2017/11/19 at 3:54 PM

Câte femei cunoşti care sunt celibatare, bune de măritat şi atrăgătoare, dar nu îşi pot găsi un partener sau, dacă au unul, nu îl pot convinge să le ceară în căsătorie? Eşti şi tu printre ele? În lumea de azi, există nenumărate obstacole în calea măritişului. Oamenii carierişti nu au destul timp ca să iasă la întâlniri amoroase, bărbaţii sunt foarte fericiţi dacă rămân burlaci, starurile hollywoodiene fac legitime familiile cu părinţi single…În adâncul sufletului însă, multora dintre noi încă ne este drag idealul unei căsnicii şi unei familii fericite. Cum poţi să le obţii şi cum te poate ajuta Feng Shui?Poţi încerca puţină Magie a Lunii. Energiile lunii sunt foarte puternice. Pe vremuri, alchimiştii taoişti foloseau regulat o oglinjoară ce reflecta lumina lunii în timp ce ei stăteau în meditaţie, înmagazinând energie în acele oglinjoare şi transformându-le în instrumente pline de puteri. Şi tu poţi folosi energia lunii ca să obţii fericirea, şi acest articol îţi va arăta cum.

RITUALUL

Mai întâi, ai nevoie de o oglinjoară perfect rotundă. Aspectul circular este esenţial, pentru că reprezintă forma cerului. Oglinda nu trebuie să aibă unghiuri ascuţite, pentru că acestea simbolizează obstacole şi greutăţi. Forma rotundă îţi va aduce armonie şi fericire în relaţie.

În plus, oglinda trebuie să fie de culoare aurie (sau cel puţin argintie), şi este chiar mai bine dacă este decorată cu simboluri favorabile de dragoste şi noroc. Simbolurile norocoase necesare sunt cei cinci lilieci (care indică norocul din cele cinci direcţii şi protecţia), simbolul dublei fericiri (care semnifică o căsnicie lungă şi trainică) sau oricare dintre cele opt obiecte favorabile.

După ce faci rost de acest tip de oglindă, alege o noapte cu lună limpede şi strălucitoare. Energia lunii este la apogeu în faza de lună plină (poţi să găseşti datele cu lună plină într-un calendar sau almanah chinezesc). Ai grijă să nu fie nici un nor pe cer, pentru ca luna să se reflecte clar în oglinda ta.

Ţine oglinda sus şi orienteaz-o direct la lună. Las-o pe un perete sau pe o masă, ca să absoarbă energia lunii timp de cel puţin trei ore. După ce simţi că a captat suficientă energie selenară, pune oglinda la loc, într-o mică punguţă de mătase sau brocart.Nu trebuie să laşi pe nimeni altcineva să îţi atingă această oglindă magică, pentru că acest lucru poate amesteca energiile oglinzii cu energiile altor persoane.

După ce înmagazinezi energie în oglinda ta, în următoarele 15 nopţi stai cu spatele la lună, ca să se reflecte în ea atât luna, cât şi faţa ta. Vei absorbi strălucirea şi frumuseţea lunii, iar oglinda se va impregna cu energia ta personală.

După ce faci cele de mai sus, aşteaptă următoarea lună plină. De data aceasta, repetă ritualul, dar gândeşte-te intens la ce gen de soţ sau partener vrei să cauţi. Dacă ai deja pe cineva în gând, închipuie-ţi-l, trimite un mesaj tăcut Zeului Căsătoriei şi lasă-l să trimită strălucirea magică a lunii în oglinda ta.

Oglinda este gata acum pentru folosire. Data viitoare când te întâlneşti cu alesul tău sau vezi pe cineva pe care ţi l-ai dori ca partener, aşază oglinda astfel încât să reflecte faţa acelui om. Nu este necesar să îi prinzi imaginea în oglindă decât o dată. Ai grijă, de asemenea, să fii sigură de sentimentele tale înainte de a folosi acest ritual, pentru că este foarte puternic şi poate aduce o atenţie nedorită dacă nu eşti încă pregătită să îţi iei un angajament serios.

Ţine minte, în plus, să nu foloseşti această magie la modul frivol, pentru că, în acest caz, puterea ei este diminuată. Magia lunii te ajută doar dacă ai o hotărâre puternică şi temeinică.

Pentru alte ritualuri magice Feng Shui, îţi recomandăm „Irezistibila carte a magiei Feng Shui” de Lillian Too, în curs de apariţie la PRO Editură şi tipografie.

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment