2017/11/19 at 12:33 PM

Î: STICLA ÎNLOCUIEŞTE APA?

Putem să folosim clopoţei de vânt din sticlă ca pe o altă formă de remediu cu Apă?

R: Mi-e teamă că sticla nu este un substitut al apei. Există deja o distincţie între apa Yin şi cea Yang. Apa Yin este o apă statică, lipsită de mişcare, folosită la combaterea stelelor de certuri. Apa Yang este cea care curge, se mişcă şi are bule de aer, şi se utilizează în combaterea stelei violente, aducătoare de jafuri, ori pentru energizarea şanselor de bani şi avere în sectorul stelei 8 a apei. Sticla ţine de elementul Pământ, deci cred că este înrudită mai degrabă cu cristalul decât cu apa.

Î: GĂSIREA UNOR CLIENŢI ŞI ANGAJAŢI BUNI

Tocmai am deschis o grădiniţă şi aş vrea să ştiu cum pot atrage cei mai buni clienţi, dar şi un personal demn de încredere.

R: Ca să atragi clienţi, cel mai bun energizator Feng Shui este clopoţelul sunător din 7 metale. Sunatul zilnic din acest clopoţel va atrage clienţi şi cumpărători în cazul oricărei firme. Totuşi, afluxul de muşterii nu îţi garantează că ei îşi vor şi cheltui banii când intră, deci, în acest scop, dispune şi un lotus rotitor de cristal trandafiriu lângă cutia cu încasări şi, după ce găseşti steaua 8 a apei, aşază o mică fântână cu bilă rotitoare în sectorul respectiv. O altă metodă grozavă este să scuturi abacul de alamă în fiecare zi. Când îţi angajezi personalul, cel mai important factor este să aveţi bune relaţii. Salariaţii din triunghiul tău de afinităţi zodiacale vor munci mai bine pentru firma ta. Evită să angajezi persoane a căror zodie se află în conflict direct cu a ta, cel puţin dacă respectivii vor avea contact zilnic cu tine şi îţi vor raporta direct. După ce îţi recrutezi salariaţii, ai grijă să stea cu faţa spre una dintre direcţiile lor faste, conform numărului lor Kua. Dacă le place Feng Shui-ul de la locul de muncă, vor lucra eficient şi nu vor fi tentaţi să lenevească ori să înşele compania.

Î: FENG SHUI LA CĂMIN

Camera mea de la cămin poate fi considerată casă? Sunt studentă şi mă voi muta în curând într-un cămin, într-o cameră de o persoană. Întreb deoarece mă dau în vânt după Feng Shui şi doresc să aplic toate metodele corespunzătoare în camera mea, exact cum aş face acasă. Voi locui în această cameră trei ani.

R: Da, absolut, camera din căminul studenţesc este considerată locuinţa ta. Deşi Feng Shui-ul din reşedinţa ta permanentă va avea şi el o influenţă asupra şanselor tale, va trebui să ai grijă ca locul unde trăieşti, fie temporar, fie tranzitoriu, să urmeze şi el principii de Feng Shui corecte. Reţine că, pentru a obţine un Feng Shui bun per global, trebuie să te încadrezi nu doar în conceptul de tai chi mare (întreaga clădire), ci şi în cel de tai chi mic (camerele individuale). Tratează-ţi camera de cămin la fel cum ai trata orice încăpere individuală din locuinţa ta permanentă. Poţi face activări pentru atragerea norocului folosind formula Kua. Dormi cu capul îndreptat spre una dintre direcţiile tale faste. Dacă ai o masă de studiu în cameră, ai grijă să priveşti spre o direcţie bună când şezi la ea. Asigură-te că nu există colţuri ascuţite ale mobilei sau grinzi deasupra capului, care să ţintească „săgeţi otrăvite“ spre tine. Amenajează-ţi patul şi biroul astfel încât să nu se afle în linie directă cu uşa, cum intri în cameră. Mai poţi aplica metoda celor opt aspiraţii, activând colţurile individuale ale încăperii pentru cele opt tipuri de noroc. Ţine minte să eviţi obiectele decorative sau tablourile cu apă într-o cameră în care dormi. În plus, activează colţul din nord-estul camerei tale pentru noroc în educaţie/de înţelepciune, căci vei avea mare nevoie de el în următorii trei ani.

Î: ŞANSE DE AVERE PE VIITORII 19 ANI

În ultimul număr din LFS, Lillian Too a sugerat să instalăm un detaliu de Apă în colţul sud-vestic al grădinii, ca să activăm norocul de bogăţie pe următorii 19 ani. Uşa mea principală se află în sud-estul casei, care e orientată spre sud. Este indicat să îmi activez colţul bogăţiei, căci ea a specificat întotdeauna să nu existe nici un detaliu de Apă pe partea dreaptă a uşii principale, cum privim spre exterior, nici în casă, nici afară, ca să evităm orice infidelitate? Te rog să îmi clarifici! Mulţumesc.

R: În cazul tău, este mai bine să nu urmezi sfatul referitor la activarea spiritului tăinuit din actuala perioadă, adică a colţului sud-vestic al grădinii tale. Totuşi, ar fi recomandabil să aşezi un mic detaliu de Apă în sud-vestul livingului ori sufrageriei. În Feng Shui, nu are sens să activezi ceva conform unei metode doar ca să ajungi să încalci un tabu, deci găseşte alte moduri de a dispune Apă în sud-vest.

Î: GELOZIE PATOLOGICĂ

Am, de zece ani, o căsnicie fericită cu un bărbat pe care încă îl ador. El încă mă iubeşte enorm şi avem două fiice superbe. Soţul meu este un om foarte şarmant şi sociabil. Ori de câte ori ieşim cu cei câţiva prieteni ai noştri, devin foarte geloasă când el vorbeşte cu alte femei. Ştiu că este o greşeală să reacţionez astfel, dar nu mă pot abţine. Ambii am pierdut mulţi prieteni din cauza geloziei mele. Mă poţi ajuta?

R: Cred că nu ţine atât de Feng Shui, cât de atitudine. Eşti deja pe drumul cel bun, deoarece ţi-ai dat seama de problemă. Gelozia ta provine, probabil, din sentimente de nesiguranţă. Găseşte sursa lipsei tale de autoîncredere, şi taie răul din rădăcină. Crezi că nu eşti suficient de bună pentru el? Te simţi astfel din cauza aspectului tău fizic? Dacă da, refă-ţi imaginea. Mândreşte-te cu feminitatea ta, răsfaţă-te cu o tunsoare nouă, un machiaj nou sau o dietă nouă, dacă este cazul. Dacă nu te consideri inteligentă, fă efortul să te educi, ca să poţi vorbi la acelaşi nivel cu soţul tău, sau, dacă vă pierdeţi interesele comune, găseşte un hobby pe care să îl puteţi adopta împreună, de exemplu golful.
Adu-ţi aminte că faptul de a avea două fiice cu acest bărbat îţi oferă deja o capacitate de a-l reţine mai mare decât a oricărei altei femei, deci adună-te şi propune-ţi să-ţi păstrezi soţul. :Şi măsura de a purta permanent asupra ta simbolul dublei fericiri te va ajuta să îţi aperi mariajul. În plus, ai grijă ca toate remediile Feng Shui să fie la locul lor.

Î: ATRAG BĂRBAŢI NEPOTRIVIŢI

Deşi pot spune că sunt destul de frumoasă, în loc să atrag bărbaţi celibatari, m-au curtat întotdeauna cei căsătoriţi. Am de toate acum, mai puţin o dragoste adevărată. Prietenii cred că aceasta este, probabil, din cauza firii mele, prea puternică şi orgolioasă. Ce pot să fac pentru a-mi îmbunătăţi şansele în relaţii?

R: Prietenii tăi ar putea avea dreptate: se poate să trimiţi semnale necorespunzătoare. Dacă eşti prea puternică sau prea combativă, este posibil să sperii burlacii care îşi caută o soţie. Încearcă să îţi temperezi caracterul. Lasă bărbatul să domine ocazional. Ai grijă să devii un bun confident. Un maestru al conversaţiei nu este doar un bun orator, ci ştie şi să asculte. În plus, nu trebuie să pari disperată, ca să nu dai impresia de vulgaritate. Pentru creşterea norocului în relaţii, activează norocul florii de piersic, cu ajutorul animalului respectiv, şi, totodată, poartă simbolul dublei fericiri, ca să găseşti o iubire de durată şi un om cu care să-ţi poţi clădi un viitor. Mai verifică să nu existe o toaletă în sud-vestul locuinţei tale. Ar putea fi o altă cauză pentru care atragi bărbaţi nepotriviţi

Î: SOŢ NECREDINCIOS

Dacă o femeie este deprimată de infidelitatea soţului ei, ce o pot sfătui, ca să capete încredere şi să îşi continue viaţa?

R: În primul rând, trebuie să îi dai sfaturi despre cum să îşi recupereze bărbatul. Ritualul aşezării unei geode de ametist, legată cu şnur roşu, sub pat (şi apoi înnodată de piciorul patului) este o metodă eficientă de a-l face pe soţul necredincios să revină pe calea cea dreaptă. Totuşi, ea are nevoie să îşi întărească şi energiile proprii. Cuarţul roz este o piatră bună pentru atragerea norocului în relaţii, care va preîntâmpina oscilaţiile stării de spirit şi depresia. Dacă te vei familiariza cu bazele Feng Shui-ului, vei vrea să îi analizezi dormitorul şi casa, ca să te asiguri că nu există tabuuri evidente, de genul oglinzilor în dormitor sau apei în dreapta uşii principale, ce i-ar putea provoca probleme în căsnicie.

Î: NUMERE KUA DIN HO TU

Planific, împreună cu soţul meu, să cumpărăm un apartament la malul mării. Numerele noastre Kua sunt 2 şi 7, iar al băieţelului nostru este 5. Crezi că este o idée bună, elementele noastre fiind Metalul şi Pământul? Mulţumesc.

R: Nu pot să îmi reprim observaţia că numerele voastre Kua creează aliniamentul perfect din Ho Tu! Tu şi soţul tău alcătuiţi combinaţia fastă de 2 şi 7 din Ho Tu, iar având numărul 5, fiul vostru vă va aduce mult noroc şi fericire în viaţă, unindu-vă ca familie, deoarece 5-ul se află în mijlocul simbolului Ho Tu. Ai, deci, motive de veselie! Privitor la achiziţia proprietăţii de la malul mării, apartamentul cu privelişte spre apă aduce mari şanse, mai ales dacă vă aflaţi la un etaj superior, unde o fereastră panoramică ce dă spre mare poate determina orientarea apartamentului. Acest fapt vă poate aduce noroc de avere. Singura problemă ar fi excesul de apă… care nu ar trebui, totuşi, să constituie o problemă, deoarece, probabil, veţi locui la ceva depărtare de plajă.

0 Comments

Leave a Comment