2017/11/24 at 7:41 AM

Astrologie FENG SHUI: Noiembrie 2015

ȘOBOLAN
Lucrurile iau o turnură pozitivă! Norocul vostru va fi într-o continuă ascensiune în următoarele luni. Orice ați începe acum are mari șanse de succes. Bucurați-vă de norocul la bani și în dragoste. Pentru cei care se gândesc la o schimbare în carieră, a sosit momentul acțiunii: vă sunt hărăzite promovări, măriri de salariu sau alte câștiguri. Expuneți-l pe Zhu Ge Liong pentru a avea un noroc cât mai mare în carieră. În grila voastră se află și norocul dublei fericiri, ceea ce face ca luna aceasta să fie una favorabilă căsătoriei pentru nativii Șobolan. Pentru cei singuri, dragostea izbucnește, sălbatică, din toate părțile. Familia este și ea binecuvântată cu noroc. Creșteți, așadar, șansele de fertilitate punând un ciorchine de rodii în dormitor.

BOU
Averea, prosperitatea, popularitatea și bogățiile vă sunt prezente în grilă luna aceasta. Articolele ornamentale cu apă amplasate în nord-est vor atrage mai mult noroc de avere. La serviciu, va apărea ocazia să conduceți proiecte noi. Vor fi însă și oferte noi de serviciu, care vă vor pune în dilemă. Este o perioadă propice pentru schimbarea profesiei, dar trebuie să cântăriți atent avantajele și dezavantajele. Pentru cei care și-au pus pe roate o afacere, este timpul să puneți în practică idei noi. Expuneți o familie de păsări, pentru cât mai multe oportunități. Această lună este perfectă pentru căsătorie. Relațiile întemeiate acum au șanse să dureze. Înconjurați-vă cu energie favorabilă; pentru a oferi locuinței voastre o explozie de chi proaspăt, renovați-o sau redecorați-o.

TIGRU
Vă așteaptă o lună excelentă. Șansele vă sunt mai mari ca niciodată. Atrageți ușor norocul de bani și avere și este momentul să organizați petreceri pentru a vă celebra succesele, oricât de neînsemnate ar fi ele. Concentrați-vă asupra tuturor lucrurilor fericite. Astfel, veți amplifica tot ce aveți bun în viață și veți emana prin toți porii energia ideală pentru anul viitor. Vă puteți aștepta la ceva de genul unei măriri de salariu. Activați norocul bănesc așezând un articol ornamental cu apă în sectorul nord-estic al locuinței. Pentru creșterea șanselor de promovare sau de celebritate, cumpărați o veioză și așezați un cal sub lumina ei intensă. Petreceți un timp cu membrii familiei, și veți vedea că veți avea o relație mai apropiată cu ei. Apelați la puterea ametistului pentru mai mult noroc în relații.

IEPURE
O lună plină de certuri! V-ar putea copleși tensiunea și anxietatea provenite din stricarea anumitor relații, fie ele personale sau de serviciu. Controlați-vă și canalizați orice urmă de neliniște către activități productive. Sunteți diplomați din fire, însă în perioada curentă ați putea fi complet lipsiți de tact. Dacă nu aveți nimic pozitiv de spus, atunci mai bine nu ziceți nimic, ca să nu vă jigniți dușmanii cu influență. Etalați o piramidă triunghiulară din cristal roșu în est, pentru a reduce energiile arțăgoase din astrogramă. Temperamentul vostru schimbător din prezent v-ar putea face nesuferiți. Dacă aveți o dispoziție morocănoasă, mai bine stați acasă, singuri. Încercați să râdeți, căci umorul vă va face mult bine acum. Puneți în casă 6 globuri netede de cristal, pentru mai bune raporturi cu ceilalți.

DRAGON
Vă așteaptă o lună mai bună decât cea precedentă, mai ales pe planurile amoros și intelectual. În viața socială, veți fi înconjurați de prieteni și admiratori. Relațiile care se dezvoltă în perioada curentă vor fi pline de succes și pot rezista pe termen lung. Sporiți-vă norocul în dragoste cu un copac din cuarț trandafiriu. Pentru a menține bunele legături cu ceilalți, țineți în preajmă un set al prietenului și aliaților voștri zodiacali. Această lună aduce și mult noroc de înțelepciune. Nativii Dragon aflați încă pe băncile școlii vor excela la cursuri, iar cei implicați în literatură sau cercetare vor fi deosebit de prolifici. S-ar putea ivi ocazia să fiți avansați la serviciu.

ȘARPE
S-a zis cu ghinioanele! Dacă sunteți încă singuri și vă căutați iubirea vieții, nu vă fie teamă să vă deschideți inima: vă este rezervat mult noroc în dragoste. Totuși, dacă vă aflați în nefericita situație a unei relații cu o persoană căsătorită, rupeți repede legătura, pentru a nu suferi mai târziu. Cei căsătoriți trebuie să își protejeze mariajul expunând în dormitor un simbol al dublei fericiri. Afacerile merg bine. Concentrați-vă asupra relațiilor cu clienții și cu asociații. Chiar dacă veți alerga încoace și încolo până nu veți mai ști de voi, veți ieși câștigați, în final. Purtați o brățară de hematit pentru a vă stimula personalitatea și talentul în relaționare. Pentru orice nativ Șarpe ce speră să aibă un copil, este o perioadă propice concepției. Puneți o rodie în vestul dormitorului, pentru sporirea norocului de urmași.

CAL
Luna aceasta, lucrurile nu sunt ceea ce par, așa că este important să fiți precauți. Păziți-vă spatele la serviciu. Purtați cu voi o amuletă cu aliații și prietenul secret, deoarece veți avea nevoie de oameni care să vă susțină. Expuneți o țestoasă-dragon pentru a vă bucura de sprijin din partea persoanelor suspuse. Purtați și un rinocer din sodalit albastru, pentru a vă apăra împotriva furturilor. Nu toate merg rău, căci șansele în dragoste sunt excelente. Nativii Cal single trebuie să se arate deschiși la sugestii, și iubirea poate înflori pe neașteptate. Dacă sunteți căsătoriți, este o lună minunată pentru a întemeia o familie. De remarcat că relațiile cu rudele nu sunt deosebit de pașnice luna aceasta, deci, cu cât vă întâlniți mai puțin, cu atât mai bine.

OAIE
Ghinionul vă urmărește și în această lună. Steaua bolilor își face de cap, deci sunteți predispuși la îmbolnăviri și accidente. Este important să fiți deosebit de grijulii. Expuneți Zeul Longevității pentru a vă proteja. Încercați să nu mergeți la spitale ori la înmormântări, căci energia yin vă va înrăutăți șansa, deja afectată de această perioadă. Purtați mai mult aur sau argint pentru a vă apăra de ghinionul de boală. Protejați-vă sănătatea cu ajutorul unui Wu Lou cu cei 8 Nemuritori și amplasați clopoței de vânt metalici cu 6 brațe în sud-vest. La serviciu veți avea tendința să trândăviți, obosind cu ușurință. Norocul în afaceri și la bani va fi slab, așa că evitați speculațiile și nu vă asumați riscuri. Deși șansele în dragoste cresc, este mai prudent să luați lucrurile ușor, dacă doriți ca starea de bine să dureze.

MAIMUȚĂ
Îngrijiți-vă de sănătate, luna aceasta. Se poate să deveniți mai predispuși la îmbolnăviri și la diverse accidente. Evitați sporturile periculoase, șofatul cu viteză și orice lucru prin care riscați vătămări fizice. Așezați lângă pat un Wu Lou auriu, ca să vă protejați de boli. La serviciu, așteptați-vă la un volum de lucru mai mare decât cel obișnuit. Vi se vor prezenta noi oportunități în carieră, dar încercați să lucrați organizat, nu să faceți ore suplimentare. Dacă veți lucra noapte după noapte, nu veți reuși decât să vă periclitați sănătatea. Agățați niște clopoței de vânt metalici cu 6 brațe în sectorul sud-vestic al locuinței, pentru a ține sub control chi-ul nefast. Țineți asupra voastră aliații și prietenul zodiacal, pentru creșterea șanselor în raporturile cu ceilalți. Veți capta acum interesul unei persoane atrăgătoare, iar norocul în dragoste este promițător.

COCOȘ
Este o lună plină de necazuri. Vă amenință pericolul de a fi jefuiți sau înșelați. Asigurați-vă că folosiți talismanele adecvate pentru a vă proteja. Purtați la voi monede cu Pa Kua și mantră. Puneți un rinocer cu 2 coarne lângă intrarea în casă, pentru a vă asigura că aceasta este bine păzită. Avertizați fiind asupra potențialelor pierderi, este prudent să fiți conservatori în afaceri. Încercați să nu vă lansați în investiții ori afaceri noi în această lună. Puneți o figurină cu cocoș în vest, pentru a face față intrigilor de la birou. Aveți tendința de a lucra mai bine singuri, luna aceasta, dar nu le întoarceți spatele prietenilor. Relațiile sunt afectate acum de îndoială și lipsa de încredere. Purtați simbolul dublei fericiri pentru a consolida fidelitatea în cuplu.

CÂINE
Noiembrie este pentru voi o lună grozavă, când totul decurge fără probleme. Nici vorbă de ghinioanele de luna trecută. Puteți să pășiți încrezători înainte, știind că aveți norocul de partea voastră. Stimulați-vă talentul înnăscut cu ajutorul unei pietre purpurii pentru îndeplinirea dorințelor. Sunt șanse să vă pomeniți cu niște bani care să vă pice din senin. Etalați în nord-vest 6 monede chinezești aurii, pentru a încuraja aceste șanse. Și norocul în dragoste este remarcabil în această lună. Nativii single pot să treacă încrezători la fapte. Să nu aveți rețineri, pentru că pierdeți trenul!

PORC
Se întoarce roata, și vă bucurați iar de noroc. În special nativele din această zodie se pot aștepta la o mană cerească. Stelele din astrogramă favorizează banii și averea, deci puteți face planuri de investiții. Dacă sunteți în căutarea dragostei, etalați o figurină cu un șobolan în sectorul nordic, pentru a vă atrage sufletul pereche. Pentru noroc în carieră, faceți rost de o monedă cu 5 șobolani. Aceasta se numește de obicei „amuleta cu șobolani”, și garantează că până și cel mai sărac om de pe lume supraviețuiește după o secetă. Este un simbol foarte puternic pentru protecția bunurilor materiale.

0 Comments

Leave a Comment