2017/11/19 at 12:28 PM

Î: orientare greşită

Eu şi soţul meu ne-am cumpărat recent o casă, care este încă în construcţie, adică este din perioada lui 8. Casa are dealuri în spate şi la dreapta. Amândoi facem parte din grupa vestică, dar casa este orientată spre est. Cum putem combate această direcţie nefavorabilă?

R: Nici o casă nu este atât de nefavorabilă încât să nu se poată face nimic. De fapt, noua voastră casă ar putea fi mai norocoasă decât crezi. În primul rând, dacă este orientată spre est, atunci este aşezată în vest. Este o casă vestică, şi nu una estică, deci nu este nefastă pentru tine şi soţul tău. În al doilea rând, dacă vrei să atragi norocul dinspre uşa principală a casei, trebuie să te asiguri că uşa pe care o foloseşti tu ca intrare este orientată spre o direcţie a grupei vestice. Uşa principală nu trebuie să aibă aceeaşi orientare ca şi clădirea. Dacă poţi, încearcă să foloseşti altă uşă ca uşă principală.

În al treilea rând, ca să creezi un Feng Shui excelent, vezi diagrama natală a casei conform Feng Shui-ului stelelor zburătoare. Pornind de la ea, poţi stabili camerele importante în sectoarele norocoase, realizând un Feng Shui mai bun. În plus, vezi că ai deja o casă mai norocoasă decât majoritatea lumii, pur şi simplu deoarece benefi ciază de energia proaspătă a perioadei lui 8.

Î: încerc să câştig la loto

Îmi este greu să găsesc slujba ideală şi chiar mai greu să câştig la loterie! Sunt şomer de ceva timp şi sunt în pragul disperării. Cum pot să atrag aceste tipuri de noroc?

R: Hmm… dacă stai cu mâinile-n sân şi aştepţi să câştigi la loterie, atunci poate nu ai înţeles noţiunea de Feng Shui. Feng Shui este doar o treime din norocul tău. Celelalte două sunt norocul ceresc (cu care te naşti) şi cel omenesc (pe care ţi-l faci singur, prin propriile eforturi). Poate că pur şi simplu nu te bucuri de noroc speculativ sau la loterie. Te va ajuta, desigur, să foloseşti activatorii corecţi, dar, dacă nu benefi ciezi şi de celelalte două tipuri de noroc, tot Feng Shui-ul din lume nu te poate ajuta să câştigi la loterie sau să capeţi o slujbă care să-ţi placă. Dacă doreşti o slujbă, dar nu ai găsit-o pe cea ideală, poate că ai ridicat prea sus ştacheta. Acceptă mai bine altă slujbă, chiar dacă nu este ideală pentru tine, şi, apoi, avansează până la postul visat. Îl vei căpăta în timp, dar, dacă stai şomer o perioadă mai lungă, şansele tale de angajare vor scădea progresiv. Totuşi, Feng Shui-ul te poate ajuta: când mergi la un interviu de angajare, stai cu faţa la o direcţie favorabilă conform numărului tău Kua, şi îmbunătăţeşte-ţi perspectivele profesionale cu energie de Apă sau Metal în sectorul nordic al casei – DAR, dacă destinul tău este nefast acum, trebuie să accepţi ofertele cele mai bune având în vedere situaţia, şi nu să-ţi pierzi speranţa. Aşteaptă un moment mai prielnic.

În ceea ce priveşte câştigul la loto, depinde de soarta ta dacă poţi sau nu să dai lovitura. Şansele să-ţi pice bani din cer depind şi de norocul astrologic şi de moment. Poţi să vezi lunile mai bune pentru tine în seria Feng Shui & norocul de Lillian Too. Norocul tău de la o lună la alta depinde de zodia

Î: Cum să îi reaprind pasiunea?

Am un iubit cu care mă văd de patru ani. La începutul anului, el a plecat în Australia, la studii. De curând, mi-a spus că simte că ne-am „răcit“, şi suntem amândoi nesiguri de relaţia noastră. Ce pot să fac ca să reaprind scânteia sau ca să mă asigur că relaţia decurge bine?

R: Eu, personal, nu cred în relaţiile la distanţă – nu văd cum puteţi menţine pasiunea dacă nici măcar nu sunteţi în acelaşi fus orar. Trebuie să te întrebi la modul serios dacă nu cumva şi tu simţi că relaţia s-a „răcit”. Dacă da, n-ar fi o idee rea să laşi lucrurile aşa cum sunt, iar relaţia să ajungă de la sine la un final. Dacă, în schimb, vreţi amândoi să folosiţi Feng Shui-ul ca să vă fie bine, puteţi să luaţi fiecare câte o scoică şi să o puneţi pe birou. Scoicile sunt grozave şi ajută la menţinerea relaţiilor la distanţă, chiar dacă mai apar hopuri pe parcurs.

Î: Drum în „T“ VS drum înfundat

Ce înseamnă mai exact un drum în „T“? Este la fel ca un drum înfundat?

R: Drumul în „T“ nu este chiar un drum înfundat, dar efectul Feng Shui este acelaşi. Practic, casele aflate la capătul unui drum în „T“ sau înfundat suferă din cauza unei „săgeţi otrăvite“ ţintite spre ele. Cu cât este mai lungă şi mai dreaptă strada care ţinteşte spre casă, cu atât este mai rău sufl ul ucigător. Ca să remediezi perturbarea, trebuie să muţi uşa casei astfel încât drumul să nu fi e îndreptat direct spre ea, sau să plantezi copaci, creând astfel un zid înalt, ce ar bloca vederea străzii. Dacă nu poţi face nimic din cele de mai sus, atârnă cristale faţetate, ca să risipeşti sufl ul ucigător imediat ce se apropie de casă, până să apuce să intre.

Î: Vreau să câştig un PROCES

Ce parte a casei trebuie să corectez ca să am mai mari şanse într-un proces juridic? Mulţumesc mult.

R: De obicei, când apar pe neaşteptate probleme juridice, vinovată este steaua certurilor nr. 3. Pe baza teoriei stelelor zburătoare, influenţa stelei 3 poate fi periodică (anuală, lunară sau zilnică) şi ea poate apărea şi în diagrama natală a casei.

Trebuie să ţii liniştite zonele din casă care sunt perturbate de această stea şi să remediezi perturbarea cu energie de Foc şi Metal – sunt perfecte fi e un tablou Mandala cu roşu şi auriu, fie un Buddha cel Vesel. Tabloul Mandala este excepţional de puternic pentru acest gen de perturbări.

Î: Designul scaunului de TOALETĂ

După ce ni s-a stricat capacul vechi din lemn, fiica mea de şapte ani a ales un scaun de toaletă albastru, transparent şi făcut din plexiglas, cu delfi ni albaştri, scoici şi plante acvatice de plastic în el! Cât de nefavorabil este? Sunt o mamă disperată, ajută-mă, te rog!

R: Vestea bună este că nu ai de ce să-ţi faci griji.

Este groaznic să ai un scaun de toaletă făcut din aur şi argint, pentru că ar însemna să ţi se scurgă bogăţia pe conductă. Delfinii, scoicile şi plantele acvatice nu simbolizează bogăţia – sunt doar vietăţi marine şi motive decorative. Din descrierea ta, se pare că sunt prinse în plastic, deci nu se „scurg pe conductă”.

Scaunele din plexiglas transparent nu sunt foarte benefi ce, pentru că simbolizează o lipsă de sprijin când stai pe ele, dar e vorba de scaunele adevărate, nu de capacele de toaletă. Niciodată nu stai prea mult pe WC, deci nu există pericolul vreunei lipse simbolice de sprijin în viaţa ta. Aş începe să îmi fac griji abia dacă fiica ta ar vrea ca mobila din casă să fi e în acelaşi stil cu baia!

Î: Folosirea corectă a pagodei celor cinci elemente

Înţeleg că pagoda celor cinci elemente trebuie umplută cu pământ uscat luat din terenul casei. Este obligatoriu? Locuiesc la apartament şi nu am grădină, de unde să fac rost de asemenea pământ? Pot să sar această etapă?

R: Pagoda celor cinci elemente oferă protecţie împotriva lui Cinci Galben, captând în interior energia lui vătămătoare. Pământul uscat simbolizează această energie, pentru că chi-ul periculos este o energie de Pământ. Nu este obligatoriu să ţii pământ în pagodă, dar acest lucru ajută dacă o foloseşti pentru a-l contracara pe Cinci Galben. Dacă nu ai grădină, pământul dintr-un ghiveci de flori este la fel de bun.

0 Comments

Leave a Comment