2017/11/19 at 4:08 PM

Î: DESPĂRŢIRE SUBITĂ DUPĂ LOGODNĂ

Iubitul meu mi-a cerut să ne despărţim, la scurt timp după ce m-am mutat în noul meu apartament. Ne logodiserăm recent şi planurile de nuntă erau în toi. Am încercat să ne împăcăm, însă el a renunţat, pentru că i se părea prea dificil. Am încercat să îl uit, aruncând toate lucrurile lui şi pe cele comune, dar nici acum nu pot să mi-l scot din minte. Îmi va fi greu să încep o nouă viaţă dacă voi continua să mă gândesc la el şi la trecutul nostru. Poţi să mă sfătuieşti ce să fac?

R: Of, Doamne! Sigur ceva din apartamentul tău îţi ridică piedici în viaţa amoroasă. În primul rând, verifică dacă în sud-vestul locuinţei se află toaleta sau debaraua, ori dacă bucătăria este poziţionată acolo. În caz că da, îţi blochează şansele de a te căsători, şi ar fi bine să te gândeşti serios să te muţi. Dacă nu poţi, încearcă să îţi reactivezi norocul Florii de Piersic – găseşti metoda respectivă în Almanahul Feng Shui WOFS publicat de PRO Editură şi Tipografie.

Î: ADOPTAREA UNUI BEBE COCOŞ

Anul acesta aşteptăm să adoptăm un copil. Dacă este anul Cocoşului, iar soţul meu s-a născut în anul Iepurelui şi eu – în zodia Tigrului, este bun pentru noi un bebe Cocoş? Te rog să ne ajuţi. Mulţumim foarte mult.

R: Este minunat că faceţi planuri să adoptaţi un copil şi să-i oferiţi un cămin iubitor, de care altfel, poate, nu ar avea parte. Sfatul meu este că orice copil este preţios, indiferent de zodia sa. Într-o anumită măsură, este adevărat că oamenii se înţeleg mai bine cu aliaţii şi prietenii lor zodiacali, dar aceasta nu înseamnă că nu se pot înţelege cu semne din afara triunghiului lor de afi nităţi.

În plus, afi nităţile zodiacale de sine stătătoare nu sunt un factor sufi cient de important pentru a vă împiedica să adoptaţi un copil ce are nevoie de dragostea voastră şi de oportunitatea pe care i-o oferiţi. Totuşi, dacă aveţi unele reţineri faţă de el, din cauză că zodia sa (Cocoş) se află în confl ict direct cu cea a soţului tău (Iepure), atunci ar fi mai bine să nu vă înhămaţi, din consideraţie pentru bebeluş.

Î: PICURI DE APĂ ÎN DORMITOR

Sufăr de alergii respiratorii cronice, dar nu îmi plac efectele secundare ale antihistaminicelor prescrise. Un remediu ce mă ajută enorm este să ţin în funcţiune, pe timpul somnului, un vaporizator de apă în dormitor. Desigur, aceasta înseamnă apă în camera de dormit – este în regulă? Aparatul se afl ă în spatele capului patului, care este în colţul nord-vestic al încăperii (direcţia mea a sănătăţii). Trebuie să fac ceva pentru a contracara această apă din dormitorul meu?

R: Stropii de apă proveniţi din vaporizator nu sunt consideraţi apă în dormitor, deci ar trebui să fi i în siguranţă. Evitarea apei în camera de dormit înseamnă să nu agăţi tablouri cu apă în mişcare (de exemplu, cascade) şi să nu aşezi detalii de Apă Yang de genul fântânilor, detaliilor de Apă cu bilă rotitoare, acvariilor etc. în această încăpere. Aerul condiţionat, cănile cu apă de pe noptieră şi vaporizatoarele sunt toate OK. Totuşi, dacă aparatul se află direct în spatele capului patului tău, ai grijă să nu scapi de alergiile respiratorii şi să te pricopseşti cu dureri de spate: aerul răcoros îndreptat spre tine îţi poate provoca dureri de umeri şi de spinare. Ar fi bine să îţi repoziţionezi vaporizatorul, astfel încât aerul să nu bată direct spre tine.

Î: CUM SĂ EVIT PERICOLUL ÎNTR-UN AN NEFAST?

M-am născut în anul Câinelui. Am citit în Horoscopul Feng Shui pe 2005 al lui Lillian Too că zodia mea nu are un an favorabil. În iunie anul acesta, voi merge într-o excursie pe munte, ca să mă caţăr pe vârfurile stâncoase, iar în luna următoare voi pleca în Hong Kong. Nu pot anula aceste călătorii, deci, te rog, sfătuieşte-mă cum îmi pot creşte siguranţa pe timpul drumului.

R: Nu este o problemă. Trebuie doar să fii precaut, să nu îţi asumi riscuri inutile şi să iei cu tine, în călătorie, pagoda celor cinci elemente. Pune-o în bagajul de mână, iar în camera de hotel etaleaz-o în colţul nord-vestic. Încearcă să te îmbraci predominant în alb şi să porţi un lănţişor de aur, pentru că aceste elemente te vor ajuta să combaţi perturbările ce necăjesc nativii Câine în 2005. Consultă şi fişa de trucuri cu sfaturi pentru drum din acest număr.

Î: PEŞTI ADUCĂTORI DE BOGĂŢIE

Care este cel mai bun loc pentru un acvariu cu peşti tropicali? Ce tip de peşti aduc bogăţie?

R: Poţi aşeza acvariul în nord, sud-est sau est, căci elementul Apă va activa atributele faste ale acestor sectoare. Totuşi, dacă vrei ca peştii să îţi aducă bogăţie, ideal este să verifi ci diagrama natală a casei tale şi să cauţi steaua 8 a apei. Fă rost de cartea lui Lillian Too, Feng Shui-ul stelelor zburătoare pentru perioada lui 8, foloseşte o busolă de calitate pentru a determina direcţia de orientare a casei tale, şi apoi verifi că-ţi diagrama natală. După ce îţi dai seama în ce sector se află steaua 8 a apei, aşază acvariul în colţul respectiv al casei ori în partea respectivă din living. Cei mai indicaţi peşti sunt arrowana, dar, dacă te decizi să ţii unul, încearcă să îl obişnuieşti să mănânce produse congelate sau bucăţi de carne macră; este prea crud să îi dai hrană vie!

Î:CEASURI CARE NU MAI FUNCŢIONEAZĂ

Am auzit că este nefast să avem în casă ceasuri de mână sau deşteptătoare care s-au oprit din mers. Întrebarea mea este: ce se întâmplă dacă nu port ceasurile frecvent, dar îmi place să am câte unul diferit pentru diverse ocazii? Trebuie să funcţioneze permanent? Se aplică regula şi ceasurilor de mână sau deşteptătoarelor de rezervă? Este vreo problemă dacă ţinem un ceas cu bateria consumată? Putem pune la păstrare un ceas nou, fără baterie?

R: Prostii… ca şi tine, am o întreagă colecţie de ceasuri, cumpărate de-a lungul anilor, iar cele care nu funcţionează cu baterii se opresc pur şi simplu din mers atunci când nu le port, şi sunt absolut sigură că nu îmi aduc ghinion, deci nu ai de ce să te îngrijorezi.

Î: NOROC DE CELEBRITATE ŞI SUCCES

Sunt actor şi doresc să folosesc Feng Shui-ul pentru a-mi activa norocul în carieră. Ai vreun sfat special pentru obţinerea succesului în acest domeniu? Aş aprecia enorm orice sugestie despre cum să îmi cresc şansele de a obţine un rol. Mulţumesc foarte mult!

R: Conform metodei celor Opt Aspiraţii, colţul celebrităţii este sudul, care este un sector foarte norocos în 2005. Energiile din sud fiind atât de faste şi acesta fiind colţul ce aduce noroc de celebritate, pentru tine, ca actor, este important să captezi aceste energii. Pentru a obţine un rol anume, agaţă o pasăre ce îndeplineşte dorinţe în partea sudică a casei tale. Scrie-ţi numele împreună cu dorinţa pe un bileţel, rulează-l cu scrisul pe interior şi aşază-l în ciocul păsării. Ea îţi va purta simbolic dorinţa în cosmos, pentru a o transforma în realitate. Etaleaz-o ca şi cum ar zbura afară din casa ta, lângă uşă. Pentru un succes de durată, aşază o familie de păsări ale perioadei lui 8 în sud. Tot în sud poţi pune un Cal al Victoriei, mai ales dacă te confrunţi cu o concurenţă acerbă la preselecţii. Când participi la acestea, încearcă să faci astfel încât să priveşti spre cea mai bună direcţie a ta, a succesului, şi să fii îmbrăcat într-o culoare care te avantajează (bazată pe numărul tău KUA). Noroc!

Î: GLOB PĂMÂNTESC DIN ROCĂ MINERALĂ

Sunt unele chestiuni despre care nu sunt sigur. Dacă masa mea de studiu nu se află în colţul nordestic al camerei, globul meu de cristal mă poate, totuşi, ajuta? În plus, globul meu pământesc de „cristal“ este de fapt unul de mărimea unei mingi de tenis, iar ţările de pe el sunt confecţionate din rocă minerală… este acesta echivalent cu un glob de cristal autentic? Am auzit că nu este bine să dormi cu capul sau picioarele orientate spre o uşă, aceasta fiind poziţia din sicriu. Se aplică regula şi dacă dorm cu capul spre uşa dulapului meu? În sfârşit, mă întrebam dacă o fereastră lângă pat este nefastă.

R: Globul din rocă minerală va funcţiona şi el, căci şi mineralele intră în categoria atributelor elementului Pământ. Totuşi, energiile pe care le induce vor fi mai puternice dacă îl vei putea aşeza în nord-est. Dacă nu ai biroul în nord-est, îl poţi plasa pe un raft de aici sau pe colţul nord-estic al mesei de lucru. Referitor la poziţia ta de dormit, atâta timp cât picioarele tale nu dau spre o cale de intrare şi ieşire din cameră, e OK. Fereastra de lângă pat este perfect acceptabilă, atâta timp cât nu este pe tot peretele, ajungând până la podea, şi atâta timp cât este pe o latură a patului, nu în spatele capului acestuia.

0 Comments

Leave a Comment