2017/11/19 at 3:58 PM

 

Vedeţi ce stele zboară în fiecare sector al casei în această lună şi ce măsuri puteţi lua pentru a activa norocul şi pentru a vă feri de ghinion.

În fiecare dintre cele nouă căsuţe, veţi găsi două numere. Numărul din colţul stânga-sus indică steaua anuală, iar numărul din dreapta-jos indică steaua lunară. Folosiţi o busolă precisă pentru a determina direcţiile sau locaţiile. Apoi consultaţi diagrama de stele zburătoare pentru predicţiile lunare. Astfel, dacă uşa voastră din faţă (cea pe care o folosesc toţi locatarii casei) se află în sectorul sudic, atunci vedeţi căsuţa respectivă pentru tipul de noroc care îi va afecta pe toţi cei din gospodărie pe parcursul lunii respective. La fel, dacă încăperea pe care o ocupaţi voi personal se află în sectorul nordic, atunci veţi avea parte de tipul de noroc indicat de stelele de acolo.

SUD-EST (1/8)
Profitați de chi-ul norocos, aducător de prosperitate, de aici, care atrage șansa în carieră și ocazii de îmbogățire. Este o periodă propice pentru avansarea profesională și extinderea companiei. Dacă aveți situate aici ușa casei ori dormitorul, veți beneficia de un noroc fenomenal la bani. Sporiți energiile de avere cu ajutorul tabloului unui zeu al bogăției. Este posibil să apară rivalități între frați, în cazul locatarilor din acest sector. Evitați conflictele inutile dispunând 6 sfere de cristal în acest spațiu.

SUD (6/4)
Aveți în față o lună norocoasă, în care atrageți norocul pe plan romantic și al realizărilor în compoziția literară. Impulsionată de bunăvoința providenței, combinația stelară vă aduce câștiguri neașteptate sub forma unor bani ușori pentru cineva din gospodărie. Pentru acest tip de șansă, țineți la voi monedele celor 8 Nemuritori. Scriitorii, studenții și jurnaliștii vor beneficia de energiile pozitive. Sporiți norocul în studii purtând o amuletă a educației. Sunt posibile afecțiuni hepatice și oculare. Etalați un Wu Lou auriu în această zonă, pentru a vă proteja de viroze și alte boli.

SUD-VEST (8/6)
Este o combinație de stele magnifică, aducătoare de prosperitate și popularitate locatarilor acestui sector. Veți avea numeroase oportunități de a progresa în afaceri. Sporiți norocul expunând un tablou cu cele 100 de păsări. Dacă aveți ușa principală în sud-vest, mențineți intrarea bine iluminată în permanență. Pe plan romantic, s-ar putea să fiți destul de singuri. Pentru noroc în iubire, etalați o pereche de rațe mandarine din cristal. Cuplurile ar putea traversa o pasă dificilă în viața amoroasă. Reaprindeți flacăra patimii în relație purtând 2 inimioare din aur.

EST (9/7)
Va fi o lună nefastă, fiindcă steaua violenței atrage pericolul efracțiilor, hoților de stradă sau jafului armat. Etalați în această zonă un rinocer cu 2 coarne, pentru a suprima chi-ul negativ, și instalați aici, în plus, un articol ornamental cu apă yang. Energia de Apă vă va conferi protecție și împotriva incendiilor accidentale, provocate de neglijență. Ocupanții acestui sector ar putea fi vulnerabili față de avansurile sexuale. Ca remediu, trebuie să expuneți un cristal natural sau un Chi Lin cu Ho Tu.

CENTRU (2/9)
Steaua extinderii dă forțe noi energiilor stelei anuale a bolilor. Astrele nu sunt în general favorabile sănătății, afectând regiunea stomacului și cea a gurii. Nu consumați alimente murdare ori nesănătoase. Expuneți în această zonă clopoței de vânt cu Wu Lou rotitor, pentru a controla energiile nefaste, și purtați un simbol al longevității. Femeile însărcinate trebuie să evite spațiul central, deocamdată. Ocupanții acestui sector trebuie să expună pe noptieră o pereche de Wu Lou cu cei 8 Nemuritori. Această combinație aduce un ghinion extrem, deci este mai bine să stați în banca voastră acum.

VEST (4/2)
Din păcate, steaua bolilor afectează regiunea plămânilor și a nasului, putând dăuna tuturor femeilor din familie. Folosiți ca remediu Zeul Longevității cu țestoasă. Se păstrează totuși semnele bune, de realizări în educație și de succes în proiectele literare. Sporiți norocul folosind un Chi Lin cu obiectele cărturarului. Cuplurile căsătorite trebuie să fie vigilente. Este indicată apariția unor noi partenere pentru bărbați, deci soțul ar putea călca strâmb. Ca remediu, prindeți de piciorul patului o geodă de ametist.

NORD-EST (5/3)
Va fi o lună stresantă, steaua conflictelor din prezent punând paie pe focul ghinionului adus de steaua anuală a nenorocirilor. Remediul îl constituie toiagul lui Ksitigarbha. Apar semne de neșansă în afaceri, provocată de dispute pe chestiuni financiare. Este un interval nefast pentru perfectarea de noi afaceri sau contracte ori pentru a intra în proiecte comune cu persoane din exterior. Sunt indicate probleme grave în fluxul de încasări. Pentru a le depăși, așezați o cămilă cu monede pe masa de lucru. Idear ar fi să mențineți, pe cât posibil, tăcerea în zonă.

NORD (7/5)
Acest sector este grav perturbat luna aceasta, când se alătură steaua lunară a nenorocirilor și steaua anuală a violenței, aducând probleme de sănătate și amenințarea unor furturi și jafuri. Dacă puteți, feriți-vă de această zonă. Așezați aici un rinocer albastru, pentru a controla chi-ul nefast. Energia de îmbolnăviri cauzează complicații în regiunea rinichilor. Există riscul vătămării urechilor. Folosiți ca remediu un pandantiv de aur cu Wu Lou. Apar probleme generate de îngrijorarea excesivă.

NORD-VEST (3/1)
Per global, se simte o îmbunătățire, căci chi-ul fast de aici aduce noroc de avansare în carieră și oportunități rodnice în afaceri. Etalați în nord-vest o țestoasă-dragon cu Ru Yi sau un Kuan Kung călare pe cal, pentru a încuraja perpetuarea șansei. De asemenea, se întrevăd schimbări pentru locatarii acestui sector. Feriți-vă de energiile reziduale de ceartă, care vă creează neajunsuri din pricina bârfelor sau calomniilor, dar și a unor posibile încurcături juridice. Folosiți ca remediu o figurină a lui Ksitigarbha sau un tablou cu mandala.

0 Comments

Leave a Comment