2017/11/24 at 7:27 AM

Creaţi un chi puternic, sănătos şi norocos în viaţa voastră profesională, cu ajutorul acestor ŞTAMPILE NOROCOASE. Creaturile de bun augur pe care le conţin sunt elegant sculptate, şi fiecare ştampilă conţine o puternică afi rmaţie fastă.

Alegeţi oricare dintre aceste creaturi, sau chiar pe toate, fiecare aducându-vă o afi rmaţie extrem de fastă şi de poetică. Ştampilele acestea norocoase vă energizează masa de lucru şi sunt cadouri minunate pentru voi înşivă şi orice om special din viaţa voastră.

Plin de vigoare – DRAGON

Dragonul aduce bogăţie, succes şi curajul de a vă asuma riscuri. Această ştampilă norocoasă cu dragon vă aduce energia şi vigoarea de care aveţi nevoie pentru a vă duce toate proiectele la bun sfârşit.

Prefacerea în bine a sorţii – GREIER

Ţinerea unui greier pe birou denotă schimbarea în bine a destinului. Acesta este stampat cu cuvinte poetice, ce afi rmă că ghinionul se transformă într-o şansă incredibilă.

Zhen Zai Zhi Bao – RINOCER

Rinocerul ţinut pe birou vă apără de trădări şi de pierderea averii. Cuvintele de pe ştampilă vă oferă protecţie în toate deciziile cu grad mare de risc.

Wen Ru Tai Shan – CĂMILĂ

Cămila ţinută pe birou vă garantează supravieţuirea şi longevitatea în carieră. Afirmaţia de pe ştampilă este aceea de sprijin solid în toate eforturile voastre

Jia Guan Hou Lu – PI XIE

Pi Xie este perfect pentru doborârea obstacolelor. Cuvintele de pe ştampilă atrag promovarea, creşterea veniturilor şi protecţia de pagube.

Sursa articolului: Revista Lumea Feng Shui nr. 12, pg. 78

0 Comments

Leave a Comment