2017/11/24 at 7:38 AM

Din 1993, de când Internetul a început să se răspândească în lumea întreagă, comunicarea a progresat fantastic. Ca urmare, companiile şi firmele de tot felul au hotărât să nu omită această cale de informare şi şi-au creat propriile site-uri web. Cum totul este în continuă schimbare şi transformare, chiar şi aplicarea principiilor Feng Shui a căpătat o tentă modernistă. Prin urmare, vă oferim în cele ce urmează câteva trucuri pentru a avea un website Feng Shui, ca să vă puteţi aplica ideile inovative în aşa fel încât acesta să aibă atât un design modern, cât şi de bun augur.

La fel ca în cazul designului pentru frontispiciul ziarelor şi revistelor, în partea superioară a paginii voastre web ar trebui să apară proeminent numele companiei (firmei), sigla acesteia şi specificaţia privind natura afacerii.

Atunci când concepeţi sigla firmei, reţineţi că formele rotunjite şi cele curbe sunt preferabile celor ascuţite, cu colţuri. Evitaţi să incorporaţi elemente nefavorabile în designul siglei, pentru că acestea ascund în ele energie negativă. În orice caz, dacă sigla firmei are deja o formă ascuţită şi nu o puteţi schimba, atunci asiguraţi-vă măcar că niciuna dintre „săgeţile otrăvite” nu ţinteşte către numele companiei sau numele de marcă.

Ca să ştiţi ce culori şi forme vă vor fi favorabile în design, aplicaţi analiza celor 5 elemente la natura afacerii proprii. Mai întâi, uitaţi-vă în tabelul de mai jos ce element este dominant, raportat la afacerea voastră. Apoi, folosiţi culorile şi formele adecvate în designul site-ului.

NATURA AFACERII PRIMAR SECUNDAR
Element Culoare Formă Element Culoare Formă
Restaurante Foc Roşu Triunghiulară Lemn Verde Dreptunghiulară
Arhitectură, construcţii, imobiliare Pământ Galben Pătrată Foc Roşu Triunghiulară
Automobile, electronice, inginerie, echipamente, orfevrărie, utilaje, minerit Metal Alb Rotundă Pământ Galben Pătrată
Bănci, asigurări, schimb valutar, transport naval, comerţ, agenţii de voiaj Apă Negru Ondulată Metal Alb Rotundă
Agricultură, silvicultură, mobilă, grădinărit, horticultură, joagăre Lemn Verde Dreptunghiulară Apă Negru Ondulată

 

Există însă un lucru asupra căruia trebuie să vă atragem neapărat atenţia: nu vă entuziasmaţi atât de tare la ideea de a aplica Feng Shui la site-ul vostru încât să puneţi un întreg octon Pa Kua pe acesta. Pa Kua este un simbol foarte puternic folosit pentru protecţie şi care este etalat de obicei pentru a respinge shar chi-ul. Prin urmare, dacă este folosit într-un mod inadecvat, puterea sa refractară ar putea alunga mulţi dintre potenţialii vizitatori ai site-ului.

În fine, încercaţi ca site-ul să aibă un design bine echilibrat. Atunci când energiile yin şi yang se află în armonie, norocul poate curge nestingherit către voi.

Tags: , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment