2017/11/24 at 7:38 AM

 

Iată ce lucruri vă rezervă astrele în octombrie şi care sunt activatorii şi remediile Feng Shui recomandate pentru a vă bucura de o lună cât mai bună cu putinţă.

ȘOBOLAN
În această lună sunteți chiar mai slăbiți decât în septembrie. Nu vă expuneți la boli contagioase și situații riscante. Fiți precauți când utilizați instrumente cu care v-ați putea răni mâinile și picioarele. Purtați un Wu Lou de jad, pentru a vă proteja de boli și accidente. Oricum, vă bucurați, în luna curentă, de noroc de bogăție. Vi se prezintă multe oportunități. Totuși, nu vă pripiți în luarea deciziilor, ci cântăriți-le cu grijă. Purtați o amuletă cu dragonul secret pentru a vă spori șansa și a vă apăra de oamenii răuvoitori. În rest, viața amoroasă promite multe nativilor single. Purtați un nod mistic de cuarț roz, pentru a cristaliza norocul în dragoste.

BOU
Aveți noroc la bani și totul indică faptul că veți obține o promovare. Puneți un glob cu sclipici în nord-estul biroului, pentru mai multă șansă în carieră. Un lotus rotitor de cristal roz ținut la sediu vă va spori norocul pe planul afacerilor și al banilor. Totuși, v-ați putea surmena dacă munciți prea mult. Îngrijiți-vă de sănătate. Nu lăsați oportunitățile să vă scape din cauză că aveți mintea obosită. Activați-vă colțul sănătății cu un Wu Lou cu cei 8 Nemuritori. Relațiile cu familia devin spinoase. Apar dificultăți, adâncindu-se prăpastia dintre generații. Suprimați energiile negative așezând o oglindă rotundă de alamă în living.

TIGRU
Luna aceasta vă bucurați de multe oportunități. Luați în mână frâiele situației. Nu lăsați aceste ocazii să vă scape. Concretizați-vă șansele punând un cal al victoriei în sud. S-ar putea să primiți sfatul unei persoane mai în vârstă. Ascultați-o. Șeful vă va răsplăti în intervalul curent. Munciți mult și motivați-vă să obțineți rezultate și mai bune. Aveți noroc și în dragoste, putându-l activa cu ajutorul unui pandantiv de aur cu dubla fericire. Îngrijiți-vă de sănătate. Nu lucrați până târziu și nici nu practicați vreun sport periculos. Protejați-vă cu ajutorul unei monede-zodiac.

IEPURE
Dragostea plutește în aer, iar relațiile personale devin prioritatea voastră. Cei singuri vor vedea că iubirea le va bate la ușă de unde nici nu se așteaptă! Purtați un pandantiv cu nodul mistic și 2 inimi pentru a vă spori șansele în amor. În afaceri, totul merge excelent și veți descoperi că aveți o mulțime de idei creative și inovatoare. Utilizați-le pentru a vă extinde compania. Agățați o pasăre ce îndeplinește dorințe la intrarea în sediu. Aveți grijă ca aceasta să pară a vă intra în birou, astfel încât să vă aducă oportunități de afaceri. Lăsând iubirea la o parte, este o lună bună pentru studenți și pentru cei care lucrează în domeniul comunicațiilor sau al cercetării. Studenții vor avea rezultate foarte bune la examene, fiindu-le ușor să memoreze. Dispuneți un glob pământesc de cristal în nord-est, pentru mai multe șanse pe planul educației.

DRAGON
Șansa vă este afectată, luna aceasta, de steaua bolilor și cea a nenorocirilor. Combateți-le agățând niște clopoței de vânt metalici cu 6 tije și nodul mistic în sud-est. Păstrați-vă întotdeauna cumpătul și aveți grijă ce spuneți la serviciu. Certurile cu ceilalți nu vă vor aduce decât dușmani, deci evitați-le. Protejați-vă sănătatea cu ajutorul unui Wu Lou de alamă. Nu prea aveți noroc la bani, deci încercați să strângeți băierile pungii. Protejați-vă veniturile dormind cu o monedă cu lacăt sub pernă. Planul amoros nu pare promițător, dar nu lăsați acest lucru să vă împiedice să vă distrați. Acasă, climatul este stresant, deci, dacă puteți, luați-vă o săptămână liberă de la muncă și mergeți cu familia în vacanță. Aveți grijă ce mâncați, căci există un risc de toxiinfecție alimentară.

ȘARPE
În octombrie treceți prin cea mai nefastă perioadă. Combinarea stelei bolilor cu cea a nenorocirilor vă predispune la boli și accidente. Este important să dați dovadă de mai multă precauție. Pentru a vă proteja, expuneți un zeu al longevității. Încercați să nu vizitați spitale și să nu asistați la înmormântări în această lună, căci chi-ul yin din aceste locuri vă poate pune în pericol sănătatea. Purtați un pandantiv din aur cu Wu Lou pentru a ține bolile la distanță. Apărați-vă de nenorociri punând o pagodă a celor 5 elemente în sud-est. La serviciu, obosiți ușor. Nu aveți prea mult noroc la bani și în afaceri, deci feriți-vă de speculații și de alte riscuri. Concentrați-vă asupra operațiunilor de afaceri curente și amânați orice perfectare de contract sau extindere importantă până în noiembrie. Deși vă cresc șansele în dragoste, nu vă grăbiți, dacă doriți ca relația să și dureze.

CAL
Luna aceasta, destinul vostru ia o turnură în bine și prindeți vânt în pânze în mai toate domeniile. Aveți mari șanse să vă ocupați de noi proiecte și să vă extindeți compania. Etalați o țestoasă-dragon cu pui în spatele mesei de lucru de la serviciu, ca să primiți deplinul sprijin din partea persoanelor cu care lucrați. Puteți demara cu încredere noi proiecte, investiții și planuri, fără a vă teme că ceva ar putea merge prost. Sporiți-vă șansele în afaceri și carieră așezând un cal de paradă în sectorul sudic. Vă bucurați de o mare popularitate, deci profitați de această perioadă pentru a socializa și a vă face relații. Veți deține acum o foarte mare influență, deci este benefic să ieșiți în lume. Totul merge bine în viața amoroasă. Pentru a vă spori fertilitatea și norocul de urmași, dispuneți o pereche de elefanți cu trompa în jos în vestul dormitorului.

OAIE
Nu este o lună bună, steaua ostilității făcându-vă capricioși și irascibili. Pentru a combate steaua certurilor, puneți un tetraedru de cristal roșu în sud-vest. Evitați confruntările, deocamdată; nu este de dorit să jigniți pe cine nu trebuie. Cu furia nu veți obține niciun rezultat, deci aduceți-vă aminte de acest fapt atunci când sunteți pe cale să vă ieșiți din pepeni. Puneți un tablou cu un munte de aur în spatele mesei de lucru, pentru a atrage sprijinul șefilor și colegilor. Și în iubire se întrevede furtuna. Purtați o brățară de cuarț roz pentru a reduce neînțelegerile. Acasă, etalați 6 globuri netede de cristal sau un măr de cristal pentru mai bune relații cu membrii familiei.

MAIMUȚĂ
Este o lună dură, Maimuțica devenind capricioasă. Vă procopsiți cu tot felul de confruntări. Climatul de la muncă nu este plăcut, putând exista o energie ostilă la birou, fie direcționată spre, fie cauzată chiar de voi. Aveți mare grijă ce spuneți. Odihniți-vă suficient, pentru a face mai puține greșeli la serviciu. Pentru a suprima steaua certurilor, evitați gălăgia excesivă în sud-vest și agățați aici o imagine mandala în culorile roșu și auriu. Energia altercațiilor domină în dragoste și acasă. Atenuați această tendință purtând o amuletă din aventurin de culoarea piersicii cu Wor Peng. Nativii tineri înclină să fie ceva mai rebeli. Contracarați acest lucru punând o pagodă cu 9 niveluri în sud-vest.

COCOȘ
Luna aceasta, aveți noroc la bani și obțineți ușor succesul, dar numai dacă sunteți dispuși să munciți pentru el. Nu vă așteptați să vă cadă bani din cer, cum ar fi să câștigați la loterie. Ca să vă mențineți în cea mai bună formă, țineți în buzunar un Wu Lou. Concentrați-vă asupra muncii voastre și a respectării termenelor de predare. Este un lucru esențial, dacă vreți să reușiți. Zeița Fortuna vă aduce șanse de promovare, așa că munciți din greu, eventual faceți ore suplimentare. Nu vă feriți de răspunderi. Etalați un tablou cu cei 8 Nemuritori în sud, pentru noroc și șanse de avansare. Totul merge bine în afaceri, deci mergeți înainte cu planurile de extindere. Dacă sunteți single, faceți apel la șarmul vostru pentru a atrage dragostea în viață. Puneți o familie de păsări în vestul livingului, pentru relații mai armonioase în familie.

CÂINE
Principalul pericol de luna aceasta îl constituie furturile, pagubele bănești și violența. Protejați-vă casa de efracții etalând o pereche de rinoceri cu 2 coarne în dreptul ușii de la intrare și fiți precauți în ceea ce privește siguranța personală. Purtați o amuletă pentru localurile de noapte, ca să vă protejați de hoții de buzunare. Confruntările fizice nu vă vor favoriza, căci v-ar putea fi periclitată sănătatea. Pentru moment, evitați spitalele, cimitirele și alte sălașe yin. Purtați o amuletă cu dragon pentru a respinge energiile negative. Nu vă merge bine în afaceri, deci fiți cu ochii în patru și nu vă încredeți prea ușor în ceilalți. Legați un Qui Ren de jad de poșetă, pentru a atrage norocul de mentori.

PORC
Nu aveți o lună bună. Există riscul să fiți furați, deci preocupați-vă de siguranța personală. Purtați un rinocer albastru de sodalit pentru a ține la distanță persoanele răuvoitoare. Păziți-vă casa flancându-vă ușa principală cu o pereche de câini Fu. În afaceri, este posibil să scadă nivelul vânzărilor, iar zvonurile să devină de necontrolat. Apărați-vă de scandal punând în birou un cocoș stând în picioare. Chiar dacă situația nu este prea grozavă, aveți noroc de resurse și energie. Înconjurați-vă de prieteni, dar nu fiți prea creduli. Nici în iubire nu aveți parte de șansă. Nu vă bizuiți prea ușor pe ceilalți, pentru că persoanele cărora le acordați încredere v-ar putea înșela. Purtați un nod mistic pentru a vă proteja de acest tip de ghinion.

Tags:

Related Article

No Related Article

0 Comments

Leave a Comment