2017/11/19 at 12:31 PM

http://lfs.ro/wp-content/uploads/2015/07/T-071.jpg

Ce înseamnă banii şi dragostea, dacă nu eşti sănătos, ca să te bucuri de ele? Chiar vrei să mergi la atâtea consultaţii la doctor, să cheltuieşti sume enorme de bani pe nişte facturi şi mai enorme de la spital, să te simţi bolnăvicios şi complet demotivat? Nu crezi oare în celebra maximă care spune că „să previi este mai bine decât să tratezi”? Să nu fii surprins, dar, prin Feng Shui, poţi preîntâmpina bolile chiar de-a lungul mai multor generaţii!În general, se crede că Feng Shui-ul unei case poate influenţa sănătatea locatarilor acesteia. O casă cu vibraţii Feng Shui favorabile şi cu un bun flux al chi-ului oferă cu siguranţă o bună stare de sănătate locatarilor ei.

Cu toate acestea, uneori este destul de dificil să îţi dai seama că nu chiar totul este în ordine. Având un stil de viaţă ocupat, ne preocupă doar să ne tratăm atunci când apare vreo boală şi apoi uităm totul când ne însănătoşim! Dacă ar fi, însă, să priveşti în trecut, este posibil să observi un motiv de îmbolnăviri frecvente. Aceasta mai ales dacă îmbolnăvirile respective au început după ce te-ai mutat la casă nouă sau dacă ţi-ai renovat de curând casa. Aceasta din cauză că se poate să fi creat, fără ştiinţă, un mediu cu Feng Shui prost.

Ca să fii sigur că păzeşti sănătatea familiei în orice moment, iată patru reguli de căpătâi ale sănătăţii:

Regula nr. 1

Apără-ţi casa de săgeţile otrăvite provenite din împrejurimi. Ai grijă ca uşa casei să nu fie lovită de nimic ascuţit sau cu vârfuri, de nici un lucru unghiular sau care pare ameninţător. Este de reţinut totuşi că, de obicei, locatarii caselor lovite de săgeţi otrăvite nu suferă doar de pe urma bolilor. De regulă, ghinionul îmbracă şi alte forme la fel de sau poate chiar mai grave.

Regula nr. 2

Fereşte-te de săgeţile otrăvite din interiorul casei şi ai grijă ca patul copiilor să nu fie direct sub nişte grinzi expuse, pentru că acestea provoacă îmbolnăviri frecvente, migrene şi incapacitatea de a dormi liniştit. Se recomandă, de asemenea, să nu îţi umpli casa de antichităţi. Aceasta, deoarece este foarte puţin probabil să afli destinul proprietarilor anteriori ai respectivelor obiecte de artă. Armele de foc sunt şi ele nefavorabile, pentru că şi în cazul lor există posibilitatea să fi fost folosite vreodată la mânie şi să fi făcut să curgă sânge, ceea ce este un Feng Shui extrem de nefast.

Regula nr. 3

Dacă ai în casă o persoană grav bolnavă, poţi folosi Feng Shui ca să îl/o ajuţi să îşi revină. Aceasta se realizează utilizând formula Pa Kua Lo Shu, care presupune să descoperi Tien Yi (direcţia sănătăţii) a acelei persoane, în funcţie de data sa de naştere. După ce identifici sectorul respectiv, trebuie să muţi patul acelui om în colţul corespunzător al casei, iar patul trebuie şi el orientat în funcţie de această direcţie.

Regula nr. 4

Ca să asiguri o stare generală de sănătate a locatarilor din casa ta, trebuie să ai grijă ca aragazul să stea în aşa fel încât să permită gazului sau curentului electric să curgă spre el dinspre oricare din cele patru direcţii faste pentru tine. Dacă totuşi nu îţi este clar ale cui direcţii trebuie urmate, o îndrumare simplă ar fi să foloseşti direcţiile capului familiei. Alocă ceva timp, ca să te asiguri că regulile acestea nu sunt încălcate în casa ta. Îţi vor garanta o viaţă întreagă plină de sănătate!

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment