2017/11/19 at 4:07 PM

Vedeţi ce stele zboară în fiecare sector al casei în această lună şi ce măsuri puteţi lua pentru a activa norocul şi pentru a vă feri de ghinion.

În fiecare dintre cele nouă căsuţe, veţi găsi două numere. Numărul din colţul stânga-sus indică steaua anuală, iar numărul din dreapta-jos indică steaua lunară. Folosiţi o busolă precisă pentru a determina direcţiile sau locaţiile. Apoi consultaţi diagrama de stele zburătoare pentru predicţiile lunare. Astfel, dacă uşa voastră din faţă (cea pe care o folosesc toţi locatarii casei) se află în sectorul sudic, atunci vedeţi căsuţa respectivă pentru tipul de noroc care îi va afecta pe toţi cei din gospodărie pe parcursul lunii respective. La fel, dacă încăperea pe care o ocupaţi voi personal se află în sectorul nordic, atunci veţi avea parte de tipul de noroc indicat de stelele de acolo.

SUD-EST
În acest sector zboară steaua lunară a violenței, aducătoare de furturi, brutalitate și certuri. Instalați aici un articol ornamental cu apă yang, pentru a suprima energiile nefaste, și dispuneți un rinocer albastru pentru a vă proteja de efracții. Se mărește concurența la serviciu, deci vi se recomandă să expuneți în spatele vostru un Kuan Kung cu 9 dragoni, pentru sprijin în carieră. Etalați un cocoș, ce vă va apăra de comploturile de la locul de muncă. Aveți noroc de împlinire, adus de combinația Ho Tu formată de cele două numere, deci proiectele pot fi duse la bun sfârșit.

SUD
Energiile conflictuale ating acum cele mai înalte cote, fiindcă vă vizitează steaua altercațiilor. Locatarii caselor orientate spre sud s-ar putea certa cu alții fără motiv, totul putând degenera în ciocniri violente. Etalați aici o lampă cu sclipici, pentru a încătușa chi-ul rău. Locatarii pot, în plus, să cadă pradă hoților și spărgătorilor. Purtați un rinocer din aur de 18 K pentru a vă proteja de jafuri. Mutați obiectele ascuțite din acest sector, pentru că există posibilitatea accidentării ochilor cu obiecte de metal. Introduceți aici un articol ornamental cu apă yin pentru a reconcilia elementele.

SUD-VEST
Aveți prea puțin noroc de sănătate luna aceasta. Locatarii din sud-vest trebuie să se îngrijească, Cinci Galben lunar fiind amplificat de elementul Foc al stelei anuale și putându-le ridica nivelul de stres și al tensiunii arteriale. Agățați aici clopoței de vânt metalici cu 6 tije sau dispuneți o pagodă a celor 5 elemente, pentru a combate chi-ul negativ. Încercați să vă relaxați și să vă odihniți ochii, dacă deveniți prea tensionați. Nu aveți deloc noroc în speculații, deci nu pariați. Nu lăsați lumânările sau aragazul nesupravegheate, pentru că apare un risc de incendiu.

EST
Locatarii acestui sector au noroc pe plan profesional și financiar. Sunt posibile promovări și recunoașteri pentru cei ce vor ști să prindă ocazia. Sporiți marile șanse de aici purtând o amuletă de aur cu maimuța călare pe cal. Această combinație Ho Tu de Apă înseamnă, de obicei, noroc la bani, dar și în carieră. Instalați un articol ornamental cu apă în această zonă, pentru a activa norocul. Dacă vă căutați un nou job, puneți în acest colț un arrowana auriu și o țestoasă albastră, pentru a deveni mai competitivi în ochii angajatorilor. Este un sector bun mai ales pentru tinerii bărbați aflați la început de carieră.

CENTRU
Steaua prosperității generează un mare noroc la bani luna aceasta. Dispuneți aici un articol ornamental cu apă și bilă rotitoare, precum și lămpi sferice cu sclipici, pentru mai multe șanse în afaceri și pe plan financiar. Este o perioadă propice pentru demararea de noi proiecte și implementarea strategiilor de afaceri. Purtați silaba HUM, pentru noroc în general. Nu bârfiți, căci clevetirile se pot întoarce împotriva voastră. Purtați o amuletă Wor Peng ca să controlați energia de certuri de aici. Etalați 6 globuri netede de cristal pentru mai bune relații între membrii familiei.

VEST
Steaua albă 1 de bun augur aduce noroc de avansare în carieră. Dispuneți în această zonă o țestoasă-dragon, pentru a activa combinația stelară. Totuși, elementele se află în conflict, crescând, luna aceasta, riscul accidentărilor și al altor nenorociri. Dacă aveți de făcut multe călătorii, etalați în mașină 6 pene de păun sau purtați o scoică aurie. Femeile din familie vor fi predispuse la boli pulmonare. Fiți precauți în activitățile cotidiene. Introduceți aici o pagodă a celor 5 elemente cu ideogramele Fuk Luk Sau, pentru a controla chi-ul nefast.

NORD-EST
Steaua îmbolnăvirilor cauzează afecțiuni bucale și respiratorii, putându-i afecta pe copii. Etalați în dormitor și în living 2 Wu Lou-uri cu cei 8 Nemuritori și 6 monede I Ching, ca să vă apărați de boli. Femeile vârstnice și gravidele trebuie să se îngrijească de sănătate și să evite ocuparea acestui sector în luna curentă. Vestea cea bună este că aveți un mare potențial de a atrage mentori. Introduceți aici clopoței de vânt metalici cu 6 tije, pentru mai mult noroc de oameni săritori. Profitați de ocazia de a trage învățăminte de la cineva, dacă aveți norocul de a întâlni astfel de oameni binevoitori.

NORD
Șansa de prosperitate din acest sector este slăbită de energia de Lemn nou-venită. Introduceți lămpi cu sclipici pentru a rezolva conflictul energetic din această zonă. Aveți, totuși, noroc pe plan academic și literar. Studenții vor excela la examene și vor fi cei mai avantajați de colțul nordic. Folosiți ca activator un glob pământesc de cristal. Aveți șanse și în dragoste. Locatarii single din acest sector ar putea înfiripa o idilă în luna curentă. Sporiți ocaziile în amor purtând simbolul dublei fericiri din aur.

NORD-VEST
Semnele sunt extrem de favorabile pentru scriitori și studenți. Dacă vă pregătiți de examene, veți avea o perioadă productivă. Cea mai bună destinație pentru acest sector este, acum, aceea de cameră de studiu. Dispuneți aici un glob pământesc de cristal pentru a activa succesul în proiectele academice și literare. Există un oarecare conflict al elementelor, care aduce pericole și amenință siguranța personală. Nu lăsați nimic la întâmplare, pentru că este indicat un risc de incendiu. Introduceți aici un mic articol ornamental cu apă yang, pentru reechilibrarea energiilor.

0 Comments

Leave a Comment