2017/11/24 at 7:32 AM

Pentru a vă îmbunătăţi spaţiul de lucru şi pentru a vă plasa biroul cât mai favorabil cu putinţă, puteţi folosi metoda Feng Shui-ului stelelor zburătoare. Aceasta este o ramură Feng Shui care nu ţine cont de data naşterii. Nu este un sistem de Feng Shui personalizat, ci se aplică la fel tuturor. Identifică locurile norocoase din orice birou, încăpere sau clădire şi este extrem de eficientă în a aduce noroc sau ghinion oricărei persoane ce stă în locaţiile norocoase ori ghinioniste.

Feng Shui-ul stelelor zburătoare este foarte puternic, funcţionează foarte repede, însă este mai greu de învăţat, pentru că este mai ştiinţific şi tehnic. În acest articol, vă vom prezenta varianta simplificată a metodei, aşa cum se aplică în cazul locaţiilor meselor de lucru. Încercaţi să o folosiţi pentru a avea o carieră cât mai rodnică.

Feng Shui-ul stelelor zburătoare se bazează pe distribuţia energiei în cadrul unui spaţiu finit. Acest spaţiu poate fi un întreg etaj al unei clădiri sau poate fi spaţiul dintr-o încăpere. Întreaga clădire reprezintă tai chi-ul mare, în vreme ce încăperile individuale reprezintă tai chi-ul mic. Dacă nu puteţi folosi tai chi-ul mare, încercaţi să utilizaţi tai chi-ul mic.

1 Mai întâi, trebuie să împărţiţi spaţiul în nouă căsuţe egale şi să aflaţi cărei direcţii îi corespunde fiecare sector. Folosiţi o busolă adecvată pentru a demarca spaţiul conform celor opt direcţii majore. Astfel veţi obţine următoarele sectoare: N, S, E, V şi NE, SE, NV şi SV – împreună cu centrul grilei, nouă sectoare în total.

2 Apoi trebuie să aflaţi DIRECŢIA DE ORIENTARE a clădirii de birouri. Staţi lângă intrarea principală a clădirii, uitându-vă din interior înspre afară, ţineţi busola la nivelul taliei şi măsuraţi direcţia de orientare cu cât mai multă acurateţe. Tot ce vă trebuie pentru a vă asigura de acest lucru este o busolă precisă, pe care o ţineţi dreaptă atunci când citiţi direcţiile; aveţi grijă să nu existe prea multe lucruri metalice împrejur, ca să nu vă afecteze măsurătorile.

3 Odată ce aţi obţinut direcţia de orientare a biroului, folosiţi tabelul pe care vi-l oferim pentru a găsi sectoarele norocoase din cadrul lui. Apoi faceţi tot ce vă stă în putere pentru a avea masa de lucru plasată într-unul dintre aceste sectoare de bun augur, şi astfel vă veţi putea bucura de noroc. Exact ce sector alegeţi va depinde, bineînţeles, de ţelurile voastre personale.

Semnificaţiile ariilor norocoase
Steaua apei
Dacă doriţi o mărire de salariu, mai mulţi bani, un bonus mai mare, o cotă mai mare de profituri, ar trebui să încercaţi să vă localizaţi acolo unde se află STEAUA DE BUN AUGUR A APEI. Ca o măsură în plus, puneţi un mic detaliu de Apă acolo, pentru a activa norocul la bani. Dacă vă este imposibil să profitaţi de colţul norocului la bani, încercaţi să folosiţi acest colţ raportat la masa de lucru însăşi. Puneţi busola în centrul acesteia şi localizaţi colţul exact unde se află steaua 8 a apei; apoi plasaţi un mic detaliu de Apă acolo. Efectele vor fi uimitoare.

Există multe moduri pentru a activa această puternică stea a banilor – şi, dacă studiaţi aprofundat Feng Shui-ul stelelor zburătoare, veţi vedea că puteţi fi foarte creativi în vederea obţinerii norocului. Însă mai întâi încercaţi cele câteva trucuri oferite aici şi vedeţi cât de eficient este Feng Shui-ul stelelor zburătoare.

Steaua muntelui
Dacă vă doriţi influenţă la birou, recunoaştere, popularitate şi relaţii rodnice pe termen lung cu colegii, şeful şi asociaţii de afaceri, trebuie să staţi în sectorul STELEI DE BUN AUGUR A MUNTELUI. Apoi, pentru a fi cât se poate de siguri că steaua muntelui a fost activată, plasaţi acolo un glob sau o sferă de cristal, sau altceva care să simbolizeze muntele. Atunci când steaua norocoasă a muntelui este activată, vă aduce noroc de promovare, raporturi mai bune cu toţi cei cu care aveţi de-a face şi o viaţă profesională mai agreabilă.

Puteţi, de asemenea, să consideraţi masa proprie de lucru un spaţiu finit. Folosiţi busola pentru a localiza steaua norocoasă a muntelui, conform tabelului de mai jos, şi apoi activaţi-o plasând o sferă de cristal în acel loc. Sferele netede sunt excelente pentru colţul mesei unde se află steaua norocoasă a muntelui. Aveţi grijă să fie din cristal. Netezimea sferelor asigură un flux lin al chi-ului.

Direcţia de orientare a clădirii Intervalul exact în grade, citit cu busola Steaua apei – pentru noroc de avere şi bani Steaua muntelui – pentru relaţii bune cu colegii şi pentru promovare
Sud 1 157,5-172,5 Nord Nord
Sud 2 şi 3 172,5-202,5 Sud Sud
Sud-vest 1 202,5-217,5 Sud-vest Nord-est
Sud-vest 2 şi 3 217,5-247,5 Nord-est Sud-vest
Vest 1 247,5-262,5 Est Est
Vest 2 şi 3 262,5-292,5 Vest Vest
Nord-vest 1 292,5-307,5 Sud-est Nord-vest
Nord-vest 2 şi 3 307,5-337,5 Nord-vest Sud-est
Nord 1 337,5-352,5 Nord Nord
Nord 2 şi 3 352,5-022,5 Sud Sud
Nord-est 1 022,5-037,5 Nord-est Sud-vest
Nord-est 2 şi 3 037,5-067,5 Sud-vest Nord-est
Est 1 067,5-082,5 Est Est
Est 2 şi 3 082,5-112,5 Vest Vest
Sud-est 1 112,5-127,5 Nord-vest Sud-est
Sud-est 2 şi 3 127,5-157,5 Sud-est Nord-vest

N.B.: Aveţi grijă să nu greşiţi. Folosiţi diagrama stelelor zburătoare ca fiind definită de direcţia de orientare a clădirii. Nu de direcţia de orientare a uşii, a biroului sau a intrării în acesta, CI a întregii clădiri. De asemenea, aceste locaţii ale stelelor zburătoare sunt valabile pentru clădirile construite sau renovate în perioada lui 8, adică după 4 februarie 2004. Pentru clădirile mai vechi, consultaţi o lucrare de specialitate pentru a afla diagramele corespunzătoare.

0 Comments

Leave a Comment