2017/11/19 at 3:54 PM

Copiii cresc văzând cu ochii şi sunt, de obicei, plini de energie. De aceea, este recomandabilă utilizarea unor decoruri mai mult Yang decât Yin în dormitoarele lor. Aceasta înseamnă mai multă lumină şi mai multă gălăgie. Evitaţi să expuneţi tablouri sau fi gurine cu elemente înfricoşătoare, de genul animalelor sălbatice. Amplasarea nefastă a patului şi mesei de studiu poate genera probleme de sănătate şi în performanţa şcolară a copilului. Pentru micuţi, direcţiile de aşezare şi de somn sunt doi factori cruciali în obţinerea unui Feng Shui corect.

 1. Orientaţi paturile copiilor spre direcţia lor fu wei. Nu este necesar să utilizaţi direcţia bogăţiei, din moment ce ei încă nu lucrează. În schimb, activaţi sănătatea şi norocul în studii.
 2. Concentraţi-vă asupra biroului. Aveţi grijă ca micuţii să fi e cu faţa spre direcţia lor fu wei când învaţă sau îşi fac temele.
 3. SFATURI PENTRU AMENAJAREA CAMEREI DE STUDIU
 4. Nu aşezaţi biroul cu spatele spre o fereastră sau o uşă.
 5. În imediata apropiere a dormitorului copilului nu trebuie să crească un copac solitar.
 6. Nu ţineţi un aparat de aer condiţionat proeminent sau o grindă expusă deasupra biroului.
 7. Evitaţi muchiile ascuţite ale dulapurilor, stâlpilor de rezistenţă şi colţurilor proeminente.
 8. Nu ţineţi rafturi expuse în dormitor.
 9. Nu aşezaţi masa de studiu între uşă şi fereastră.
 10. Aveţi grijă ca sectorul din nord-estul locuinţei să nu fi e perturbat de o toaletă, debara sau bucătărie. În caz că este, dispuneţi clopoţei de vânt metalici cu 6 braţe, pentru istovirea energiei de Pământ perturbate de aici.

ACTIVATORI FENG SHUI PENTRU NOROCUL ÎN STUDII

 1. Aşezaţi un glob pământesc de cristal în nord-estul camerei. Puneţi copilul să îl rotească de trei ori pe zi.
 2. Aşezaţi o pagodă cu şapte niveluri în nord-estul mesei de lucru, pentru noroc la examene.
 3. Oferiţi-i copilului un cristal ascuţit propriu, care trebuie să se afl e pe masa de studiu, când învaţă, şi sub pernă, când doarme. Micuţul trebuie să ia cu el cristalul ascuţit la examene.
 4. Aşezaţi veioze cu sclipici, de cinci culori diferite, în nord-estul dormitorului, pentru activarea norocului în studii


Sursa articolului: Revista “Lumea Fengshui” Nr. 6 Pg. 38

0 Comments

Leave a Comment