2017/11/19 at 12:30 PM

Oftezi de dor de fiecare dată când vezi cupluri de porumbei care se plimbă, ţinându-se de mână? Te îngrijorează toate dăţile când rudele te întreabă „când ai de gând să te căsătoreşti?” la reuniunile de familie? Simţi o teamă secretă atunci când primeşti încă o invitaţie la nunta unui prieten? Te-ai săturat pur şi simplu să fii singur(ă)?Ei bine, dacă ai răspuns „da” la orice întrebare de mai sus, citeşte mai departe şi află cum te poate ajuta Feng Shui-ul să atragi dragostea în viaţa ta!Atrage puterea celor cinci elementeDacă doreşti să atragi puţin romantism în viaţa ta, trusa iubirii cu cele cinci elemente este exact ce îţi trebuie. Acest minunat activator îmbină toate cele cinci elemente din Univers: focul, pământul, lemnul, metalul şi apa, folosind puterea lor ca să îţi aducă dragostea şi pasiunea în viaţă! Creează şi luminează această trusă într-o noapte cu lună plină, la o cină plăcută cu prietenii (şi cu iubirea ta!), ca să creezi un aer de intimitate şi tandreţe şi să măreşti şansele unei poveşti de dragoste. În plus, acest lucru incită la o conversaţie minunată şi creează o ambianţă cât se poate de romantică.

Poate te întrebi de ce trebuie acest mic ritual îndeplinit într-o noapte cu lună plină? Pentru chinezi, luna plină simbolizează dragostea şi căsătoria, deoarece cred că Chieh Lin, Zeul Căsătoriei, trăieşte pe lună. Se spune, astfel, că stimularea şanselor în dragoste într-o noapte cu lună plină este mai eficientă decât dacă este efectuată în alt moment.

Găseşte-ţi dragostea cu trusa de 49 de zile a dorinţelor

Dacă eşti în căutarea unui lucru foarte specific în dragoste, trusa de 49 de zile a dorinţelor ar putea fi răspunsul la rugile tale. Folosită în tandem cu ritualul de 49 de zile cu cântece, această trusă este alcătuită dintr-o cutie de argint a dorinţelor, splendid meşteşugită, 49 de mărgele de cuarţ roz şi două inimi mari de cuarţ roz.

Mulţi oameni au folosit ritualul de 49 de zile cu cântece şi au avut mare succes; se spune că îndeplinirea acestui ritual te ajută să obţii aproape orice îţi doreşti. El te obligă să te concentrezi asupra dorinţei tale, şi concentrează astfel chi-ul, pentru a provoca evenimentele ce pot ajuta la îndeplinirea dorinţei.

Acest ritual presupune să îţi scrii tu însuţi dorinţa, de mână, de 49 de ori, deoarece lucrul acesta îţi creează propriile energii speciale. După ce te gândeşti cu grijă la dorinţa ta, scrie-o calm şi clar de 49 de ori, apoi semnează-te de 49 de ori. După ce termini toate acestea fără să te mişti de pe scaun, arde toate foile de hârtie pe care ai scris şi pune o mărgea de cuarţ roz în cutia de argint a dorinţelor. Repetă ritualul în ziua următoare, până ce îl îndeplineşti 49 de zile la rând. Nu sări nici o zi, altfel trebuie să o iei de la capăt. În cea de-a cincizecea zi, înşiră toate cele 49 de mărgele de cuarţ roz pe o aţă şi poartă-le, ca să atragi dragostea şi relaţiile bune. Lasă cele două inimi în cutia de argint, şi pune-o pe aceasta în dormitor.

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment