2017/11/19 at 12:29 PM

Februarie-martie-aprilie a fost o perioadă încărcată pentru mine. Am rămas încântat că Lillian, domnul Too, Jennifer, Chris şi micuţul Jack au venit să ne viziteze, pe mine şi pe familia mea, în Las Vegas, înainte de spectacolul anual de Feng Shui din Los Angeles, la sfârşitul lui februarie. Buticul WOFS din Primm s-a mutat într-un sediu mai mare din Las Vegas, la jumătatea lui mai inaugurându-se primul butic din Los Angeles. În numărul curent, vă voi prezenta o analiză Feng Shui pe care am oferit-o unei fete singure. Uşa principală a acestei case superbe dă spre sud-est 1, având vedere spre munte, iar curtea din spate este orientată spre nord-vest 1, de unde se zăreşte oceanul cât vezi cu ochii. Pe această bază trebuie să decidem direcţia de orientare a reşedinţei. Sunt sigur că şi voi v-aţi dat seama care este aceasta. Da, aveţi dreptate: orientarea este nord-vest 1, unde se găseşte mai multă energie şi pe unde chi-ul poate pătrunde în locuinţă. Este foarte important să determinaţi orientarea clădirii şi a casei deopotrivă, pentru că, altminteri, toate calculele voastre vor fi greşite, creând mai multe probleme decât aţi putea rezolva. Potrivit şcolii Feng Shui a formei, este o casă foarte bună, ce are la spate un munte, care îi conferă un sprijin solid, şi în faţă o privelişte amplă, deschisă, care atrage energia. Clienta mea a construit, de asemenea, un iaz cu peşti în sectorul nordic al grădinii, care îi va aduce şansă în carieră şi pe plan fi nanciar în 2006, deoarece numărul stelar 8 a zburat în nord. I-am sugerat să planteze mai mulţi copaci în faţa iazului, astfel ca şansa ei de bogăţie să nu se reverse dincolo de proprietate.

Haideţi să facem un tur al casei.

Proprietara, Jacci Russ, este o femeie tânără, frumoasă şi bogată, dar singură, fără un bărbat alături, care o iubească. De fapt, FETELE o găsesc foarte atrăgătoare, dar ea îşi caută BĂRBATUL ideal cu care să-şi împartă viaţa. Reşedinţa are trei camere: un dormitor, un birou şi o cameră de meditaţie.

Dacă vă uitaţi prin casă, veţi descoperi numai bibelouri, fotografi tablouri cu femei. Ca regulă generală, totul trebuie să fie în echilibru. Din păcate, această casă atrage prea multă energie Yin, din cauza decorului interior. I-am propus lui Jacci să dispună mai multe imagini cu bărbaţi în locuinţă, şi am ajutat-o să îşi activeze sectorul sudvestic al dormitorului şi al casei.

Anul trecut, am rugat-o să introducă un detaliu de Apă în zona uşii din faţă, în sectorul sud-estic. După cum se ştie, sud-estul este guvernat Lemn, deci aduce multă bogăţie dacă este activat cu ajutorul Apei. Observaţi ghiveciul cu un lotus plutind pe apă aşezat în faţa uşii, pe care şi ea îl poate vedea, din birou. Îmi place lotusul, căci este o fl oare sfântă. Jacci are ca element personal Lemnul slab, deci o va avantaja să ţină Apă Yin în jurul casei. Ghiveciul cu Apă Yin este excelent pentru destinul său. S-a născut într-un an de Pământ Yin, şi cineva i-a spus să zugrăvească biroul în roşu-aprins, deoarece Focul produce Pământ.

Din păcate, zugrăveala roşie din birou nu este potrivită pentru ea. Roşul predominant nu este indicat într-un sector de Lemn, pentru că simbolizează Focul şi istoveşte elementul Lemn, mai ales că şi elementul său personal este Lemnul slab. I-am sugerat să schimbe culoarea biroului în bleu. Astfel, va putea activa sectorul, căpătând, totodată, mai mari doze de energie ea însăşi.

Am agăţat, de asemenea, nişte clopoţei de vânt metalici cu şase tije în partea din faţă (sud-est), pentru a controla energia nefastă a stelei 2 a bolilor. Chiar dacă nu menţionez aici toate activările anuale pentru stelele zburătoare, aceasta nu înseamnă că nu le aplic. Sunt OBLIGATORII şi pentru voi. Am menţionat în articolul din numărul trecut stelele zburătoare lunare şi anuale. Eu îmi mut activatorii şi obiectele Feng Shui în fi ecare lună, nu doar anual. Puteţi consulta stelele zburătoare lunare în ultimele pagini ale revistei, pentru a vă actualiza Feng Shui-ul la timp. Există chiar şi stele zburătoare zilnice şi orare, dar pe acestea mai bine nu le urmăriţi, ca să vă rămână timp şi pentru voi! Camera de meditaţie se află în sectorul estic, ce reprezintă sănătatea, şi aceasta era deja zugrăvită într-un verde-deschis. I-am sugerat să ţină aici şi plante verzi, deoarece energia Lemnului Yang generată de ele va fi benefică pentru sănătatea ei.

Referitor la dormitor, i-am oferit următoarele sugestii:

  • Să instaleze o tăblie la capul patului, pentru mai mult sprijin.
  • Livingul este conectat cu dormitorul printr-un coridor lung. I-am sugerat să ţină acolo un covor, pentru a încetini fluxul energetic, şi să agaţe o carpetă cu cele opt obiecte de bun augur în capătul coridorului, pentru a bloca „săgeţile otrăvite“ de chi şi a împiedica oglinda aflată în afara sălii de meditaţie să reflecte energia ce se deplasează spre dormitor.
  • Nu există uşă între baie şi dormitor, şi se vede din pat statuia unei femei ce toarnă apă în baie, aceasta stând direct cu faţa spre locul de dormit. I-am sugerat să schimbe acea statuie cu una a unui bărbat şi să agaţe o draperie între cele două camere pe timpul somnului, fiindcă apa în dormitor aduce ghinion în relaţii. În plus, este cazul să dispună mai multe tablouri/fotografii cu bărbaţi în dormitor.
  • Dormitorul se află în sectorul nordic al casei, care este foarte propice pentru Jacci. I-am sugerat să creeze aici o atmosferă mai luminoasă, cu ajutorul unei zugrăveli bleu-ciel. Nordul este un sector fast pentru toată lumea, dar mai ales pentru ea.

În sectorul vestic al curţii din spate se găseşte o fântână arteziană de exterior. I-am recomandat să o mute în sectorul nordic al curţii, pentru mai mult noroc, deoarece steaua albă anuală 8 se afl ă în nord. Nu este bine ca fântâna să îl tulbure pe 5 Galben. Când vă amplasaţi detaliile de Apă, merită întotdeauna să căutaţi locul corect, care vă poate aduce un plus de şansă, şi este foarte neînţelept să introduceţi Apa la întâmplare, fără o analiză în prealabil, căci, dacă este aşezată unde nu trebuie, vă poate crea probleme.

Sursa articolului: Revista “Lumea Fengshui” Nr. 11 Pg. 78

0 Comments

Leave a Comment