2017/11/19 at 12:28 PM

Cum să folosiţi machiajul pentru a atrage diferite forme de noroc

Atrageţi iubirea

Chemaţi iubirea în viaţa voastră reliefându-vă pomeţii cu un strop de culoare. Alegeţi o nuanţă din gama de roz, pentru a sugera energia Yang a Focului. Aceasta luminează cea mai proeminentă parte a feţei şi aduce efecte deosebite pentru fetele între 17 şi 24 de ani. Pomeţii semnifică cei mai frumoşi ani ai voştri, când sunteţi abia la început de drum. Dacă este îmbujorată şi luminoasă, această parte a feţei atrage cel mai mare noroc. Ca să nu mai spunem că obrajii îmbujoraţi o fac mai atractivă pe orice domnişoară.

 

Atrageţi bogăţia

Invitaţi avuţia în viaţa voastră subliniind câteva dintre „punctele bogăţiei“ de pe faţă. Fiziognomonia chineză defineşte trăsăturile faciale conform aspiraţiilor umane, iar unele dintre aceste trăsături trebuie retuşate pentru a căpăta superba strălucire ce sugerează norocul. Mai întâi, trebuie să corectaţi orice dezechilibru, pentru că o faţă echilibrată, cu o axă centrală clar conturată, este un indicator crucial al şansei unei persoane. Apoi, alegeţi trăsătura pe care doriţi să o evidenţiaţi, în funcţie de lucrul la care aspiraţi şi de ce se potriveşte feţei voastre.

Fruntea

Reprezintă norocul ceresc şi nu ar trebui să aibă nicio imperfecţiune, pentru a atrage norocul mentorilor puternici şi al oamenilor de nădejde. Petele şi coşurile din această zonă trebuie acoperite cu un fond de ten bun, iar aluniţele (mai ales cele negre) trebuie, pe cât posibil, eliminate.

Între sprâncene

Cunoscută şi drept „palatul vieţii“, această zonă a feţei trebuie să fi e curată şi luminoasă, pentru a aduce o viaţă plină de noroc. Dacă sprâncenele vă cresc şi în spaţiul de deasupra nasului, obişnuiţi-vă să le pensaţi, creând o zonă clară deasupra lui, între arcade. Sprâncenele nu trebuie niciodată să se îmbine, formând o singură sprânceană foarte lungă. Orice ascunde această zonă a feţei, indiferent că sunt coşuri, aluniţe sau păr, reprezintă obstacole şi o viaţă plină de dificultăţi şi de stres psihic.

Un nas impunător aduce bogăţia

Nasul este unul dintre indicatorii faciali ai şansei de avere, cu atât mai mult dacă pare cărnos şi rotund! Motivul? Organul olfactiv este asociat cu norocul la bani, sugerând avuţia din mai multe surse. Petele pe vârful nasului simbolizează obstacole, iar aluniţele aşezate aici indică un mare ghinion, deci trebuie cauterizate sau acoperite.

Perla fenixului de pe buze

Dacă gura voastră cuprinde „perla fenixului“, o mică protuberanţă, precum un boboc de trandafir, pe mijlocul buzei superioare, se spune că deţineţi „harul vorbirii“, ajutându-vă să căpătaţi influenţă şi să vă impuneţi în faţa celor ce vă ascultă. Dacă nu aveţi această perlă din născare, o puteţi crea aplicând luciu pe această zonă a buzelor.

Gura

Gura este unul dintre „râurile“ feţei, iar dacă sunt mereu atrăgătoare şi umede, buzele atrag în viaţă norocul de bogăţie. Dacă sunt uscate sau crăpate, purtaţi mereu la voi un strugurel, pentru a le hidrata la nevoie. Aluniţele din jurul gurii nu constituie o problemă, atâta vreme cât nu sunt de culoare neagră.

Ochii luminoşi atrag norocul

Ochii luminoşi indică norocul, mai ales dacă sunt uşor umezi. Ei trebuie, de asemenea, să fi e proporţionali. Dacă aveţi un ochi puţin mai mare decât celălalt, încercaţi să folosiţi machiajul pentru a corecta acest dezechilibru. Folosiţi un tuş de ochi sau un fard de pleoape bun. Ochii trebuie, de asemenea, să fi e apăraţi de nişte sprâncene sănătoase. Nu le pensaţi excesiv şi nu le conturaţi prea mult. Cele născute cu sprâncene foarte subţiri sau de culoare blond-deschis trebuie să le înnegrească cu un creion special, pentru a le evidenţia. Acest lucru le va spori norocul.

Sursa articolului: Revista “Lumea Fengshui” Nr. 10 Pg. 20

0 Comments

Leave a Comment