2017/11/24 at 7:35 AM

 La premiile Oscar, contează în egală măsură câştigătorii de pe estradă şi cei de pe covorul roşu, iar premiile Academiei Americane de Film de anul acesta nu ne-au dezamăgit în materie de modă. Tema predominantă, întâlnită la majoritatea vedetelor, a fost adoptarea pastelurilor, probabil pentru a reflecta energia lipsită de vitalitate din seara spectacolului.

Hilary Swank

Fata de aur a Hollywood-ului şi câştigătoare a Oscarului pentru cea mai bună actriţă, pentru interpretarea din Million Dollar Baby, Hilary străluceşte în această rochie de seară Guy Laroche de un albastru întunecat. Este al doilea premiu pentru cea mai bună actriţă primit de această nativă Tigru de Lemn, primul fi ind câştigat în 1999, pentru rolul din Boys Don’t Cry. Cariera sa a avut o ascensiune foarte rapidă după ce s-a afi rmat în anii ’90. Potrivit zodiei sale, este plăcută celorlalţi, curajoasă, îndrăzneaţă şi incredibil de masculină. Atitudinea ei băieţoasă o face irezistibilă în faţa bărbaţilor. Filosofi a ei de viaţă? Fii recunoscătoare pentru ceea ce ai, chiar dacă nu ştii de ce ţi s-a oferit. Pentru talentul şi curajul său evident, Hilary primeşte votul nostru de încredere.

Cate BlanchettAceastă nativă Cocoş de Pământ ne oferă o poză de învingătoare într-o ţinută Valentino. Galbenul-canar pal i se potriveşte ca o mănuşă, întărindu-i atât elementul tulpinii cereşti, cât Seara a avantajat-o evident, căci a câştigat primul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, cu rolul Katharinei Hepburn din The Aviator. Primind acest premiu, ea a devenit prima femeie care a câştigat Oscarul pentru interpretarea unei foste câştigătoare a premiului Academiei. Ca toţi nativii Cocoş, este sensibilă, sigură pe sine şi devotată muncii sale. Imaginea sa eterică o face candidata perfectă pentru schimbările în funcţie de perioadă, însă, ca un adevărat „cameleon“, când este întrebată care este culoarea sa naturală de păr, ea răspunde: „Să fiu sinceră, habar n-am!“. Adorăm părul ei, în ton cu perioada lui 8, la fel de mult ca ea! Gwyneth Paltrow

Gwyneth, nativă Şobolan de Apă, arată superb în ţinuta roz-pastel semnată Stella McCartney. Ea este o adeptă recunoscută a Feng Shui-ului, iar în anul în care a câştigat Oscarul pentru Shakespeare in Love, a declarat într-un interviu acordat revistei Vogue că ţine pe noptieră, pentru lectură, tocmai Ghidul complet ilustrat de Feng Shui al lui Lillian Too. Este clar că maternitatea îi prieşte şi, în mai puţin de un an de la naşterea lui Apple, arată mai bine ca niciodată. Poate că ar trebui să abandonăm toate celebra dietă proteică Atkins şi să optăm, în schimb, pentru macrobiotica şi yoga practicată de Gwyneth. O clasăm pe primul loc, anul acesta, în materie de modă.

Kate WinsletNativa Iepure de Lemn Kate Winslet nu a arătat niciodată mai minunat. Celebră mai ales pentru rolul Rose din Titanic, ea are, totodată, reputaţia că oferă cele mai bune interviuri. Deşi nu şi-a ales roluri în fi lmele cele mai la modă, se poate lăuda că este prima actriţă nominalizată de patru ori la Oscar, înainte de vârsta de 30 de ani. Este o doamnă foarte deşteaptă şi independentă, al cărei talent ca actriţă ne oferă întotdeauna un spectacol formidabil. Şi acestei mari actriţe îi prezicem lucruri grandioase în anii următori.
Natalie Portman

Nativa Cocoş de Metal Natalie Portman epatează cu tiara sa cu diamante şi rochia Lanvin brodată cu cristale. Proaspătă câştigătoare a Globului de Aur pentru rolul din Closer, anul acesta nu a avut parte de premii Oscar, dar, cum este foarte tânără, are toată viaţa înainte pentru a câştiga statueta. Toţi aşteptăm febril să o vedem din nou în rolul senatoarei Amidala, în Războiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea lui Sith, în acest an. Îi prezicem un viitor strălucit acestei fete extraordinare. Citiţi articolul nostru despre Natalie din paginile următoare.

Charlize Theron

Actriţa cu cele mai lungi picioare din industria divertismentului străluceşte într-o rochie marca Dior. Se spune că rochia ei de seară a necesitat 650 de ore de cusut şi peste 300 de metri din cea mai fi nă mătase organza. Această nativă Iepure de Lemn capătă puteri în bleu-ciel, culoare ce conferă energie zodiei sale şi îi subliniază chipul perfect. Această doamnă uimitoare ne-a oferit mai multe interpretări ce meritau Oscarul şi a câştigat în sfârşit laurii cu rolul criminalei în serie Aileen Wournos, din Monster.

Sursa articolului: Revista Lumea Feng Shui nr. 5, pg 20

0 Comments

Leave a Comment