2017/11/24 at 7:43 AM

Momente pline de dragoste, ca prima oară când v-ați simțit inima bătând nebunește, prima oară când v-ați sărutat și ați devenit conștienți că v-ați îndrăgostit. Anul acesta este din plin binecuvântat cu floarea dragostei, deci este un an bun pentru a fi romantici și sensibili la vibrațiile de iubire care vă sunt trimise de la distanță. Dacă într-adevăr acest an al Calului vă aduce o nouă dragoste, dacă întâlniți pe cineva care vă face inima să bată ca nebuna, deschideți ochii, dar și poarta inimii voastre și lăsați dragostea să intre. Nu e deloc nevoie să reprimați acest sentiment. Nu vă fie teamă, chiar dacă în zilele noastre auzim despre atâtea și atâtea situații problematice… mai ales dacă vă simțiți pregătiți și vă doriți o pereche în viața voastră.

 

Lăsați magia dragostei să cearnă ce este mai bun din voi. Activați dormitorul și livingul din locuință, dar asigurați-vă că niciunul dintre locurile tabu, cum sunt toaletele și bucătăriile, debaralele și colțurile strâmte, nu sunt activate romantic cu flori, bujori, rațe mandarine ori turturele.

 

Purtați de asemenea o amuletă protectoare pentru a feri de oamenii răuvoitori. Odată ce purtați ceva de protecție asupra voastră, cei cu rele intenții pur și simplu nu se pot apropia de voi… și deci nu mai aveți motive de a vă teme.

 

Apoi puteți să fiți curajoși și să lăsați sentimentele să vă ducă unde doriți. Nu vă fie teamă să permiteți unei îndrăgosteli să devină ceva mai mult. Dacă vă este teamă de angajamente ori serviciul v-a menținut atât de ocupați încât nici nu v-ați dat seama când cineva v-a făcut avansuri, în felul acesta ocaziile romantice se destramă și vă pierdeți interesul. Iar aceia care au deja pe cineva special în viața lor, faceți efortul de a crea momente magice care vor deveni memorabile pentru amândoi – chiar dacă relația voastră se va menține sau nu. Momentele magice ar trebui să rămână în memoria amândurora pentru totdeauna.

 

Așadar, permiteți ca acest an să fie diferit. Lăsați circumstanțele să creeze o oarecare magie pentru voi; nu e nevoie să fiți timizi, dar nici prea insistenți, prea dornici să „prindeți în laț” pe cineva. În schimb, lăsați-vă în voia lucrurilor și păstrați-vă calmul. Dar trimiteți gânduri iubitoare și lăsați-vă inima să rătăcească prin locuri prin care v-a fost prea frică, până acum, să vă aventurați.

 

Dragostea vine la cei care o doresc cu inima curată. Țineți minte, momentele magice pline de dragoste nu se petrec pur și simplu. Voi le creați! În special când aveți pe cineva drag în viața voastră: iubit(ă), logodnic(ă), soț(ie)…

 

De atât de multe ori credem că dragostea celorlalți ni se cuvine, încât anii trec și pierdem șansa de a ne exprima dragostea prin gesturi special puse în scenă care ar putea părea prea siropoase – dar care, în fapt, pot fi atât de pline de vibrații de iubire.

 

Încercați deci aceste opt idei pentru a crea momentul vostru magic. Primăvara și concediul din vară ar trebui să vă ofere șansa de a o face.

 

  • Cântați-i persoanei iubite un cântec special. Alegeți cea mai romantică melodie care vă trece prin cap și printați-i versurile, astfel încât să o puteți cânta ori fredona împreună – nu chiar un moment karaoke, ci când vă plimbați sau stați împreună pe pat. Țineți aproape o sticlă de șampanie sau un pahar de vin, ca să vă ajute pe amândoi să mai scăpați de inhibiții. Căci crearea unui moment magic presupune să căpătați dispoziția adecvată.
  • Mergeți la dans numai voi doi. Nu chiar la bal dansant sau la un concurs rock’n’roll; încercați genul blues, soft de dans, ținându-vă în brațe și plimbându-vă de jur împrejurul ringului de dans, uitând de tot restul lumii, conștienți numai de respirația celuilalt, el adulmecându-i ei parfumul, ea simțindu-se atât de protejată în brațele lui, cu ochii închiși, cu gândurile rătăcind. Crearea unui moment magic presupune și să vă folosiți imaginația.
  • Pregătiți o cină la lumina lumânărilor. Nu ceva foarte pretențios: o friptură savuroasă, un pui la cuptor, niște carne de vită sau o salată după o nouă rețetă – ceva simplu, însă suficient de nou pentru a fi special. În prezent există atât de multe magazine de unde să vă achiziționați ingredientele sau o mâncare semipreparată care să arate suficient de sofisticat – este atât de ușor. Tot ce vă mai trebuie este o sticlă de vin bun, și gata. Ar fi bine să luați această cină acasă la voi sau la iubit(ă), nu la restaurant sau în vreun loc închiriat. Și aveți grijă și ca lumânările să fie de calitate. Crearea unui moment magic presupune și un mic efort din partea voastră.
  • Îngenuncheați și cereți-o(l) în căsătorie. Această idee este pentru cei care se întâlnesc deja de ceva vreme. Nu contează dacă sunteți femeia sau bărbatul din cuplu. Dacă sunteți de suficientă vreme împreună (de circa un an sau ceva de genul), e vremea ca cineva să ia inițiativa. Nu trebuie să fiți timizi în această privință – dacă nu riști, nu câștigi. Nu aveți neapărată nevoie de un inel, îl puteți achiziționa mai târziu – tot ce vă trebuie este o băutură de calitate, niște muzică plăcută și niște vești bune pe care să le sărbătoriți… iar apoi este vremea să ridicați întrebarea. Nu contează dacă răspunsul este da sau nu, și acesta poate veni mai târziu. Crearea unui moment magic presupune o oarecare relaxare în privința rezultatelor.
  • Scrieți-i iubitului(iubitei) o „declarație de dragoste”. Această idee este pentru cei cărora le lipsește curajul să dea glas sentimentelor lor – și s-ar putea ca mulți dintre voi să fiți în această situație. Împrumutați de la poeți, de la amanții elocvenți ai oricărei epoci. Sau împrumutați din filme – nu trebuie să vă simțiți jenați dacă o faceți. Înșirați toate lucrurile pe care le iubiți la relația voastră și fiți calzi, sinceri și iubitori. Nu vă faceți probleme privind gramatica ori elocvența. Crearea unui moment magic presupune să fiți gata să vă dezvăluiți sentimentele.
  • Faceți un video în care iubitul(iubita) să arate de-a dreptul apetisant. S-ar putea ca acest lucru să necesite puțină muncă, însă, cu telefoanele performante de astăzi, lucrurile au devenit mult mai ușoare. Pur și simplu filmați-vă iubitul(iubita) de fiecare dată când vedeți că arată grozav ori spune ceva cu adevărat inteligent, și apoi puneți două sau trei asemenea filmulețe laolaltă. Nimic nu este mai seducător decât ca cineva să se străduiască să vă înregistreze atunci când dați ce e mai bun din voi. Crearea unui moment magic este mai ușoară datorită noii tehnologii.
  • Luați cina cu iubitul(iubita) în alt oraș. S-ar putea să trebuiască să cheltuiți ceva bani pentru asta, însă în zilele noastre există și curse de avion low cost, așa încât puneți la cale o surpriză, poate cu ocazia aniversării întâlnirii voastre sau a zilei cuiva. Crearea unui moment magic poate fi foarte distractivă în zilele noastre.
  • Mergeți să priviți stelele de pe o plajă. Aceasta vă va costa mai puțin, chiar nimic, dacă locuiți aproape de țărmul mării. Ridicați ochii către stele; trebuie să știți cum să identificați constelația Orion, Crucea Sudului, Luceafărul de seară și să alegeți o noapte cu lună plină. Crearea unui moment magic nu trebuie să fie costisitoare, dar pentru această idee trebuie să știți ce se vede pe cer noaptea.

0 Comments

Leave a Comment