați să vă relaxați și adoptați un hobby care să vă destindă.

CAL
Sunt posibile, acum, unele probleme bănești, mai ales sub forma unor litigii. Verificați-vă permanent finanțele, în special dacă aveți un cont comun cu cineva. Pot apărea neînțelegeri, ca rezultat al lipsei de comunicare. Dispuneți un Kuan Kung cu fața la ușa principală, ca să vă protejați de oamenii răuvoitori. Chi-ul de certuri din astrograma voastră amenință să facă ravagii. Reluați frâiele în mâini, depunând un efort conștient de a nu lăsa sângele să vi se urce la cap. Calmați-vă cu ajutorul unei pietre relaxante, de exemplu calcedonia, purtată ca brățară. Relațiile pot fi spinoase luna aceasta. Purtați un nod mistic din cuarț roz, pentru a suprima energiile altercațiilor. Este mai înțelept să stați în umbră și să așteptați până când vă părăsesc energiile supărătoare.

OAIE
Vă face o vizită steaua nenorocirilor, care abate asupra voastră un oarecare ghinion. Luna aceasta, fiți precauți în luarea de decizii, căci puteți să vă înșelați. Dacă vă calcă ceva pe nervi, nu săriți la ceartă și nu jigniți pe nimeni. Cuvintele aspre pe care le veți rosti se vor întoarce asupra voastră. Sporiți-vă șansele așezând o pagodă a celor 5 elemente în sud-vestul casei ori purtând una ca pandantiv. Hainele albe vă vor ajuta și ele să combateți neșansa din astrogramă. Activați-vă norocul cu ajutorul unei pietre Dzi cu 7 ochi. Fortuna nu vă ajută la bani, deci încercați să nu vă depășiți bugetul. Protejați-vă averea dormind cu o monedă cu lacăt Nanbu sub pernă. Nici șansele în relații nu sunt extraordinare acum. Evitați certurile, ca să nu vă scape pe gură ceva regretabil.

MAIMUȚĂ
Este o lună nefastă pentru voi, deci cel mai bun plan de acțiune este să nu vă faceți remarcați. Evitați confruntările și certurile. Ghinionul abia așteaptă să vă tragă preșul de sub picioare, deci este important să faceți tot ce vă stă în puteri pentru a vă apăra de rele. Dispuneți o pagodă a celor 5 elemente cu ideogramele Fuk Luk Sau în partea de sud-vest a casei și purtați un minievantai auriu, ca să respingeți neșansa. Nu faceți speculații sau investiții, căci nu sunteți avantajați pe acest plan. Țineți sub pernă o monedă cu lacăt, ca să vă protejați averea. Fortuna vă întoarce spatele și în dragoste, deci lăsați marile declarații pe mai târziu. Trebuie să munciți din greu ca să păstrați armonia în relații. Așezați un copăcel de cuarț roz cu 2 monede în sud-vest, pentru mai mult noroc în iubire. Evitați sporturile brutale, căci există riscul să vă accidentați.

COCOȘ
Aveți noroc la bani, dar nu și în speculații. Evitați pariurile sau jocul la bursă. Cu cât veți depune mai mari eforturi într-un proiect, cu atât vă va fi mai mare recompensa. Nu vă temeți de concurența la locul de muncă. Zeița Fortuna dorește să ieșiți învingători, și puteți obține triumful. Așezați în sud un cal al victoriei, pentru a vă asigura că veți fi primii în orice provocare v-ați asuma. Pentru mai mult noroc la bani, instalați un articol ornamental cu apă și dragon în vestul locuinței. Șansele în dragoste sunt mediocre, deci nici nu vă gândiți să dați curs unei noi relații luna aceasta. Totuși, dacă sunteți căsătoriți, trebuie să purtați un simbol al dublei fericiri din aventurin de culoarea piersicii, ca să cimentați relația. Nu practicați sporturi periculoase deocamdată, riscul de accidentare fiind foarte crescut acum. Purtați o amuletă cu dragon, din citrin, ca să vă protejați.

CÂINE
Pasa voastră norocoasă se continuă magistral. Veți avea nenumărate ocazii, mai ales în dragoste și relații. Dacă sunteți singuri și dornici de iubire, luna aceasta v-ați putea găsi perechea! Pentru mai multe șanse în acest sens, dispuneți un șobolan în partea nordică a dormitorului sau purtați un șobolan de aur prins de o brățară ori de un lănțișor. Soarta vă favorizează și pe planul profesional și financiar. Dacă veți rămâne modești, puteți fi siguri că nu veți da cu piciorul succesului, mai ales în ceea ce privește raporturile cu ceilalți. Sporiți-vă șansele în carieră așezând o maimuță călare pe cal în sudul casei ori al biroului. Prietenii și rudele joacă un rol important în viața voastră acum. Pentru a fi siguri că vă vor rămâne alături atunci când scandalagiii vor încerca să își bage codița, etalați pe o măsuță figurinele cu aliații zodiacali și prietenul secret.

PORC
Aveți în continuare noroc în dragoste, persoanele de sex opus roind în jurul vostru ca albinele la miere. Dacă vă căutați marea iubire, folosiți-vă de simțul umorului pentru a seduce omul care v-a furat inimioara. Vă puteți permite să fiți mofturoși. Purtați brățara Dzi cu 2 ochi pentru a atrage în viața voastră iubirea de durată. Aveți noroc și în carieră, putându-l activa cu ajutorul unei brățări Dzi cu 9 ochi. Se prezintă ocazii de promovare la serviciu. Fiți disciplinați, și atunci veți putea duce la bun sfârșit orice proiect. Nu veți duce lipsă de companie luna aceasta, prietenii și aliații adunându-se în jurul vostru și ajutându-vă la nevoie. Singurul dezavantaj din prezent îl constituie starea de sănătate nu prea strălucită. Protejați-vă de îmbolnăviri atârnând de poșetă sau de curea un Wu Lou din jad alb.

0 Comments

Leave a Comment