2017/11/19 at 4:13 PM

Feng Shui este un instrument eficient în cazul în care ai probleme cu copiii. Dacă sunt neascultători, neinteresaţi de carte, aparent nepăsători faţă de restul familiei, trebuie să verifici Feng Shui-ul din casă. Nu de puţine ori, copilul nu este pur şi simplu un mic tiran sau un ştrengar, aşa cum îl consideri, ci este posibil să se confrunte cu puţin Feng Shui negativ.TOALETELE ŞI SCĂRILEDacă uşa de la dormitorul copilului tău este direct orientată către o toaletă sau o scară, energia negativă creată face, de obicei, copilul neascultător, rebel şi nemotivat în activitatea sa şcolară.Ca să remediezi această perturbare, agaţă un clopoţel de vânt metalic deasupra uşii, ca să împrăştii chi-ul negativ dinspre scară sau toaletă. Agaţă clopoţelul de vânt în afara dormitorului, astfel ca, atunci când se închide uşa, acesta să se în EXTERIORUL, şi nu în interiorul camerei.

DIRECŢIA ŞI CONDIŢIILE DE DORMIT

Verifică direcţia şi condiţiile de dormit ale copilului. Dacă doarme cu capul îndreptat spre o direcţie nefastă pentru el/ea, micuţul(a) nu se va descurca bine fie la şcoală, la examene, sau în societate, cu prietenii sau fraţii.

Ai grijă, de asemenea, să nu doarmă copilul cu capul expus direct sub o grindă. Dacă există o grindă în cameră, încearcă să muţi patul astfel încât aceasta să nu apese asupra copilului, şi mai ales nu asupra capului. Paturile trebuie să aibă tăblii solide, iar căpătâiul nu trebuie aşezat lângă o fereastră. Încearcă să poziţionezi patul astfel încât tăblia să se sprijine de un perete solid. În plus, evită saltelele cu apă. Indiferent cât de inovatoare este această idee, ea simbolizează lipsa de sprijin pe timpul somnului, şi aduce un Feng Shui prost celui care ocupă patul respectiv. De asemenea, nu îţi lăsa copilul să doarmă pe podea. Acest fapt îl poate face neliniştit şi poate, în plus, să creeze probleme de sănătate.

DIRECŢIA BIROULUI

Dacă vrei ca odrasla ta să obţină rezultate bune la şcoală, este esenţial să îi aşezi biroul astfel încât să stea cu faţa la una din direcţiile sale favorabile în timp ce lucrează. Foloseşte calculatorul nostru online pentru numărul Kua, ca să afli direcţiile favorabile ale copilului tău.

ENERGIZATORI PENTRU EDUCAŢIE

Pentru noroc în educaţie, aşază un glob de cristal în nord-estul dormitorului sau biroului copilului. Un alt energizant practic pentru norocul în studii este crapul-dragon sau trei crapi ce poartă un glob de cristal. Aceasta este o metodă testată pentru sporirea şanselor la examene, şi şi-a dovedit eficienţa de mii de ori.

(N.B. Înainte să oferi obiectul de cristal copilului, cufundă acest cristal în soluţie de sare gemă, timp de 7 zile şi 7 nopţi, ca să îl cureţi de energiile altor oameni şi de eventualele vibraţii negative.)

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment