2017/11/24 at 7:36 AM

Iată ce lucruri vă rezervă astrele în septembrie şi care sunt activatorii şi remediile Feng Shui recomandate pentru a vă bucura de o lună cât mai bună cu putinţă.

 

ȘOBOLAN

Este o lună a irascibilității, plină de certuri și neînțelegeri. Fiți atenți cum vă comportați în acest interval. Este posibil să vă sară mult mai ușor țandăra, dar evitați altercațiile, căci veți pierde acum în orice conflict. Etalații o pagodă triunghiulară roșie în nordul locuinței, pentru a controla energia de confruntare prezentă acolo. Evitați semnarea oricăror documente sau finalizarea de planuri. Dacă munciți singuri, sunteți mai productivi decât în echipă. Purtați un set din jad cu aliații voștri zodiacali și prietenul secret, pentru mai mult noroc în relații. Feriți-vă de unele mici vătămări corporale. Evitați sporturile riscante, excesul de viteză și orice alt lucru în care riscați să vă răniți. Puneți lângă pat un Wu Lou auriu pentru a vă apăra de accidentări.

 

BOU

Intrați într-o nouă perioadă norocoasă, ce se va continua și în luna următoare. Veți fi mai energici și mai eficienți în muncă. Profitați fără grijă de oportunitățile incitante ce vi se prezintă. Obțineți succese ușoare în proiectele de investiții. Aveți noroc de prieteni, și nu veți duce lipsă de amici când veți avea nevoie de ei. Totul merge bine în afaceri și în carieră. Puneți un articol ornamental cu apă în nord-est, pentru a activa șansele profesionale și de afaceri. În viața amoroasă, dacă sunteți căsătoriți, căutați idei romantice pentru un plus de „sare și piper” în mariaj. Dacă sunteți singuri, nu este cea mai bună perioadă pentru a întâlni un partener de viață, dar puteți ameliora șansele sub acest aspect așezând un cal roșu în sectorul sudic.

 

TIGRU

Aveți o lună fantastică. Vă simțiți plini de viață și de energie. Este o perioadă indicată pentru a socializa și a lega noi amiciții. Sporiți-vă șansele de prietenie purtând ca talisman un set cu aliații și prietenul din zodiac (Calul, Câinele și Porcul). Vă merge bine în carieră și în afaceri. Nu vă opuneți atunci când prietenii sau rudele vor încerca să vă ajute. Pentru noroc în dragoste, puneți un iepure în sectorul estic al dormitorului. Climatul este norocos acum și în familie. Este un interval indicat pentru a relua legătura cu rudele îndepărtate. O persoană mai în vârstă v-ar putea oferi un sfat. Țineți cont că povața sa v-ar putea schimba viața cu mult în bine. Sporiți norocul de mentori purtând un simbol al infinitului din jad.

 

IEPURE

Luna aceasta, sunteți vizitați de steaua nenorocirilor, ce vă amenință cu pericole, pagube și răni. Fiți cu ochii în patru în ceea ce privește banii, siguranța personală și asumarea de riscuri. Deocamdată, mai bine stați în banca voastră. Nu încercați să vă lăudați cu cunoștințele voastre. Chiar dacă sunteți serviabili din fire, eforturile voastre de a oferi o mână de ajutor pot fi considerate o intruziune, deci mai bine vedeți-vă de ale voastre. Purtați o brățară din calcedonie pentru a atrage succesul în relații. Este o perioadă critică pentru sănătate. Nu carecumva să ocupați un dormitor din sectorul estic, în septembrie. Purtați un pandantiv de aur cu Wu Lou pentru a controla chi-ul negativ care vă afectează. Stați cât mai departe de orice persoană cu boli contagioase.

 

DRAGON

Sunteți binecuvântați cu o șansă providențială, deci mai toate eforturile voastre vor merge drept la țintă. Obțineți cu ușurință succesul, dacă aveți un mentor care să vă îndrume. Activați norocul de oameni de ajutor punând un Kuan Kung cu 9 dragoni în nord-vest. Vi se prezintă multe oportunități în carieră, afaceri, viața amoroasă și socială. Luna aceasta, vă va merge mai bine decât până acum. Activați șansele de reușită ținând un bol cu lingouri și pepite de aur în sud-est și un phoenix în sectorul sudic. Vă veți simți mai puternici, atât fizic, cât și psihic. Pentru șanse în iubire, etalați un șobolan în sectorul nordic al dormitorului și purtați Dzi cu 2 ochi ca să treziți pasiunea pe planul romantic.

 

ȘARPE
Este o lună superbă, concretizându-se cu multe oportunități pe planul carierei și al afacerilor. Mâna providenței vă ajută și, ori de câte ori aveți nevoie de sprijin, îl primiți fără niciun efort. Ați putea fi vizați pentru o promovare. Ca să fiți siguri că o primiți, dispuneți un cal iute pe rândunică în sudul casei ori al biroului. Fiți cu ochii în patru după oportunități. Când le observați, nu le dați cu piciorul. Pentru noroc la bani, faceți rost de un copăcel cu monede de aur și puneți-l în sud-est. Pe planul relațiilor, ar putea fi momentul să fiți mai deschiși și să cunoașteți lume nouă. Purtați un pandantiv de aur cu cal pentru șanse în iubire.

 

CAL
Luna aceasta, vă scade irascibilitatea, dar vă afectează steaua bolilor, deci deveniți predispuși la probleme de sănătate. Nu vă expuneți capriciilor vremii sau față de viroze. Crește riscul de accidente, așadar evitați sporturile periculoase și excesul de viteză. Țineți o plachetă a longevității în est, pentru mai multă sănătate și vigoare. Totul merge bine în afaceri și carieră. Concentrați-vă asupra sarcinilor curente și încercați să nu vă implicați în comploturile de la birou. Încredeți-vă în voi, chiar dacă nu sunteți siguri de ceva. Viața amoroasă promite multe acum. Atrageți iubirea în viață așezând un iepure încrustat cu cristale în estul dormitorului.

 

OAIE
Șansele vă cresc. Primiți foarte mult sprijin din partea unor persoane săritoare. Cel mai fructuos este planul relațiilor, prezentându-vi-se multă pasiune în viața amoroasă. Sporiți norocul în relații punând un copăcel de cuarț roz în sud-vestul livingului. Activați șansa florii de piersic așezând o figurină cu un șobolan în nordul dormitorului. Ca să rămâneți în grațiile amicilor, țineți aproape un set cu aliații și prietenul din zodiac. Ar fi cazul să contactați vechii colegi de școală, amicii sau rudele. Puteți obține din aceste întâlniri ceva care să ajute în afaceri. Luna aceasta sunt semne și de un mare noroc de înțelepciune. Veți deborda acum de energie creatoare și de idei grozave. Faceți activări în acest scop cu un cristal ascuțit, în sectorul de nord-est al casei.

 

MAIMUȚĂ
Destinul vostru se schimbă în bine, mai ales în ceea ce privește interesele voastre pe plan amoros și intelectual. Sunteți sufletul petrecerii, deci sunteți înconjurați de prieteni și admiratori. Relațiile legate în această lună vor fi reușite și ar putea fi de durată. Sporiți șansele în dragoste cu o pereche de rațe mandarine. Aveți noroc de bogăție, deci demarați-vă planurile de investiții. Punctul vostru forte din prezent sunt abilitățile sociale, deci impuneți-vă să vă vedeți cu prietenii și rudele. Acceptați invitațiile la petreceri. Dacă sunteți în căutarea dragostei, expuneți un cocoș în vestul dormitorului. Pentru noroc de bogăție și în profesie, purtați o Rudraksha cu 7 fațete.

 

COCOȘ

Norocul vostru intră pe o pantă descendentă, putându-vă confrunta cu necazuri, accidente și pagube bănești. Fiți precauți în luarea de decizii luna aceasta, căci este posibil să judecați greșit situația. Dacă vă irită ceva, nu vă certați și nu jigniți pe nimeni. Sporiți-vă norocul așezând o pagodă a celor 5 elemente în vest. Purtați un pandantiv cu silaba Hum, pentru a suprima neșansa din astrogramă. Nu vă merge bine pe plan financiar. Restrângeți cheltuielile și protejați-vă averea dormind cu o monedă cu lacăt Nanbu sub pernă. Amânați luarea oricăror decizii majore până în octombrie. Nici în relații nu merge totul ca pe roze. Evitați altercațiile și cereți-vă scuze imediat, dacă ați greșit. Sporiți-vă șansele în iubire purtând un nod mistic din jad.

 

CÂINE

Aveți o lună norocoasă, ce vă aduce bogăție și oportunități. Profitați cât mai mult de șansele de avere și de relații ce vi se prezintă. Activați nord-vestul cu un articol ornamental cu apă și bilă rotitoare. Este o perioadă indicată pentru a vă crea un vas al bogăției și a capta energia prosperă din prezent, pentru că va mai dura ceva timp până să mai aveți un așa noroc la bani. Păstrați-vă concentrarea asupra ambițiilor voastre și urmăriți-le perseverent, pentru a le putea realiza acum. Fiți cu ochii în patru după oportunități și încredeți-vă în instinct, atunci când aveți de luat decizii. Totul este superb în dragoste. Cei singuri vor găsi iubirea, iar cei ce și-au găsit jumătatea vor considera această perioadă ca fiind cea mai romantică din viața lor! Sporiți norocul pe plan amoros punând o inimă de cuarț roz în sud-vest.

 

PORC

Veți atrage norocul din cele zece zări. Totul va merge bine în toate aspectele vieții voastre. Aveți șansă la bani, în carieră, în relații și de sănătate. Vă simțiți plini de energie. Nu irosiți această vitalitate prețioasă. Munciți cât de mult doriți și vă stă în puteri. Fiți mai agresivi în luarea de decizii. Purtați o Rudraksha cu 7 fațete pentru a amplifica energia pozitivă și a atrage un mare noroc de prosperitate. Este o perioadă indicată pentru investiții. În iubire, ar putea fi momentul să treceți la o nouă etapă în relație. Cererile în căsătorie vă vor aduce mare fericire luna aceasta. Purtați simbolul dublei fericiri pentru a vă spori șansele de căsătorie. Cei singuri trebuie să poarte brățara Dzi cu 2 ochi pentru a-și putea găsi jumătatea.

Tags: , , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment