2017/10/24 at 3:57 AM

Feng Shui are o putere specială de a aduce noroc familiei, ca întreg. Mai precis, pentru copiii din casă, această practică poate fi utilizată ca să creezi energiile norocului în studii şi educaţie, să previi ciondănelile între fraţi şi să ţii din nou în frâu copiii încăpăţânaţi şi rebeli.Locul fiilorSe spune că estul este cel mai bun loc pentru fiii familiei. Dacă sectorul estic al casei este suficient de mare, poţi amenaja aici dormitoarele tuturor fiilor tăi. Dacă ai un singur fiu, alocă-i spaţiul de aici. Fii sunt mereu consideraţi dragonii familiei, astfel încât etalarea unor imagini cu dragoni în partea estică a locuinţei aduce foarte mult noroc fiilor şi tuturor copiilor din familie.Dacă, din întâmplare, ai o toaletă sau o bucătărie amplasate în est, agaţă aici un clopoţel de vânt cu cinci braţe, ca să risipeşti chi-ul negativ.Chiar dacă sectorul estic nu se potriveşte fiilor tăi, conform cu formula Kua, rămâne o idee bună protejarea acestui sector al casei şi stimularea energiilor lui. Fiii tăi pot, oricum, să doarmă în această parte a casei, dar orientează-le patul cu capul spre una dintre direcţiile lor favorabile. (Foloseşte calculatorul nostru pentru numărul Kua ca să afli numerele Kua şi direcţiile faste şi nefaste ale fiilor tăi.)

Dacă ai mai mulţi fii, lasă-l pe cel mare să doarmă în est, iar pe băieţii mai mici, în nord şi nord-est. Acestea sunt celelalte sectoare din casă care sunt bune pentru băieţii familiei.

Poţi stimula energiile nord-estului cu obiecte simbolizând elementului pământ. Globul de cristal, în special, este foarte favorabil, mai ales în cazul în care copiii sunt de vârstă şcolară sau de facultate, pentru că este excelent în atragerea norocului în studii.

Energiile nordului pot fi stimulate cu apă, dar ţine minte să nu activezi NICIODATĂ cu apă în dormitor, pentru că acest lucru provoacă boli, pierderi şi nenorociri. Foloseşte, în schimb, ţestoasa pentru energizarea acestui sector. Ea va oferi familiei foarte mult sprijin şi armonie.

Locul fiicelor

Sudul, sud-vestul şi vestul sunt cele mai bune locuri din casă pentru fiicele familiei. Fiicele aşezate în aceste sectoare se vor bucura de creşterea bunăstării şi şanselor lor de a fi fericite.

Poţi stimula energiile din sud şi sud-vest cu lămpi şi energia focului, dar vestul este un sector al metalului, şi cel mai bine ar fi să-l activezi cu obiecte simbolizând pământul sau metalul. Dacă fiicele tale sunt de vârstă şcolară, globul sau bucata proprie de cristal sunt extraordinare. Spune-le să le poarte cu ele, la examene, şi când nu le folosesc, pune aceste cristale în sectorul vestic al casei sau în vestul dormitorului lor.

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment