2017/11/19 at 3:54 PM

Cu siguranţă şi voi aşteptaţi vara, momentul din an în care putem să ne îmbrăcăm cât mai uşor şi vaporos şi să ne punem în valoare feminitatea. Iar accesoriile au o influenţă considerabilă asupra ţinutelor noastre, ne pot spori farmecul şi pot atrage atenţia asupra a ceea ce avem mai frumos. Special pentru voi am selectat câteva sfaturi cu privire la accesorii, oferite de Bradley Bayou, designer celebru care a îmbrăcat vedete de talia lui Halle Berry, Oprah Winfrey, Salma Hayek şi Eva Longoria.

Imediat după vestimentaţie, vin accesoriile. Ele pot întregi o ţinută, o pot desăvârşi, sau o pot face să devină dezastruoasă, prin urmare sunt un indicator al bunului-simţ vestimentar. În cazul în care nu sunteţi convinse de importanţa accesoriilor, vă prezentăm mai jos cinci motive pentru care ar trebui să le acordaţi o mare atenţie:

În doar câteva secunde, accesoriile pot transforma o ţinută nepretenţioasă într-una de gală (şi invers). Puteţi să creşteţi sau să reduceţi valoarea unei toalete în funcţie de accesoriile pe care i le adăugaţi. Să luăm ca exemplu clasica rochiţă neagră. Una este să o purtaţi cu un colier de perle, şi altceva să o purtaţi cu un şirag de mărgele turcoaz din plastic.

TRUC SPECIAL DE VARĂ: Accesoriile ocupă foarte puţin loc în valiză, aşa încât, atunci când plecaţi în vacanţă, vă pot ajuta foarte uşor ca, din mai puţine haine, să creaţi ţinute potrivite pentru ocazii diverse.

Accesoriile sunt, în general, mult mai accesibile ca preţ decât hainele. Există accesorii destul de costisitoare, cum ar fi o geantă frumoasă din piele sau bijuteriile scumpe, însă există şi unele mai ieftine care pot adăuga o notă de culoare garderobei voastre obişnuite sau care o pot face să atragă privirile. De exemplu, puteţi purta o curea brodată la o pereche de pantaloni obişnuiţi negri sau o eşarfă cu un imprimeu deosebit la o fustă simplă albă, şi în acest mod v-aţi schimbat aspectul cheltuind puţini bani.

De asemenea, accesoriile vă pot evidenţia trăsăturile cele mai sexy. Un colier frumos, cu un pandantiv strălucitor, coborând pe piept, poate atrage privirile spre o zonă foarte sexy. La fel, dacă aveţi braţele sau încheieturile mâinilor frumoase, o brăţară minunată poate atrage atenţia asupra lor.

Pe de altă parte, accesoriile pot distrage atenţia de la eventualele imperfecţiuni. De exemplu, dacă doriţi ca lumea să nu observe că aveţi şoldurile cam late, atrageţi privirile către chip cu ajutorul unor cercei frumoşi, al unei broşe prinse pe bluză, al unui colier pe gât etc. Sau, dacă vi se pare că picioarele vă sunt mai frumoase decât braţele, puteţi conferi sex-appeal oricărei ţinute cu ajutorul unor pantofi deosebiţi.

Un alt avantaj pe care îl prezintă accesoriile este că pot să alinieze la tendinţe şi cele mai neutre vestimentaţii. Prin schimbarea accesoriilor, puteţi adopta look-uri diferite fără prea multe intervenţii. De exemplu, unei bluze simple albe îi puteţi schimba aspectul cu ajutorul accesoriilor pe care le purtaţi. Dacă vă doriţi un aspect feminin, puteţi alege să purtaţi un pandantiv sau un talisman cochet. Pentru un aspect boem, alegeţi accesorii din materiale naturale, cum ar fi mărgelele din lemn, sticlă sau cochiliile de scoică. Pentru un aspect elegant, adăugaţi pur şi simplu o pereche de cercei cu diamante sau perle.

Recomandările de mai sus au fost extrase din cartea „Cum să fii sexy” a lui Bradley Bayou, apărută la Pro Editură şi Tipografie. Aici puteţi găsi multe trucuri personalizate în funcţie de conformaţia şi dimensiunile fiecăreia dintre voi.

SFATUL NOSTRU: ACCESORII… DE EFECT
Puteţi alege şi accesorii cu simbolistică Feng Shui, şi astfel veţi „împuşca doi iepuri dintr-odată”: pe lângă efectul estetic deosebit, vă veţi spori norocul în diverse aspecte ale vieţii. În acest sens, consultaţi şi horoscopul lunar publicat pe site-ul nostru.

Tags: ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment