2017/11/19 at 4:14 PM

Prin ei, suntem nemuritori. Este atunci de mirare că ne petrecem cea mai mare parte a vieţii adunându-ne resursele ca să ne asigurăm că generaţia următoare va duce o viaţă confortabilă?În practica Feng Shui, copiii sunt consideraţi a fi una din cele opt aspiraţii. În această primă prezentare, vom explora riguros modul cum te poate ajuta Feng Shui-ul să obţii şi tu acest dram de nemurire.Decorează-ţi patul conjugal cu simboluri ale fertilităţii, de pildă imagini cu fenixul şi dragonul zbenguindu-se prin ceruri în timp ce se joacă cu o minge de foc.Roagă un băiat virgin, născut în anul dragonului, să se rostogolească prin patul tău conjugal. În practica Feng Shui, se crede că el poate impregna patul cu chi favorabil, astfel ca tu să ai urmaşi voinici.

Majorităţii mireselor provenite din familii înstărite li se ofereau porţii generoase de rodii. Aceasta deoarece se spera ca numărul descendenţilor de sex masculin să egaleze sau să depăşească numărul de seminţe din acest fruct.

Pentru noroc de urmaşi, încearcă să activezi energiile laturii vestice a casei cu lumini puternice. Acest lucru garantează că vei avea băieţi ascultători.

Încerci de câţiva ani şi totuşi nu ai încă un copil? Încearcă să pui o figurină în formă de elefant în dormitor şi să îi mângâi trompa în fiecare noapte, înainte de culcare. Dacă ţii neapărat să concepi un copil de un anumit sex, se recomandă să aşezi o piatră în spatele elefantului, dacă vrei băieţel.

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment