2017/11/24 at 7:40 AM

Felul cum te semnezi are, absolut, un impact enorm asupra şansei tale, mai ales în privinţa carierei şi afacerilor. Aceasta deoarece semnătura ocupă un loc deosebit în muncă şi activităţile de afaceri. Iată unele sfaturi generale pentru dezvoltarea unei semnături prospere:

Semnează-te mereu înclinat în sus; acest lucru garantează că priveşti mereu spre viitor. Cei care îşi semnează numele drept trăiesc foarte mult în prezent, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, dar semnătura înclinată uşor în sus sugerează o abordare mai strategică. Semnătura înclinată în jos este strict interzisă; ea sugerează că priveşti înapoi tot timpul şi că trăieşti în trecut.

Începe mereu semnătura cu o linie apăsată în sus şi termin-o cu o linie apăsată în sus. Dacă nu poţi respecta aceste criterii, atunci ai grijă măcar să termini cu linia apăsată în sus. Aceasta este o semnătură prosperă, care îţi garantează că şansele tale vor avea mereu o tendinţă ascendentă. Acest lucru este important în special dacă îţi conduci propria afacere, dacă eşti director executiv sau deţii o poziţie de conducere de orice tip. Managerii care îşi încheie semnătura cu o linie descendentă au slabe şanse de a fi promovaţi. Afaceriştii care îşi termină semnătura cu o linie descendentă au slabe şanse la un mare succes.

Pentru a-ţi impregna semnătura cu o excelentă energie yang, şi mai ales în această perioadă a lui 8, numără câte linii conţine semnătura ta şi fă în aşa fel încât linia ascendentă de încheiere să fie a opta. Da, trebuie să numeri liniile, şi, chiar dacă acest lucru presupune să repeţi o parte din semnătură de câteva ori, fă-o. Numărul opt este extrem de norocos, iar în următorii douăzeci de ani va fi şi mai norocos, deci merită să dezvolţi acest mic sfat. Eu am cunoscut un om care era şi continuă să fie extrem de bogat, iar el îşi semnează mereu numele cu multe înflorituri. L-am întrebat de ce, iar el mi-a spus: „Înfloriturile îngreunează sarcina oricui ar vrea să-mi falsifice semnătura şi, în plus, fac în total opt linii, şi astfel semnătura îmi aduce noroc”. Pot să vă spun că acest prieten al meu este miliardar, deci ceva face el bine!

Ai grijă mereu să scrii linia la t şi să pui punctul pe i, pentru că acest lucru garantează că toate proiectele tale de afaceri vor avea un final fericit şi că te vei ocupa de detaliile infime. Mai important chiar, ai mare grijă să faci cercul complet la o, a, g ş.a.m.d.. Dacă literele nu sunt „închise” corespunzător, se sugerează o „scurgere”, ceea ce înseamnă că, indiferent cât de mulţi bani faci, îţi vor scăpa printre degete. Exersează-ţi, deci, semnătura şi ai mare grijă să respecţi aceste reguli.

În sfârşit, nu îţi încercui semnătura ca şi cum ai prinde-o într-o capcană. Acest lucru îţi încetineşte progresul, pentru că sugerează că te trage ceva înapoi. Dacă eşti genul de persoană căreia îi place să deseneze figuri caraghioase pe semnătură, ai grijă ca rezultatul să nu te facă să pari atât de caraghios, încât să nu te mai respecte nimeni. Când mă semnez, îmi place ca oamenii să mă respecte şi să mă placă după ce îmi văd semnătura. Nu cred că mi-ar place să fiu considerată „drăguţă” sau „caraghioasă” tot timpul, ţie ţi-ar place?

Ţine minte, deci, că semnătura ta lasă o impresie. Ea îşi creează propriul chi sau propria energie specială, şi trebuie să te asiguri că chi-ul creat este favorabil, pozitiv şi atrăgător.

0 Comments

Leave a Comment