2017/11/19 at 3:59 PM

Împrejurimile exercită o influenţă foarte mare asupra vieţii voastre. Vă afectează sănătatea, fericirea şi averea şi au consecinţe directe asupra oportunităţilor de care vă bucuraţi. Prin urmare, alegerea unei case cu un bun Feng Shui este foarte importantă. Respectaţi îndrumările de bază de mai jos şi, eventual, dacă nu vă descurcaţi singuri, apelaţi la un consultant calificat.

 

Feng Shui este o deprindere de viaţă care în ultimii ani a căpătat o tot mai mare amploare. Literal, feng shui înseamnă „vânt-apă” – şi acest lucru se referă la terenul înconjurător, la munţii, clădirile, drumurile şi râurile din preajmă, care generează chi-ul sau energia cosmică şi determină Feng Shui-ul bun sau prost al unei locuinţe.

Atunci când vă cumpăraţi o casă nouă, este bine să ţineţi cont de câteva îndrumări de bază. Uitaţi-vă după posibilele „săgeţi otrăvite”. Acestea pot lua diferite forme, iar în mediul modern de trai există multe tipuri de structuri ce se pot transforma în „săgeţi otrăvite” şi vă pot afecta locuinţa. Apar nu numai sub forma unor acoperişuri triunghiulare, muchii ascuţite, clădiri înalte sau chiar trunchiuri de copaci ce blochează uşa principală sau aleea din faţa casei, ci şi sub forma unui design ostil al clădirii de vizavi, sau al unui turn de transmisie ce se află chiar în faţa casei.

Prin urmare, atunci când vă achiziţionaţi o casă nouă, trebuie să vă uitaţi mai întâi la structurile fizice dimprejurul casei. Trebuie să detectaţi sursele de energie ucigătoare.

 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi atunci când analizaţi Feng Shui-ul unei proprietăţi este să vă uitaţi după SĂGEŢILE OTRĂVITE.

 

Îndrumările Feng Shui de bază

Mai întâi, uitaţi-vă la drumurile care înconjoară casa. Există cumva vreo stradă care vine direct spre o parte a casei? Există în faţa locuinţei o joncţiune în T sau o stradă dreaptă? Regula de bază este că locuinţa voastră nu trebuie să fie „lovită” de un drum drept ţintit direct către casă. Dacă vă confruntaţi cu un asemenea caz, atunci este mai bine să alegeţi o altă casă, chiar dacă locuinţa dinainte vi se oferea la un preţ „special”.

 

În al doilea rând, cumpăraţi o casă care să se afle la acelaşi nivel cu strada sau la unul ceva mai înalt. Caselor care sunt situate pe panta unui deal sau la care terenul din spate este în pantă descendentă le „fuge pământul de sub picioare”. Este întotdeauna mai bine să cumpăraţi o casă la care terenul din spate să fie mai înalt. Căutaţi una care să aibă în spate un munte sau o clădire mare, mai curând decât un spaţiu deschis. Spaţiul deschis ar trebui să se afle în faţa casei.

 

În al treilea rând, uitaţi-vă dacă în jur există apă naturală şi verificaţi în ce direcţie curge. Este întotdeauna mai bine ca apa să se afle în faţa casei, şi ea ar trebui să curgă prin faţa uşii principale de la dreapta la stânga dacă locuinţa este orientată spre o direcţie secundară: NV, NE, SV sau SE. Dacă este orientată spre una dintre direcţiile principale: N, S, E sau V, atunci apa ar trebui să curgă în sensul invers. Un flux incorect al apei le îngreunează locatarilor avansarea în carieră. Fluxul de apă se referă, de asemenea, şi la canalizări.

 

În al patrulea rând, asiguraţi-vă că designul faţadei nu este ameninţător pentru casa de vizavi (de exemplu, în cazul când are un acoperiş triunghiular). Vecinul ar putea replica printr-un remediu Feng Shui, iar dacă agaţă un simbol Pa Kua în faţa casei voastre, cu siguranţă veţi fi afectaţi.

 

În al cincilea rând, verificaţi ce se află în faţa casei. Dacă este un teren liber sau o arie amplă, atunci aceasta are rol de „coridor luminos” şi aduce foarte mult noroc. Uneori, această caracteristică de una singură poate aduce un noroc incredibil.

 

În cele din urmă, verificaţi direcţia de orientare a casei şi cumpăraţi una care să fie cu faţa spre cea mai bună direcţie personală, conform formulei Kua.

 

Sfaturile de mai sus sunt nişte îndrumări simple de care trebuie să ţineţi cont şi sunt foarte bune pentru orice practicant amator. Evident, mai există multe indicaţii Feng Shui pe lângă cele câteva menţionate, însă acestea sunt esenţiale şi nu trebuie să le omiteţi. Totuşi, uneori este de dorit să recurgeţi la ajutorul şi sfaturile unui consultant Feng Shui calificat.

Achiziţionarea unei case reprezintă o decizie financiară foarte importantă în viaţa oricui. Prin urmare, merită să cereţi ajutor de la un consultant Feng Shui, care să cerceteze casa pe care doriţi s-o cumpăraţi. V-ar putea feri de necazuri pe termen lung şi vă va garanta, cel puţin, că nu veţi avea probleme chiar din momentul în care vă mutaţi în acea casă.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Article

No Related Article

0 Comments

Leave a Comment