2017/11/19 at 4:15 PM

MUSCĂ PE CAL

Î: Am cumpărat un obiect din bronz reprezentând o muscă pe cal. Unde să îl aşez şi cum să procedez dacă vreau să câştig la loz în plic sau la loterie? Trebuie să frec biletele de căluţ, să le agăţ de el sau să le aşez dedesubtul lui?

R: Musca aşezată pe cal simbolizează succesul instantaneu. De aceea, este obiectul preferat de jucătorii la loterie, el reprezentând îmbogăţirea imediată, venită fără prea multe eforturi. Îl poţi expune oriunde, cu toate că sectorul optim pentru cai este întotdeauna sudul. Şi, dacă este să câştigi, scrie-ne şi nouă, să ne spui cum ai procedat!

PLANTE ÎN SUD-VEST?

Î: Este în regulă să punem plante acvatice (filodendron şi bambus) în colţul sud-vestic al mesei de lucru? Şi, în al doilea rând, în casa mea, colţul sudic pică în bucătărie; cum să activez acest sector pentru noroc în carieră?

R: Sud-vestul nu este un loc extraordinar pentru plante, fiind un sector de Pământ, energie ce este distrusă de chi-ul de Lemn al plantelor. Această măsură ţi-ar afecta cu siguranţă norocul în dragoste şi în relaţii. Dacă îţi doreşti succes în carieră, mai bine aşază-le în sud-est, care este sectorul bogăţiei şi al şansei băneşti şi care, activat, îţi va spori şi norocul pe plan profesional. Sudul indică şansa de recunoaştere şi este dominat de Foc. E în regulă să fie acolo bucătăria, această încăpere simbolizând Focul şi, prin urmare, întărind chi-ul sectorului de miazăzi. Totuşi, camerele de gătit nefiind în general considerate printre zonele faste din locuinţă, ar fi mai bine să îţi activezi colţul sudic din living, punând acolo cai sau păsări de culoare roşie, care îţi vor spori şansele de succes.

CULORI POTRIVITE PENTRU MAŞINĂ

Î: Intenţionez să-mi vopsesc maşina în altă culoare. Menţionez că automobilul este din perioada lui 8. Ce culoare îmi sugerezi? Dacă ar fi să aleg o combinaţie, pe care mi-ai recomanda-o?

R: Culoarea autoturismelor este cel mai bine să ţi-o alegi potrivit numărului Kua, optând pentru o cromatică ce produce elementul acestui număr personal. Dacă ai Kua 1, culorile optime sunt cele metalice, spre exemplu argintiul, albul sau auriul. Dacă ai numărul Kua 2, 5 sau 8, alege roşul sau oranjul. Dacă ai numărul Kua 3 sau 4, alege albastrul sau negrul. Dacă ai numărul Kua 6 sau 7, maşina trebuie să fie maro, arămie sau crem. Dacă alegi o combinaţie cromatică, gândeşte-te la o culoare ce produce elementul numărului tău Kua alături de culoarea elementului acestui număr. De exemplu, dacă ai numărul Kua 1 (de Apă), ia-ţi o maşină în culorile Metalului şi Apei. Nu contează în ce perioadă ţi-ai cumpărat maşina, perioada aplicându-se numai în cazul locuinţelor, nu şi al automobilelor. În ceea ce priveşte culoarea maşinii, cel mai bine este să urmezi metoda numărului Kua.

CUM SĂ ÎMI FAC PRIETENI BUNI?

Î: Poţi să îmi oferi un sfat Feng Shui prin care să atrag mai mulţi prieteni în viaţă? Nu am foarte mulţi amici sinceri şi apropiaţi. Mă simt singură majoritatea timpului. Am nevoie de prieteni la cataramă, cu care să pot împărtăşi orice.

R: Unii oameni se nasc cu şansa şi personalitatea ce îi ajută să lege foarte multe prietenii strânse, alţii au un grup restrâns de buni camarazi, iar unii oameni nu au absolut niciun amic! Depinde de karma ta, de norocul tău ceresc. Totuşi, EXISTĂ o soluţie pentru situaţia ta, dacă utilizezi Feng Shui-ul simbolic. Află care îţi sunt aliaţii zodiacali şi prietenul secret astrologic, după care achiziţionează un set frumos cu aceste animale şi aşază-l în sectorul zodiei tale proprii. Poţi, de asemenea, să îţi porţi aliaţii şi prietenul ca talismane norocoase sau ca brăţări, ori să îi ţii asupra ta, ca amulete.

Astfel, îţi vei crea în viaţă şansa de prietenie. Însă şi tu trebuie să depui eforturi, ca să devii sociabilă şi plăcută. Te-ai gândit să încerci pe Internet? Există multe site-uri care te ajută să socializezi şi comunităţi on-line, care te ajută să îţi faci prieteni pe tot mapamondul. Încearcă pagini web precum MySpace.com şi Friendster.com. Dacă eşti prea timidă în viaţa reală, acesta este un mod grozav de a lega prietenii în secolul al XXI-lea! După ce te saturi de ciber-amicii tăi, poţi ieşi în lumea reală, ca să îţi faci camarazi în carne şi oase.

PARTENERUL MEU DE AFACERI ESTE COMPATIBIL CU MINE?

Î: Intenţionez să înfiinţez o companie avându-l pe Michael ca partener. Eu sunt nativ Bou, iar Michael este Dragon, deci, conform zodiacului, nu suntem compatibili. Soţia lui Michael este Şarpe, o zodie cu care mă înţeleg foarte bine. De aceea, dorim să înregistrăm compania pe numele meu şi al soţiei lui Michael, dar tot eu şi acest om o vom conduce, implicarea soţiei lui fiind minimă. Se poate considera astfel că am un partener de afaceri compatibil?

R: Nu eşti incompatibil cu Dragonul, deci nu mi-aş face griji. Duşmanul tău direct este Oaia, deci doar cu nativii acestei zodii ţi-ar dăuna să intri în afaceri. De fapt, Dragonul este foarte norocos în 2011, deci parteneriatul cu un asemenea nativ este un lucru bun. Oricum, important în parteneriatele de afaceri este cine se implică direct în cadrul companiei, nu cine o deţine în scripte. Dacă Michael nu are alte motive pentru a o lăsa pe soţia lui să deţină acţiunile sau părţile sociale, este mai bine ca partea lui de companie să fie înregistrată pe numele propriu. Noroc în noua voastră investiţie!

CUM SE AGAŢĂ CRISTALELE?

Î: Am primit cadou un cristal multifaţetat de culoare verde-deschis, prins cu un şnur roşu, de care trebuie agăţat. Mă întrebam doar dacă verdele indică unde ar trebui să îl expun. Nu doresc să activez vreun sector greşit. Ai vreun sfat pentru mine?

R: Globurile şi sferele de cristal faţetate sunt minunate pentru a crea curcubeie în casă. Dacă îl vei agăţa lângă o fereastră, cristalul va capta lumina şi o va refracta într-o mulţime de curcubeie în casă. Nu contează în ce sector îl agăţi, căci, atâta timp cât va capta lumina, curcubeiele create vor conţine tot spectrul cromatic. Totuşi, dacă vrei să mergi la fix, verdele se potriveşte în sectorul estic, cel sud-estic şi cel sudic.

0 Comments

Leave a Comment