2017/11/24 at 7:39 AM

http://lfs.ro/wp-content/uploads/2015/07/T-082.jpg

Înainte să porţi orice tip de cristale, trebuie să le purifici meticulos. Purificarea este un proces foarte important în pregătirea pietrelor – fie ele preţioase sau semipreţioase – înainte să le foloseşti în scopuri de tratament. Şi nu mă refer doar la spălatul cu apă şi săpun. Nu ai de unde să ştii pe unde au umblat cristalele tale până să îţi ajungă în mâini, deci este foarte important să le purifici de eventualele energii negative înmagazinate în ele.Iată şase metode prin care poţi să îţi purifici cristalele. Oricare dintre ele are acelaşi efect ca celelalte. Poţi alege fie metoda care ţi se pare mai comodă, fie o combinaţie de două sau mai multe metode.

Metoda 1: Foloseşte apa de la robinet

Lasă cristalele sub jetul de apă timp de 6-7 ore. Această modalitate este una dintre cele mai uşoare, necesitând foarte puţin efort. Apa de la robinet este, în esenţă, o metodă foarte puternică de purificare.

Metoda 2: Îngroapă-le în pământ

Îngroapă cristalele în puţin pământ, peste noapte. Când crapă de ziuă, clăteşte-le temeinic. Această metodă funcţionează foarte bine în cazul persoanelor ce au un petic drăguţ de grădină, cu mult sol fertil.

Metoda 3: Purifică prin foc

Ţine piatra la flacăra unei lumânări. Ţine-o deasupra flăcării până se topeşte lumânarea. Intensele proprietăţi purificatoare ale focului vor ajuta la îndepărtarea tuturor energiilor negative.

Metoda 4: Înviorează cu cuarţ

Pune piatra câteva zile într-o grămăjoară de cuarţ. Această metodă readuce la viaţă energia intrinsecă a pietrei, prin contactul cu cuarţul.

Metoda 5: Stimulează energiile cu lumina soarelui

Pentru rezultate optime, trebuie să foloseşti, în purificarea cristalului tău, cea mai puternică sursă de energie yang. După ce aplici una din cele patru metode anterioare, aşază piatra „purificată” în bătaia directă a luminii soarelui, ca să continui purificarea şi să îi trezeşti energiile…

Metoda 6: Cufundă în lapte

Pe lângă celelalte cinci metode de purificare, toate cristalele – cu excepţia coralului roşu şi rubinului – trebuie cufundate în lapte crud timp de cel puţin trei ore, pentru a înlătura toate impurităţile. Foloseşte ca substitut în cazul coralului roşu, apa cu spumă, iar în cazul rubinului, zeama de lămâie. Ţine minte că piatra trebuie să stea cufundată complet, timp de cel puţin trei ore, în oricare din cazuri. Această metodă extrage efectiv toate impurităţile prezente în cristal, şi apoi le disipă cu totul.

Indiferent ce combinaţie de metode alegi, se recomandă să incluzi metodele 5 şi 6. Combinate cu oricare dintre primele patru metode, ele garantează că pietrele tale sunt perfect „curate”.

0 Comments

Leave a Comment