2017/11/24 at 7:44 AM

REMEDII PRACTICE PENTRU NECOMPATIBILITATE, CA SĂ CIMENTEZI O RELAŢIE IUBITOARE ŞI DURABILĂPe vremuri, în China se practicau căsătoriile aranjate, pentru a se evita incompatibilităţile între zodiile astrologice. În ziua de azi, majoritatea dintre noi avem norocul să ne putem alege persoana iubită. Ce ar fi însă dacă ne-am îndrăgosti de cineva cu care am fi incredibil de incompatibili, astrologic vorbind? Este cazul animalelor zodiacale aşezate direct unul în faţa celuilalt în roata zodiacală (vezi mai jos).

Cele 6 grupe majore de incompatibilitate:

  • Şobolanul nu se înţelege cu Calul
  • Boul nu se înţelege cu Oaia
  • Tigrul nu se înţelege cu Maimuţa
  • Iepurele nu se înţelege cu Cocoşul
  • Dragonul nu se înţelege cu Câinele
  • Şarpele nu se înţelege cu Porcul

Nu te agita. Găseşti mai jos unele remedii practice şi activatori ai dragostei, care garantează o relaţie plină de afecţiune, în ciuda oricăror neînţelegeri zodiacale dintre voi doi.

Raţele mandarine

Raţele mandarine sunt simboluri celebre şi puternice ale dragostei şi fericirii conjugale. Spre deosebire de alte specii de păsări, aceste raţe nu îşi schimbă partenerii în fiecare anotimp: o dată ce îşi găsesc partenerul de viaţă, rămân credincioase până la moarte. Oricine doreşte să asigure o dragoste nemuritoare, care să reziste încercărilor vremii, trebuie să dispună două astfel de raţe în sectorul din sud-estul dormitorului lor. Pentru cei singuri, care îşi caută dragostea, ele vor crea chi-ul ce atrage un partener de durată în viaţă.

Copacul de cuarţ roz

Una din problemele cuplurilor incompatibile este aparenta incapacitate de a se înţelege sau de a fi toleranţi unul cu altul după o anumită perioadă de curtare. Cristalele de cuarţ roz sunt numite în popor „pietrele iubirii blânde” şi emit o energie calmantă, reconfortantă, care poate înlătura negativismul din toate chakrele. Dacă expui în sud-vest un copac de cristale încărcat cu aceste pietre, legat cu două monede de aur (numărul simbolic al armoniei), se reduce tendinţa către mânie şi iritabilitatea şi se regăseşte pasiunea în relaţie.

Simbolul dublei fericiri

Este unul din cele mai puternice simboluri ale dragostei, iar chinezii îl folosesc de secole întregi pe invitaţiile de nuntă, patul conjugal şi alte piese de mobilier din dormitor. Dacă afişezi sau porţi acest simbol, creezi energia unei iubiri şi fidelităţi de durată între tine şi dragostea ta.

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment