2017/11/19 at 4:07 PM

Lillian Too vă îndeamnă să procedaţi la fel ca oamenii de afaceri şi magnaţii de succes din China, Hong Kong şi Singapore. Faceţi cercetări serioase despre cum puteţi utiliza Feng Shuiul pentru ca fi rma voastră să câştige avantajul concurenţial ce o va propulsa puternic înainte. Chiar şi cei mai renumiţi manageri cu educaţie occidentală descoperă rapid că această artă poate fi un incredibil instrument complementar al strategiilor înţelepte de afaceri. Începeţi să o utilizaţi pentru a benefi cia de cele mai mari calităţi pe care le are cea mai mare valoare a companiei: personalul. În acest scop, creaţi un spaţiu de lucru atât de armonios şi echilibrat, încât tensiunile dintre angajaţi, îmbolnăvirile, slăbiciunile şi neglijenţa să devină de domeniul trecutului.

Rezultatele imediate ale creării unui bun Feng Shui vor fi VÂNZĂRILE şi PRODUCTIVITATEA CRESCUTE, generate de:

  • Atitudinea mai destinsă şi mai pozitivă a personalului
  • Creşterea eficienţei fiecărui membru al echipei voastre
  • Creşterea notabilă a creativităţii, în general
  • Mai marea armonie şi cooperare dintre angajaţi
  • Numărul mai mic de salariaţi care se îmbolnăvesc şi solicită concedii medicale
  • Reducerea greşelilor din neglijenţă

În sediile cu Feng Shui bun, angajaţii lucrează mai repede şi mai precis. Randamentul creşte, împreună cu creativitatea, deci salariaţii adoptă mai uşor atitudinea de a-şi asuma sarcini multiple. Ei vin cu plăcere la serviciu, iar problemele absenteismului şi îmbolnăvirilor în cadrul personalului se reduc substanţial. Cu timpul, atmosfera din mediul de lucru se înviorează.

Maximizarea profi tului, creşterea vânzărilor, descoperirea unor noi domenii de dezvoltare şi tot ceea ce ţine de managementul strategic decurge de la sine. Operaţiunile se derulează neproblematic, iar impedimentele din calea productivităţii sunt depăşite. Astfel, creşte cert eficienţa. Chiar şi cel mai negativist angajat beneficiază de ameliorarea energiei din cadrul sediului. Investiţiile în bunul Feng Shui al personalului constituie metoda optimă de a crea o situaţie reciproc avantajoasă. Dacă se vor orienta spre cea mai propice direcţie proprie de lucru, salariaţii se vor simţi, de obicei, fericiţi şi netensionaţi, şi atunci vor fi inspiraţi, neexistând lucru pe lume pe care să nu îl poată realiza.

Va fi ca şi cum v-ar inunda dintr-o dată un val de energie sănătoasă. Aceasta este incitanta promisiune oferită de utilizarea adecvată a tehnicilor Feng Shui de îmbunătăţire a chi-ului din spaţiile de muncă.

ÎNCEPUTUL

Aşadar, cum începeţi? Uitaţi-vă prin sediu şi vedeţi ce răspunsuri există la următoarele întrebări.

Mergeţi cu plăcere la serviciu, în fiecare zi? Dacă faptul de a veni zilnic la muncă este o sarcină agasantă, atunci fie energia din spaţiul vostru personal de lucru, fie cea din întregul sediu suferă din cauza Feng Shui-ului prost. Ar fi bine să vă continuaţi investigaţia.

Aveţi becuri cu lumină albă, intensă?

Dacă spaţiul de lucru este întunecat şi plin de umbre sau dacă lumina gălbuie creează o atmosferă atât de comodă, încât vă îndeamnă la somn, atunci ar putea fi ceva în neregulă cu sistemul de iluminat.

Sediul pare înghesuit şi cu colţuri înguste? Acesta este cel mai sigur mod de a se acumula o energie stagnantă în spaţiul de lucru, care înăbuşă creativitatea şi reduce productivitatea. Nici măcar cel mai bine califi cat şi mai motivat personal nu poate munci bine într-un astfel de mediu. Se recomandă să reamenajaţi incinta.

Amplasarea scaunelor denotă un confl ict? Dacă pupitrele şi scaunele sunt aşezate aşa încât sugerează o confruntare, se creează un chi al tensiunilor şi disputelor, atitudini care nu generează tocmai cooperarea şi armonia. Mesele amplasate confl ictual sunt cele puse faţă în faţă. Trebuie să le repoziţionaţi, pentru a combate acest efect.

Aveţi coridoare lungi în sediu? Dacă spaţiul incintei este astfel construit încât fiecare angajat are propria cameră, în care se intră dintr-un coridor lung,

Tags: , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment