2017/11/24 at 7:30 AM

Privind-o pe Catherine Zeta Jones de astăzi, cu greu ne aducem aminte de vremurile când numele ei nu era pe buzele tuturor. Originară din Marea Britanie, acestei frumuseţi galeze îi era sortit să fi e celebră cu mult înainte ca ea să o ştie. Şi-a început viaţa în neînsemnatul orăşel Mumbles, cântând şi dansând în musical-urile şi piesele locale, până când a obţinut rolul Mariettei în superserialul TV din Yorkshire, The Darling Buds of May, la începutul anilor ’90. Astfel, a ajuns preferata televiziunii britanice şi a putut gusta puţin din celebritatea ce avea să vină. Totuşi, abia în 1996, la vârsta de 27 de ani, a căpătat marea şansă ce avea să o catapulteze de la statutul de actriţă la un mic post de televiziune la succesul hollywoodian de proporţii.

Steven Spielberg a remarcat-o în miniserialul TV Titanic, şi a fost atât de emoţionat de interpretarea ei, încât a cerut imediat să o cunoască şi a distribuit-o în rolul ce a afi rmat-o la Hollywood, uluitor de frumoasa Elena din Masca lui Zorro, alături de Antonio Banderas şi Anthony Hopkins. De acum, nu mai putea da înapoi. Ducea o viaţă de vis. A continuat să primească roluri principale în filme precum Entrapment şi The Haunting, lucrând cu „monştri sacri“ precum Sean Connery şi Liam Neeson, dar după aceea viaţa ei personală a fost cea care a captat imaginaţia publicului, mai mult chiar decât evoluţia profesională.

Michael Douglas, omul cel mai aproape de a putea fi numit rege încoronat la Hollywood, s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o în Zorro, chiar înainte de a o întâlni, iar la prima întâlnire, se zvoneşte că i-ar fi spus că doreşte să fi e tatăl copiilor ei. Intenţiile sale erau, bineînţeles, onorabile, şi astăzi au o căsnicie fericită şi doi copii frumoşi: un fi u, Dylan Michael, şi o fi ică, Carys Zeta. În ciuda diferenţei de vârstă de 25 de ani, puţine cupluri arată la fel de bine împreună sau la fel de fericite ca Michael şi Catherine.

S-ar putea spune că au fost sortiţi unul celuilalt. Printr-o coincidenţă, amândoi s-au născut pe 25 septembrie. Sunt, aşadar, amândoi Balanţă, deci semne compatibile de aer, dar, pe lângă coincidenţa de zodie occidentală, se întâmplă să aibă şi acelaşi număr Kua. Ambii au Kua 2, al elementului Pământ, semn că vor fi din ce în ce mai norocoşi pe măsură ce avansează în perioada lui 8, care este o perioadă de Pământ. Faptul că au acelaşi Kua înseamnă că sunt, probabil, mai compat ibi l i decât major it atea cuplurilor. După zodiacul chinezesc, Catherine este Cocoş, iar Michael, Maimuţă. Ambele animale sunt zodii de Metal, deci destinele lor sunt asemănătoare, dar, cum elementul ceresc al lui Catherine este Pământul, iar al lui Michael este Lemnul, Michael va fi partenerul dominant în relaţie, ceea ce se potriveşte de minune, căci el este partenerul mai „copt“, mai înţelept şi mai realizat. Prin această relaţie, au parte nu doar de dragoste, romantism şi copii, ci şi de socri dispuşi să-i ajute. Soţii Douglas ţin mult la legăturile de familie, şi Michael mereu insistă să meargă în Ţara Galilor, ca să viziteze rudele lui Catherine şi ca ea să păstreze legătura cu ţara natală.

Povestea vieţii ei pare un basm. Întrebarea este: i-a fost destinul scris în ziua naşterii, sau şi l-a făcut singură? Analizându-i grila Paht Chee, se poate spune că a fost, probabil, câte puţin din fi ecare.

Analiza Paht Chee

grila sa natală

Deducem trei piloni din grila lui Catherine (pilonul orei lipseşte). Descoperim că este o persoană puternică, definită de Apă, după cum arată elementul ei personal, tulpina cerească a zilei de naştere. Apa este un element maleabil, singurul care curge, semn că în viaţa ei vor fi mereu prezente entuziasmul, diversitatea şi abundenţa. În plus, Catherine este personifi carea Apei, lucru ce o face adaptabilă, capabilă să se plieze cu graţie la orice situaţii sau conjuncturi întâlnite în viaţă. Astfel se explică cum a evoluat, fără să clipească, de la neînsemnata fi ică a unui manager de fabrică de dulciuri din Swansea la a fi soţia unuia dintre cei mai puternici oameni de la Hollywood. Dar nu şi-a uitat originile, şi nici nu s-a mulţumit să fi e pur şi simplu doamna Douglas. Grila ei dezvăluie că primeşte un mare sprijin din partea părinţilor şi familiei când vine vorba să îşi realizeze aspiraţiile. Ideograma din grilă care îi reprezintă tatăl este de Apă, iar elementul ce îi reprezintă mama e Metalul. Soţul este, pentru ea, factorul de echilibru. El îi aduce stabilitate în viaţă. Ea îl sprijină, la rândul ei, aducându-i noroc şi celebritate. Toate s-au adeverit, dacă este să analizăm astăzi viaţa lui Catherine.

De mică, părinţii au încurajat-o să îşi urmărească ambiţiile artistice şi să joace pe scenă, şi au sprijinit-o în visurile ei, oferindu-i lecţii de canto şi balet. Nu au încercat niciodată să o reţină când a făcut marele salt peste ocean, până la Hollywood, ca să îşi ducă mai departe cariera artistică. Iar când s-a căsătorit cu Michael Douglas, din drumul ei spre celebritate au dispărut toate obstacolele.
Nume: CATHERINE ZETA JONES

Data naşterii: 25 SEPT. 1969

Locul naşterii: SWANSEA, ŢARA GALILOR, MAREA BRITANIE

Zodia: COCOŞ DE PĂMÂNT

Numărul Kua: 2, GRUPA VESTICĂ

Pilonii destinului în viaţa ei

În interpretarea Paht Chee, nu este suficient să se analizeze grila naşterii. Pentru a vedea cum progresează viaţa unui om, trebuie investigaţi şi pilonii destinului, care trasează drumul acelui om prin viaţă. Dedesubt vă oferim cei opt piloni ai destinului lui Catherine, care ilustrează norocul ei pentru intervale de câte 10 ani.

Catherine demonstrează un mare talent de la o vârstă fragedă: de la 4 ani, se manifestă deja inteligenţa şi potenţialul tinerei fete, după cum arată Lemnul din grila ei. În copilăria ei, apare şi Apă, care indică aliaţi sau concurenţă. Deoarece elementul ei personal este puternica Apă, acest element apărut în pilonii destinului sugerează concurenţa, mai degrabă decât aliaţii.Începe să facă avere aproximativ de la 20 de ani, avere ce se multiplică în jurul vârstei de 30 de ani, când s-a căsătorit cu Michael Douglas.

Căsătoria îi aduce mai multă celebritate, dar şi putere. Îşi va folosi mai intens intelectul şi ingeniozitatea când va ajunge la patruzeci de ani; atunci va deveni şi mai importantă şi mai cunoscută, nu doar ca aparţinând unui cuplu hollywoodian puternic, ci şi ca actriţă de primă mână sau chiar ca politician ori purtător de cuvânt pentru o organizaţie sau fundaţie internaţională.

Deşi are noroc în viaţă, nu tot drumul îi este neted. Mereu va avea rivali. Ceilalţi fi e o agreează enorm, fi e o displac complet. Cei care îi recunosc talentele şi îi apreciază personalitatea se îndrăgostesc de ea, pe când ceilalţi sunt invidioşi şi îi doresc răul. A petrecut ceva timp prin tribunale, mai întâi în acţiunea împotriva revistei britanice „Hello!“, care a publicat fotograf ii neautorizate de la nunta ei, şi, de curând, împotriva unui obsedat, care voia „să o taie bucăţi“ şi „să o dea la câini“! Având în vedere că multe îi merg din plin, inconvenienţele cu paparazzi, răpitori şi obsedaţi nu ar trebui să constituie o problemă prea mare. Are posibilitatea financiară de a angaja cei mai buni avocaţi şi bodyguarzi.

Urmăriţi această formidabilă nativă din zodia Cocoşului de Pământ în cel mai recent film al său, Ocean’s Twelve, în care joacă alături de Oaia de Foc Julia Roberts.

Sursa articolului: Revista “Lumea Fengshui” Nr. 2 pg. 14

0 Comments

Leave a Comment