2017/11/24 at 7:44 AM

Cuvintele nu sunt în stare să descrie neajutorarea și suferința prin care trec cuplurile atunci când simt că nu pot merge mai departe ca soț și soție. Situația devine mai complicată atunci când sunt implicați și copii. Dragostea care odinioară era pentru ele o sursă de bucurii și fericire s-a transformat acum în durere și suferință. Cum de s-a întâmplat acest lucru și cum poate fi de folos arta Feng Shui?

 

Din observații purtate de-a lungul anilor, se pare că Feng Shui-ul chiar afectează căsătoriile și armonia domestică.

 

Sectorul din casă care afectează cel mai mult calitatea relațiilor din cadrul unei căsătorii este SUD-VESTUL. Acest sector guvernează fericirea în căsnicie. Dacă sunteți căsătoriți sau doriți să vă găsiți un soț/o soție, trebuie să protejați sud-vestul, care este guvernat de trigrama Kun. Acesta reprezintă energia supremă a mamei, care hrănește familia și clădește fericirea în gospodărie. Când el este afectat, de exemplu dacă acolo se află o baie, energia matriarhală slăbește, făcând ca legăturile căsătoriei și familiei să se strice. Atunci când lipsește, fundamentul energiei mamei este complet nonexistent, și căsătoria începe să aibă probleme serioase sau se destramă efectiv.

 

Deci, ce puteți face atunci când căsnicia vă este în pericol?

Uneori, se poate să fie prea târziu. Totuși, pentru cei care au norocul de a se afla într-o fază mai timpurie, iată câteva sugestii:

1) Amplasați o geodă de ametist sub pat. Acesta este un remediu Feng Shui taoist care presupune ca femeia să achiționeze o asemenea geodă și să o lege de piciorul patului cu ață roșie. Trebuie amplasată sub pat în partea unde doarme femeia, iar femeia ar trebui să doarmă întotdeauna în dreapta soțului său, așa încât cristalul ar trebui amplasat sub partea dreaptă a patului. Acest lucru întărește energia matriarhală a mamei și soției din gospodărie.

2) Etalați o fotografie mare de familie, în care să arătați fericiți – mai precis, în colțul sud-vestic al sufrageriei.

3) Rugați-vă la zeița Tara. Oricând dați peste vreun necaz sau simțiți o mare teamă, incantarea mantrei zeiței Tara va aduce soluții care să vă fie de ajutor. Această mantră simplă, de 10 silabe, OM TARE TUTTARE TURE SOHA, ar trebui incantată de 108 ori pe zi.

4) Puterea dragostei și a regretului. Scrierea unei scrisori ar putea fi uneori de mare folos, dar asigurați-vă că ea nu conține nimic negativ, ci numai dragoste pură. Spuneți în ea ce iubiți la soțul vostru și la căsnicia voastră. Pe măsură ce o veți scrie, vă veți da seama cu ce ați greșit de-a lungul anilor. Aceasta este o puternică formă de purificare – regretându-vă acțiunile proprii, curățați toată energia negativă cauzată de voi înșivă în căsnicie. Prin ofranda voastră de dragoste pură și iertare, veți putea depăși obstacolele din mariaj și veți face fericirea să găsească resurse de a renaște.

0 Comments

Leave a Comment