2017/11/19 at 4:00 PM

…ca să te asiguri că veţi fi mereu împreună…iubitori până la adânci bătrâneţi… Când spui „Da”Ţi-ai găsit jumătatea şi te-ai hotărât să îţi urmezi drumul în viaţă alături de acea persoană. Prima sarcină este să alegi o dată favorabilă pentru ziua cea mare. Din aceleaşi considerente, trebuie să alegi ora favorabilă de a merge spre altar. Lucrul acesta este important, pentru că îţi garantează un început excelent al vieţii în doi.Cumpără o pereche de verighete asortate, cu simbolul dublei fericiri! Această ideogramă a fost dintotdeauna îndrăgită ca unul dintre cele mai puternice simboluri ale armoniei conjugale. Dacă vei purta acest puternic activator al fericirii aproape de corp, vei crea cu succes un chi excelent pentru fericirea conjugală.În Casa Mariajelor Fericite, se pot găsi unele dintre aceste simboluri norocoase extrem de puternice, care sunt concepute special pentru a atrage energiile benefice care binecuvântează fericitul cuplu şi pe membrii familiilor lor cu un flux continuu de noroc, fericire şi prosperitate.

Poartă cu tine acest puternic medalion cu dragon şi fenix, împreună cu nodul mistic, ca să îţi protejezi căsnicia de forţele dăunătoare

Reprezentaţi împreună, dragonul şi fenixul cereşti simbolizează un mariaj fericit, binecuvântat cu succes şi prosperitate, precum şi copii de sex masculin. Ideogramele chinezeşti „Sheng Zhi Jing Pai”, care înseamnă „Medalionul de aur al poruncii împărăteşti”, garantează că persoana ce poartă această puternică amuletă cu monede va fi mereu protejată de toate influenţele răuvoitoare.

Agaţă două lampioane roşii, de bun augur, în colţul sud-vestic al dormitorului, ca să creezi energiile fericirii conjugale şi un noroc extraordinar de copii

Trebuie să luminezi colţul sud-vestic al casei cu o pereche de lampioane roşii, ca să îl impregnezi cu puţin din preţioasa energie yang. Dragonul şi Fenixul cereşti, reprezentaţi în auriu, simbolizează o căsnicie fericită, binecuvântată cu succes şi prosperitate, dar şi cu descendenţi de sex masculin. Mărgelele roşii de jasp îmbină elementele foc şi pământ, aducând un mare noroc în dragoste cuplurilor de proaspeţi căsătoriţi, şi ajută în plus la apariţia sarcinii şi naşterii. Ţine-le mereu aprinse, ca să creezi un destin matrimonial excelent şi să creezi energiile unui mariaj fructuos, care să producă mulţi copii sănătoşi.

Etalează cei doi crapi în living, pentru o uniune fericită şi armonie în casă

Cei doi crapi sunt un excelent energizator al norocului în căsnicie. Aceşti crapi norocoşi simbolizează un destin favorabil şi fericire conjugală din belşug. Perechea de crapi garantează, în plus, uniuni aducătoare de bucurii. Dispune crapii de bun augur oriunde în casă, ca să ai un mare noroc. Pentru un mariaj fericit, aşază simbolul celor doi crapi în sud-vestul casei sau în colţul tău personal Nien Yen.

Amuletele dublei fericiri cu nodul mistic roşu, pentru fericire de durată în căsnicie

Aceste minunate amulete din aventurin, de culoarea piersicii, care afişează simbolul dublei fericiri, sunt activatori excelenţi ai fericirii şi dragostei de durată între soţ şi soţie. Aşază-le în colţul sud-vestic al dormitorului sau purtaţi-le amândoi în geantă (câte una de fiecare).

Aşază un singur fir de lotus roz, mătăsos, complet înflorit, cu un boboc, ca să creezi energiile uniunii perfecte

Lotusul reprezintă puritatea desăvârşită şi perfecţiunea, deoarece se înalţă nepătat şi splendid din adâncurile apelor noroioase. O singură floare de lotus cu un boboc simbolizează uniunea perfectă. Pune-l într-o vază şi etalează-l în living, ca să inviţi preţiosul chi al purităţii în dragoste.

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment