2017/11/24 at 7:32 AM

 

Iată ce lucruri vă rezervă astrele în iunie şi care sunt activatorii şi remediile Feng Shui recomandate pentru a vă bucura de o lună cât mai bună cu putinţă.

ȘOBOLAN
Sunt posibile unele probleme bănești, cauzate mai ales de dispute. Fiți cu ochii pe finanțe, mai ales dacă aveți un cont comun cu altcineva. Ar putea să apară neînțelegeri din cauza lipsei de comunicare. Expuneți un Kuan Kung cu fața spre ușa principală, pentru a vă proteja de persoanele răuvoitoare, și puneți în colțul nordic un toiag al lui Ksitigarbha. Chi-ul de certuri din astrogramă amenință să facă ravagii. Preluați controlul făcând un efort conștient de a nu lăsa sângele să vi se urce la cap. Calmați-vă purtând o piatră liniștitoare, de exemplu o brățară din calcedonie. Relațiile ar putea fi spinoase luna aceasta. Pentru a suprima energiile de certuri, purtați un măr din aur de 18 K. Ar fi înțelept să stați cuminți și să așteptați ca chi-ul deranjant să dispară, înainte de a încerca ceva nou.

BOU
Aveți noroc de îmbogățire, dar nu prin speculații. Evitați jocurile de noroc și investițiile bursiere. Cu cât veți depune mai mari eforturi, cu atât veți culege o recompensă mai grasă. Nu vă temeți de concurența de la slujbă: victoria este de partea voastră. Așezați în sud un cal al victoriei pentru a vă asigura că veți ieși numărul 1 în orice situație concurențială. Pentru mai multă șansă la bani, etalați un articol ornamental cu apă în nord-estul casei. Situația în dragoste este mediocră, deci nu dați curs unei noi relații acum. Totuși, dacă sunteți căsătoriți, purtați o ideogramă a dublei fericiri din aventurin oranj, pentru a vă cimenta relația cu soțul/soția. Abțineți-vă de la sporturile dure, riscul de accidentare fiind cu mult crescut luna aceasta. Puneți în mașină 6 pene de păun, pentru a vă proteja de accidente la volan.

TIGRU
Este o lună foarte fastă, ce indică foarte puține obstacole. Veți primi ajutorul tuturor persoanelor potrivite. În plus, vă puteți baza că veți lua deciziile corecte și veți face ceea ce trebuie. Atrageți acum în viață mulți oameni de ajutor. Nu le refuzați sprijinul. Etalați o găleată cu aur în nord-est, pentru mai mult noroc, și țineți în permanență asupra voastră un set cu aliații zodiacali. Sunt semne de faimă și recunoaștere. Sporiți acest tip de șansă etalând diverse tipuri de cai în nord-est. Vă merge bine în iubire. Dacă vreți să vă căsătoriți, expuneți un cuplu de însurăței în sud-vestul dormitorului.

IEPURE
Primiți vizita stelei nenorocirilor, care atrage ghinionul asupra voastră. Fiți precauți, luna aceasta, în luarea deciziilor. Nu faceți investiții cu grad mare de risc și amânați semnarea oricăror documente importante. Ameliorați-vă destinul așezând o pagodă a celor 5 elemente în estul casei ori purtând una ca pandantiv. Și hainele de culoare albă vă vor ajuta să combateți neșansa din astrogramă. Pentru mai mult noroc, purtați o brățară Dzi cu 8 ochi. Nu stați bine cu banii, deci încercați să nu cheltuiți prea mult. Protejați-vă averea dormind cu o monedă cu lacăt Nanbu sub pernă. Nu vă merge bine în relații acum; evitați certurile, ca să nu vă iasă pe gură ceva regretabil.

DRAGON
Fortuna vă surâde iar, și puteți anticipa cu plăcere o lună plină de realizări. Prindeți vânt în pânze, ceea ce vă va realimenta încrederea în voi. Aveți noroc și la bani, și în iubire, deci puteți fi acum mai îndrăzneți decât de obicei. Deciziile de afaceri luate în intervalul curent vor fi încununate de succes, iar investițiile financiare vor da roade. Sporiți-vă șansa punând 6 monede din metal în sud-est. Dacă nu aveți un vas al bogăției, acum este momentul să vi-l creați. Viața socială devine mai incitantă. Depuneți toate eforturile să ieșiți în lume: cu cât veți întâlni mai mulți oameni, cu atât mai bine pentru voi. Pentru mai bune relații cu ceilalți, purtați o brățară de ametist. Aveți însă grijă la sănătate, căci apar semne de toxiinfecții alimentare și alergii. Evitați mâncărurile ce ar putea fi contaminate. Pentru a combate energiile de boală, țineți un Wu Lou pe noptieră.

ȘARPE
Este o lună grozavă, când prindeți vânt în pânze și aveți noroc atât la bani, cât și în dragoste. Viața socială devine mai interesantă acum, și trebuie să depuneți toate eforturile ca să ieșiți în lume: cu cât întâlniți mai mulți oameni, cu atât mai bine pentru voi. Dacă veți rămâne „în priză”, veți crea energia yang necesară pentru a vă menține șansa. Dacă sunteți certați cu cineva, îngropați securea războiului. Purtați un pandantiv cu un simbol al dragostei, pentru mai bune raporturi cu ceilalți. Nu purtați îmbrăcăminte de culoare predominant roșie, ca să nu dați cu piciorul norocului. Pentru mai multă șansă de avere, introduceți ca activator o cascadă în 6 trepte în partea de sud-est a casei. Expuneți-vă aliații zodiacali și prietenul secret în sud-est, ca să o încurajați pe zeița Fortuna.

CAL
Steaua bolilor vă face o vizită luna aceasta, deci crește riscul de îmbolnăviri și infecții. Mențineți cât mai multă tăcere în sectorul sudic, scoțând televizorul, radioul și orice alt aparat zgomotos de aici. Așezați pe noptieră un Wu Lou cu cei 8 Nemuritori. Vârstnicii sau cei cu sănătatea șubredă trebuie să evite să ocupe un dormitor poziționat în sud. Alimentați-vă echilibrat și străduiți-vă să vă creați un program de gimnastică. Nu practicați sporturi dure, fiindcă apare acum posibilitatea unei vătămări. Destinul vă favorizează în continuare pe planul bogăției și al carierei. Activați șansa de venituri etalând pe birou un bol cu cristale și diamante false. Pentru noroc în dragoste, veți atrage ocazii romantice și veți cimenta relațiile dacă veți purta un pandantiv de aur cu nodul mistic.

OAIE
Este o lună indicată pentru cimentarea relațiilor, mai ales cu persoanele pe care nu le-ați mai contactat de ceva vreme. Raporturile interpersonale decurg excelent, și veți avea de câștigat mai mult decât o simplă amiciție dacă veți face efortul să vă întâlniți cu cunoștințele voastre. Ca activator al acestei fabuloase șanse în relații, așezați un copăcel de ametist în sud-vestul livingului. Există riscul unei atenții nedorite din partea sexului opus. Protejați-vă căsnicia punând sub pat o bucată de ametist legată cu șnur roșu. Studenților le merge bine acum. Stimulați norocul în educație punând în nord-est cei doi crapi sărind peste poarta dragonului. Pentru șansă la bani, etalați o corabie a bogăției plină cu zirconii ca și cum v-ar naviga în casă dinspre una dintre direcțiile voastre faste. Fortuna vă ajută și în speculații, dar aveți grijă să stați cu fața spre un punct cardinal propice atunci când luați decizii în acest sens.

MAIMUȚĂ
Continuă să vă surâdă șansa în dragoste și atrageți persoanele de sex opus ca mierea – albinele. Dacă sunteți în căutarea iubirii, cuceriți persoana adorată prin simțul umorului. Vă puteți permite să fiți năzuroși. Ca să atrageți o relație de durată în viață, purtați Dzi cu 2 ochi. Și în carieră vă merge bine, putându-vă activa norocul cu o brățară Dzi cu 3 ochi. Apar oportunități de promovare la locul de muncă. Fiți disciplinați, și veți putea duce cu bine la capăt orice proiect. Nu veți duce lipsă de companie luna aceasta, prietenii și aliații adunându-se în jurul vostru și ajutându-vă la nevoie. Singurul dezavantaj din prezent îl constituie sănătatea șubredă. Protejați-vă de îmbolnăviri atârnând un Wu Lou din jad alb de poșetă sau de catarama curelei.

COCOȘ
Pasa norocoasă vi se continuă luna aceasta. Vi se prezintă o mulțime de ocazii, mai ales în dragoste și relații. Dacă sunteți singuri și vă căutați partener(ă), se prea poate să dați acum lovitura! Pentru șansă în iubire, puneți un cal în sudul dormitorului sau purtați un cal de aur prins de o brățară ori la gât. Vă merge bine și pe plan bănesc și în carieră. Puteți fi siguri că nu veți da cu piciorul succesului dacă veți rămâne modești, mai ales în raporturile cu ceilalți. Sporiți-vă norocul profesional etalând o figurină cu musca și maimuța călare pe cal în sudul casei ori biroului. Prietenii și rudele joacă în prezent un rol mai important în viața voastră. Pentru a vă asigura că vor rămâne de partea voastră când alții vor încerca să vă pună bețe în roate, țineți pe masa de lucru figurine cu aliații voștri zodiacali.

CÂINE
Luna iunie vă aduce noroc la bani și succes, dar veți avea de muncit pentru ele. Mențineți-vă în formă cu ajutorul unui zeu al longevității și odihniți-vă suficient. Concentrați-vă asupra lucrului și respectați-vă termenele de predare. Este posibilă o promovare. Pentru șansă de recunoaștere, agățați un tablou cu 100 de păsări. Afaceriștii vor descoperi că munca multă atrage profiturile. Nativii Câine angrenați într-o relație nu trebuie să încerce să schimbe personalitatea jumătății lor, fiind mai bine să o accepte așa cum este. Dacă sunteți single, veți avea succes în dragoste datorită șarmului vostru firesc. Petreceți mai mult timp cu familia. Soțul/soția și copiii vor aprecia efortul suplimentar pe care îl veți depune.

PORC
Vi se așterne în față o lună fantastică. Aveți parte de noroc de prosperitate, în carieră și în dragoste, puține lucruri putându-vă pune bețe în roate. Totuși, pentru a beneficia la maximum de stelele faste, trebuie să fiți înfipți. La serviciu, bazați-vă mai degrabă pe munca bine făcută și nu încercați alte tactici pentru a vă impresiona superiorii. Cu vorbăria nesusținută prin fapte, nu veți ajunge prea departe. Pentru mai multă șansă de avere, așezați o broască cu 3 picioare, trăgând după ea monede, în fața ușii principale de acces în casă. Dați petreceri și invitați-vă prietenii. Energiile din prezent sunt foarte bune, și ar fi bine să le captați. Pentru noroc în dragoste, așezați un cuarț roz în formă de inimă în sud-vest. Purtați mai mult albastru și negru, pentru a potența chi-ul pozitiv din acest interval.

0 Comments

Leave a Comment