2017/11/19 at 3:53 PM

În sfârşit, ai dat de el (sau ea), sufletul tău pereche mult aşteptat, preţioasa iubire a vieţii tale, omul cu care vrei să împarţi toate bucuriile. Vă bucuraţi cu adevărat unul de compania celuilalt şi aveţi o relaţie stabilă de când vă ştiţi. Tu însă te întrebi de ce el (sau ea) pare puţin precaut(ă) în ceea ce priveşte angajamentul final. Cum îl faci pe el să te ceară? Sau cum o faci pe ea să spună „da”? Ei bine, operează următoarele modificări Feng Shui, ca să îţi măreşti şansele de căsătorie şi să pui lucrurile pe roate.

Scoate busola din sertar şi găseşte colţul sud-vestic al locuinţei tale: în dormitor, living şi grădină. Este foarte util să ţii minte că sud-vestul este colţul universal al dragostei şi căsătoriei, conform Teoriei Aspiraţiilor în Viaţă. Acesta este guvernat de elementul pământ, care este produs de elementul foc. Pentru rezultate optime, poţi activa acest colţ cu ceva ce simbolizează fie elementul său intrinsec, fie pe cel producător. Sectorul sud-vestic puternic este foarte important pentru manifestarea norocului de căsătorie.

În dormitor:

Pune o pereche de raţe mandarine din cristal în sectorul sud-vestic al dormitorului. Stimulează mai mult energiile cu simbolul dublei fericiri sau cu nodul mistic. Agaţă aici două lămpi roşii sau, şi mai bine, zugrăveşte peretele sud-vestic într-o nuanţă drăguţă de stacojiu ori tapetează-l în maroniu. Şi dacă poţi face rost de o geodă de ametist cu o adâncitură mare, acesta este cel mai puternic activator al dragostei pentru sud-vest.

În living:

Afişează dragonul şi fenixul cereşti în sectorul sud-vestic al livingului, ca să amplifici energia yang şi să îţi sporeşti şansele de căsătorie. Ca alternativă, poţi să agăţi un candelabru de cristal în sectorul sud-vestic al acestei camere. Avantajul candelabrului de cristal este acela că îmbină ambele elemente, foc şi pământ. Rezultatul este un obiect decorativ foarte atrăgător, care aduce şanse reale în dragoste pentru toţi locatarii casei.

În grădină:

În sfârşit, poţi aşeza un bolovan enorm în colţul sud-vestic al grădinii, ca să activezi norocul de căsătorie. Leagă o fundă roşie în jurul bolovanului, ca să îi activezi chi-ul inerent. Poţi chiar să pictezi în roşu, pe piatră, simbolul dublei fericiri. Instalează un felinar galben, rotund, în vârful unui stâlp înalt de cel puţin 1,5 m deasupra solului şi cu o adâncime de cel puţin 1 m. Dacă vei ţine această zonă luminată puternic, vei atrage propuneri în căsătorie din partea pretendenţilor sinceri şi cu intenţii onorabile. Aplică în casă toate aceste trucuri Feng Shui puternice, şi se prea poate să auzi cât de curând dangătul minunat al clopotelor de nuntă!

 Şi dacă sectorul sud-vestic din locuinţa mea este ocupat de toaletă, baie, cămară sau debara?

În cazul în care sectorul sud-vestic al casei tale este astfel perturbat, atunci trebuie să ţii uşa (băii sau debaralei) închisă tot timpul, ca să ascunzi priveliştea neplăcută, dar şi ca să barezi fluxul chi-ului. Nu pune înăuntru nici un simbol favorabil, pentru că nu trebuie să activezi energiile din astfel de camere, acestea fiind considerate negative. Activarea norocului în dragoste înăuntrul băii sau debaralei poate crea probleme în relaţii şi provoca exact opusul lucrului pe care vrei să îl realizezi. Nu te lăsa prea tare afectat de acest lucru, pentru că poţi oricând să practici Feng Shui-ul tai chi-ului mic. Activează pur şi simplu colţurile sud-vestice din alte camere importante, cum ar fi camera familiei, biroul, camera în care te uiţi la televizor etc. Efectul este la fel de bun.

 Nunţi – cum să alegi zilele favorabile

Multe cupluri moderne consideră că alegerea unei zile favorabile pentru căsătorie este un deranj prea mare şi aleg să respingă acest lucru ca pe o tradiţie depăşită. Din perspectiva Feng Shui însă, importanţa alegerii unei zile potrivite pentru căsătorie nu poate fi îndeajuns accentuată!

În Feng Shui, toate şansele tale ca persoană depind de Feng Shui-ul părinţilor până în ziua în care te căsătoreşti. De aceea se întâmplă să auzi că norocul anumitor oameni se poate schimba dramatic după ce îşi pun pirostriile! Unii devin foarte bogaţi după ce se căsătoresc, chiar dacă părinţii lor nu sunt bogaţi. Alţii devin foarte fericiţi după căsătorie, chiar dacă au avut copilării nefericite. Reversul medaliei este că, după ce se căsătoresc, unii oameni pierd tot ce aveau. Aşadar, când te căsătoreşti, este de dorit să măreşti la maxim aspectul favorabil al acestei zile, şi cel mai bun început este să te asiguri că data aleasă este fastă!

GHID PENTRU ALEGEREA DATEI FAVORABILE PENTRU TINE

Ca să îţi găseşti o zi propice, trebuie să consulţi Almanahul Feng Shui, care cuprinde zilele favorabile de pe parcursul întregului an, pentru orice tip de ocazie, cum ar fi căsătoria, începerea unei afaceri, începerea unui serviciu etc. Baza alegerii unei date favorabile este explicată mai jos:

ALEGEREA ANULUI

Alegerea anului, lunii şi zilei începe prin determinarea zodiei chinezeşti atât a miresei, cât şi a mirelui.  Anul cel mai bun pentru căsătorie este anul ce se potriveşte fie cu zodia miresei, fie cu zodia mirelui – prioritatea având-o cel care aduce banii în casă dintre cei doi.  Dacă nu vă puteţi căsători într-un an guvernat de animalele zodiilor voastre, atunci alegeţi anul unui animal ce ţine de Triada Prietenilor fie a miresei, fie a mirelui.  Dacă tot nu vă puteţi căsători într-un an guvernat de un animal din triada miresei/mirelui, încercaţi un an guvernat de Prietenii Ascunşi – fie ai miresei, fie ai mirelui.  Evitaţi căsătoria într-un an guvernat de un Animal Duşman cu ambele zodii, a miresei şi a mirelui.

Referinţe utile:

Achiziţionaţi Almanahul Feng Shui 2004

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment