2017/11/19 at 3:52 PM

Iată ce lucruri vă rezervă astrele în decembrie şi care sunt activatorii şi remediile Feng Shui recomandate pentru a vă bucura de o lună cât mai bună cu putinţă.

ȘOBOLAN
O altă lună favorabilă vi se așterne în față! Dețineți acum resursele necesare pentru a vă finaliza cu succes proiectele. Veți avea mulți prieteni și suporteri, care se vor ralia în jurul vostru când veți avea nevoie de ei. Purtați permanent asupra voastră o amuletă cu aliații și prietenul secret din zodiac. Este o perioadă propice pentru investiții. Urmați-vă intuiția, și nu veți regreta; aveți în prezent niște instincte fantastice. Pentru mai mult noroc, etalați un Kuan Kung călare pe cal cu fața spre ușa voastră principală. El vă va ajuta să vă concretizați potențialul. În dragoste, aveți noroc. Dacă sunteți singuri și vă căutați iubirea vieții, atârnați un tablou cu bujori în living, ca să atrageți în viață persoana potrivită. Purtați și un nod mistic pentru mai mult noroc în acest sens.

BOU
Luna aceasta trebuie să acționați prudent, căci este o perioadă explozivă. Se întrevăd succesul și satisfacția, dar de atitudinea voastră depind, și de abordarea pe care o adoptați în ceea ce întreprindeți. Există și riscul să deveniți înfumurați, ceea ce ar putea face ca norocul să vă părăsească. Deocamdată, balanța va înclina spre bine sau spre rău în funcție de înțelegerea voastră cu cei din jur, deci depuneți eforturi ca să vă cizelați aptitudinile sociale. Faceți rost de un articol ornamental cu apă ca să combateți pericolele aduse de steaua lunară a violenței, și așezați-l în nord-est. Aveți prea puține șanse în dragoste, dar, dacă vă căutați adevărata iubire, puteți „încerca marea cu sarea”, așezând un cocoș în partea vestică a dormitorului vostru.

TIGRU
Această lună riscantă se caracterizează printr-o luptă concurențială internă. Nu lăsați mândria sau orgoliul să vă întunece judecata în aspectele care într-adevăr contează. Este posibil ca unele persoane să își dorească să călcați strâmb, dar aveți și o mulțime de prieteni de partea voastră. Nu îi respingeți, căci ei vă vor ajuta să purtați bătăliile, și veți avea mare nevoie de ei. Dacă doriți să avansați în carieră, utilizați puterea energiei de Pământ a cristalelor. Dispuneți pe masa de lucru 6 globuri netede de cristal, ca să depășiți obstacolele de la birou. Pentru noroc pe plan financiar, așezați o corabie a bogăției ca și cum ar naviga înspre interiorul locuinței. Umpleți-o cu lingouri, zirconii și pepite, ca să aveți garanția că veți și păstra averea obținută.

IEPURE
Este o lună marcată de boli. Aveți mare grijă dacă vă expuneți unor viroze sau practicați sporturi dure. Există riscul unor accidente sportive sau de călătorie. Protejați-vă purtând un Wu Lou din aur sau punând pe noptieră ori în sectorul estic un Wu Lou cu cei 8 Nemuritori. Nu stați în oraș și nu vă plimbați singuri după lăsarea întunericului. Sunteți slăbiți în intervalul curent. Nu aveți nici noroc la bani, deci monitorizați-vă finanțele. Încercați să nu vă faceți de cap prin extravaganțe inutile. Totuși, există și o veste bună: situația în dragoste este înfloritoare. Dacă sunteți singuri și vă doriți ceva mai mult decât o aventură, activați-vă norocul în iubire punând un șobolan în nord, pentru a genera șansa florii de piersic, și purtați ideograma dublei fericiri pentru ocazii de căsătorie.

DRAGON
Pentru Dragon, este o perioadă plină de altercații. Detaliile nesemnificative au darul să vă scoată din sărite. Chiar dacă vă controlați, poate vă dați seama că nu sunteți în apele voastre. Vă place mai mult să ridicați tonul și să săriți la ceartă. Încercați să stăpâniți orice urmă de furie și să o canalizați către ceva productiv. Cumpărați-vă un măr de cristal roz și așezați-l în colțul sud-estic al livingului. Astfel, veți atrage în viață energii ale dragostei. Dacă veți purta un pandantiv de citrin cu dragon, veți putea depăși orice depresie sau eșec cu care vă veți confrunta în intervalul curent și, în plus, vă va crește norocul la bani. Nu aveți totuși nicio șansă în viața amoroasă, mai ales dacă vă mențineți dispoziția neplăcută, deci lăsați-o mai moale pe acest plan, deocamdată.

ȘARPE
Este un interval gălăgios, plin de energie ostilă. Ceilalți par să vă caute nod în papură fără motiv, și ar putea apărea ciocniri neplăcute cu legea și autoritățile. Acestea sunt manifestări ale chi-ului de altercații din luna curentă, care vă aduce haosul în viață. Mențineți cea mai mare liniște în sectorul sud-estic și puneți aici o pagodă de cristal roz, pentru a suprima ghinionul. În plus, introduceți în sud-est niște pernuțe de culoare roșie. Rezistați imboldului de a riposta dacă sunteți provocați pe față. Sigur veți pierde, nu aveți nimic de câștigat din așa ceva. Îngrijiți-vă de sănătate. Etalați-l pe Han Xiang Zi ca să vă protejați de oamenii răuvoitori și de afecțiunile nedorite.

CAL
Decembrie este o lună excelentă, în care aveți mare noroc la bani, concretizat sub forma unui câștig nemuncit. O astfel de șansă înseamnă că ați putea să câștigați la loterie, să primiți o moștenire sau un cec cu o primă grasă! Activați energiile bănești purtând un Dzi cu 9 ochi și mărgea de citrin, precum și având grijă să vă creați un vas al bogăției propriu. Totuși, nu stați cu mâinile în sân, așteptând să vi se ofere banii pe o tavă de argint. Chiar dacă vă apare în grilă norocul pe plan financiar, nu înseamnă că veți face neapărat bani ușori. Nu vă irosiți șansele lenevind. Puneți un articol decorativ cu apă în sud, ca să vă aducă șanse de avere. Munca multă va genera o răsplată acum.

OAIE
Este o perioadă a extremelor, când totul poate fie să meargă ca pe roate, fie să devină un coșmar. Totuși, în general, soarta vă favorizează, deci oportunități vor fi, pentru cei care știu să profite de ele. Norocul la bani se concretizează printr-un venit adițional. Sporiți această șansă așezând-o în locuință pe Choi San Poh. Este o perioadă bună pentru a ieși în lume și a vă face relații benefice pentru afacerea voastră, dar amânați perfectarea contractelor până luna viitoare, căci deocamdată puteți să ajungeți pe cele mai înalte culmi și să cădeți din vârf fără avertizare. Asigurați-vă averea dormind cu o monedă cu lacăt sub pernă. Vă așteaptă, totuși, o lună a iubirii. Dacă vă doriți o idilă, puneți o pereche de rațe mandarine din cuarț roz în sud-vestul dormitorului.

MAIMUȚĂ
Decembrie este o lună grozavă pentru cei cu ambiții în carieră. Șansele pe plan profesional sunt excelente, și obțineți sprijinul șefilor, colegilor și subalternilor. Sporiți norocul de venituri cu ajutorul unei corăbii a bogăției în sud-vest. Perioada de față reprezintă o răscruce pentru voi; în ce mai rămâne din an, veți avea în față mai puține obstacole și mai multă șansă, în general. Se poate însă și să fiți mai ocupați, căci un noian de oportunități abia așteaptă să profitați de ele. Aveți în continuare multă energie și o dispoziție veselă. În viața personală, este o perioadă a noilor începuturi. Aceasta poate însemna că vă veți duce relația amoroasă la un nou nivel, sau că veți face față unei schimbări. Oricare ar fi aceasta, va avea un efect pozitiv asupra vieții voastre. Purtați piatra Dzi cu 7 ochi pentru a amplifica această energie pozitivă.

COCOȘ
Providența ar putea să vă aducă o schimbare de bine în carieră. Totuși, chiar dacă oportunitățile vă cad în brațe, evaluați cu atenție situațiile înainte de a vă da acordul și nu luați decizii pripite. Este posibilă multă concurență la serviciu, dar puteți activa norocul de mentori din luna curentă așezând în birou un set cu Fuk Luk Sau. Întăriți-vă poziția și obțineți sprijinul deplin al superiorilor ierarhici ținând la spate o țestoasă. Apar perspective incitante în afaceri, deci încercați să rămâneți deschiși față de ideile noi. Nativii single pot etala în sud animalul ce le aduce șansa florii de piersic, calul, pentru a profita de norocul în dragoste. Acasă, ați putea fi nevoiți să învățați să jonglați între responsabilitățile de serviciu și cele familiale.

CÂINE
Este o lună înțesată de pericole, necazuri și pagube, deci trebuie să vă luați precauții suplimentare. Pregătiți-vă să vă arătați protectori față de compania voastră, precum și față de cei dragi. Nu rămâneți „descoperiți”, căci nu aveți noroc la bani deocamdată. Puneți-i la ciorap, fiindcă v-ați putea lovi de niște cheltuieli neașteptate. Dormiți cu o monedă cu lacăt sub pernă și purtați Dzi cu 5 ochi, pentru a reactiva șansele pe plan financiar. Priviți obstacolele cu care vă confruntați ca pe niște experiențe de viață. Prietenii vor fi extrem de importanți pentru voi, deci țineți-vă aproape aliații zodiacali și prietenul secret. Nu aveți o stare strălucită de sănătate. Faceți-vă timp pentru a vă odihni suficient sau chiar mergeți în concediu! Nu vă suprasolicitați, ci păstrați-vă energia pentru luna viitoare.

PORC
Decembrie este o perioadă cu potențiale pagube și pericole. Trebuie să fiți precauți și atenți în afaceri, dar și în ceea ce privește siguranța personală. Evitați orice fel de risc. Purtați o amuletă cu dragonul secret pentru a vă apăra de rele. S-ar putea ca presiunea de la serviciu să crească și, în plus, să fiți găsiți, direct sau indirect, drept țapi ispășitori pentru micile dezastre. Nu aruncați vina pe altul, ci protejați-vă poziția așezând o țestoasă-dragon în spatele scaunului de la birou, ca să obțineți sprijinul șefului. Faceți rost de un cocoș cu aspect mânios și puneți-l pe masa de lucru. Monitorizați-vă bine finanțele și țineți un Wu Lou lângă pat, ca să nu vă afecteze bolile în acest interval.

0 Comments

Leave a Comment