2017/11/24 at 7:34 AM

Monedele chinezeşti au fost dintotdeauna un simbol agreat al bogăţiei şi prosperităţii. Descrise ca fiind „pătrate pe dinăuntru şi rotunde pe dinafară”, aceste monede au fost folosite ca mijloc metalic de schimb încă din perioada T’ai Kung din sec. XI î.e.n. Pătratul din centru reprezintă chi-ul pământului, iar cercul semnifică energia cerului. Forma lor specială îmbină cele două elemente ce simbolizează puternica uniune a cerului cu pământul, iar folosite de oameni, semnifică triada cosmică norocoasă, „Tien-Ti-Ren”, adică „Cer-Om-Pământ”.Împreună, ele aduc puterea şanselor de îmbogăţire, iar dacă le sunt stimulate energiile cu aţă roşie sau aurie, energia yang le insuflă viaţă, transformându-le în puternice embleme ale bogăţiei şi prosperităţii. Aceste monede favorabile sunt foarte mult folosite şi ca amulete protectoare împotriva rănilor fizice. Poartă-le în geantă sau agaţă-le la spatele tău, şi vei avea parte de un noroc fără margini!MONEDE CU FENIX ŞI DRAGON, PENTRU PROSPERITATE

Aceste minunate monede de aur aduc o fericire extraordinară în căsnicie, pe lângă un noroc inepuizabil de bani. Imaginea dragonului şi fenixului cereşti de pe faţa monedei simbolizează un mariaj fericit, binecuvântat cu succes şi prosperitate, dar şi cu descendenţi de sex masculin. Pe revers avem ideogramele „Zhao Chai Jin Bao”, ceea ce înseamnă „Bogăţia ta a sosit”. Ele constituie un cadou excelent pentru cupluri, şi sunt bune mai ales ca daruri de nuntă.

MONEDE PENTRU NOROC DE PROSPERITATE ŞI ABUNDENŢĂ

Aceste monede de aur speciale îţi aduc şanse enorme de prosperitate şi te ajută, în plus, să păstrezi averile de până acum. Pe faţă sunt inscripţionate patru ideograme, „Bao Chen Yong Fu”, care înseamnă „Pentru totdeauna prosper”. Pe revers apar opt litere, „Fu Zhai Yien Chien, Re Re Sheng Chai”, adică „Noroc mai departe, averile sporesc zi de zi”. Poartă-le cu tine sau expune-le acasă ori la birou, în locaţia ta sheng chi.

MONEDE DE AUR PA KUA, CU CELE 12 ZODII

Aceste monede speciale Pa Kua oferă o puternică protecţie ca amulete, şi aduc, în plus, şi noroc. Ele îmbină două simboluri consistente ale protecţiei: cele 8 trigrame din Pa Kua şi cele 12 zodii chinezeşti, care simbolizează ramurile pământeşti. Ca să îţi aperi familia (şi mai ales copiii) de influenţele malefice din afara casei, lipeşte o monedă protectoare pe clanţă, în interiorul casei sau camerei. Ai grijă ca partea cu 8 trigrame să stea fix spre uşă, iar cea cu animalele din zodiac, cu faţa spre tine.

MONEDE DE AUR PA KUA, CU MANTRA

Pe lângă faptul că aduc un noroc enorm, aceste monede de aur speciale pot oferi o mare protecţie, ca amulete. Aceste monede ocrotitoare îmbină două simboluri puternice ale protecţiei: cele 8 trigrame din Pa Kua şi o mantra taoistă. Agaţă-le la spate, unde lucrezi, ca să asiguri protecţie şi sprijin pentru tine şi afacerea ta. Pune-o deasupra uşii de intrare în casă ori lipeşte-o pe partea din interior a clanţei, ca să îţi aperi familia de influenţele dăunătoare din afara locuinţei. Partea cu 8 trigrame trebuie lipită de uşă, iar cea cu mantra taoistă trebuie să stea cu faţa la tine.

MEDALIONUL DE MONEDE CU FENIX ŞI DRAGON AL PORUNCII ÎMPĂRĂTEŞTI

Pe lângă faptul că aduc un noroc enorm, aceste monede de aur speciale pot oferi o mare protecţie, ca amulete. Imaginea dragonului şi fenixului cereşti, de pe ambele feţe ale monedei, simbolizează un mariaj fericit, binecuvântat cu succes şi prosperitate, dar şi cu descendenţi de sex masculin. Pe revers apar ideogramele „Sheng Zhi Jing Pai”, adică „Medalionul de aur al poruncii împărăteşti”. Prin urmare, persoana ce poartă această puternică amuletă din monede va fi mereu protejat de forţele răuvoitoare. Aceste monede de aur oferă protecţie şi persoanelor implicate în investiţii cu grad mare de risc.

MONEDELE DE AUR ALE ÎMPĂRATULUI CHIEN LUNG, DIN DINASTIA CHING

Aceste monede reprezintă stăpânirea puternicului Împărat Chien Lung, considerată una dintre cele mai prospere perioade ale dinastiei Ching. În ilustra perioadă de 60 de ani a stăpânirii lui Chien Lung, China a cunoscut cea mai mare înflorire, iar schimburile între ţări s-au bucurat de cea mai mare prosperitate. Ţara a cunoscut pacea, iar averea naţiunii a sporit. Acest lucru este reprezentat pe una din feţele monedei, prin literele „Tien Xia Tai Ping”, adică „Pace pe Pământ”. De aceea, monedele de pe timpul stăpânirii Împăratului Chien Lung, din dinastia Ching, sunt considerate a fi foarte favorabile. Agaţă-le la spate, unde lucrezi, ca să ai asigurate o şansă financiară constantă şi sprijinul Împăratului Chien Lung pentru afacerea ta. Expune-le deasupra uşii casei, ca să atragi norocul de bogăţie şi destinul favorabil înăuntru.

MONEDE DE AUR ALE CELOR ŞASE ÎMPĂRAŢI

Aceste şase monede de aur reprezintă prospera stăpânire a primilor şase împăraţi din dinastia Ching, care au fost foarte puternici: Shun Chi, Kang Hsi, Yung Cheng, Chien Lung, Chia Ching şi Tao Kuang. Fixate cu nodul mistic, ele reprezintă un noroc nesecat de avere. Şase este şi numărul corespunzător trigramei Chien, care îţi aduce noroc din ceruri, ca să îţi dea puteri. Agaţă-le în spatele tău la serviciu, ca să ai asigurate o şansă financiară constantă şi sprijinul acestor şase împăraţi pentru afacerea ta. Expune-le deasupra uşii casei, ca să atragi norocul de bogăţie şi destinul favorabil înăuntru.

0 Comments

Leave a Comment