2017/11/24 at 7:34 AM

 

Vedeţi ce stele zboară în fiecare sector al casei în această lună şi ce măsuri puteţi lua pentru a activa norocul şi pentru a vă feri de ghinion.

În fiecare dintre cele nouă căsuţe, veţi găsi două numere. Numărul din colţul stânga-sus indică steaua anuală, iar numărul din dreapta-jos indică steaua lunară. Folosiţi o busolă precisă pentru a determina direcţiile sau locaţiile. Apoi consultaţi diagrama de stele zburătoare pentru predicţiile lunare. Astfel, dacă uşa voastră din faţă (cea pe care o folosesc toţi locatarii casei) se află în sectorul sudic, atunci vedeţi căsuţa respectivă pentru tipul de noroc care îi va afecta pe toţi cei din gospodărie pe parcursul lunii respective. La fel, dacă încăperea pe care o ocupaţi voi personal se află în sectorul nordic, atunci veţi avea parte de tipul de noroc indicat de stelele de acolo.

SUD-EST (1/6)
Pentru locatarii acestui sector apare șansa pe plan financiar și în carieră. Cei atenți vor beneficia de promovări și recunoaștere. Sporiți marele noroc de aici purtând ca amuletă o maimuță călare pe cal. Această combinație Ho Tu de Apă este, de obicei, semn bun atât la bani, cât și pe plan profesional. Pentru a spori norocul acestui sector, introduceți aici un detaliu ornamental cu apă. Dacă vă căutați o nouă slujbă, introduceți în colțul sud-estic un arrowana auriu și o țestoasă albastră, ca să vă creșteți șansele de angajare. Este un sector potrivit mai ales pentru femeile aflate la început de carieră.

SUD (6/2)
Steaua îmbolnăvirilor cauzează probleme în regiunea gurii, putând afecta copiii. Etalați o pereche de Wu Lou cu cei 8 Nemuritori și 6 monede I Ching legate de un Wu Lou în dormitor și living, pentru a vă feri de boli. Femeile vârstnice și cele gravide trebuie să se îngrijească de sănătate și să evite să ocupe acest sector în luna curentă. Vestea cea bună este că apare o mare șansă de mentori. Etalați aici clopoței de vânt metalici cu 8 tije, pentru mai mult noroc de persoane de ajutor. Profitați dacă cineva are ceva să vă învețe sau dacă întâlniți pe cineva care să vă ia sub aripa sa.

SUD-VEST (8/4)
Șansa de prosperitate din acest sector este diminuată de suprapunerea unui chi de Lemn. Folosiți lămpi cu sclipici pentru a combate conflictul energetic din sud-vest. Totuși, apare norocul pe plan academic și literar. Studenții vor excela la examene, fiind cei mai avantajați de acest colț al casei. Ca activatori, utilizați aici un glob pământesc de cristal sau un Chi Lin cu cele 4 obiecte ale cărturarului. Șansa vă surâde și în iubire. S-ar putea ca persoanele single din sectorul sud-vestic să se îndrăgostească în luna curentă. Sporiți-vă șansele romantice etalându-vă animalul florii de piersic.

EST (9/5)
Nu vă merge bine cu sănătatea luna aceasta. Dacă ocupați sectorul estic, îngrijiți-vă mai mult de factorii dăunători, cum ar fi stresul și hipertensiunea, cauzați de steaua lunară Cinci Galben, amplificată de elementul Foc al stelei anuale. Pentru a combate chi-ul nefast, agățați clopoței de vânt metalici cu 6 tije sau etalați o pagodă a celor 5 elemente. Încercați să vă relaxați și să vă odihniți ochii, când deveniți prea tensionați. Nu aveți șanse în speculații, deci nu vă jucați banii, căci veți pierde cu siguranță. Nu lăsați lumânări sau aragazul aprins fără supraveghere, pentru că există un risc de incendiu.

CENTRU (2/7)
Steaua lunară a violenței zboară în acest sector, atrăgând amenințarea jafurilor și a certurilor. Introduceți aici un articol ornamental cu apă yang, pentru a suprima energiile nocive, precum și un rinocer albastru, pentru a vă proteja de efracții. Crește acum concurența la serviciu, deci este recomandabil să expuneți la spate un Kuan Kung cu cei 9 dragoni, pentru sprijin în carieră. Etalați un cocoș, pentru protecție împotriva comploturilor colegilor. Combinația Ho Tu formată de cele două numere aduce noroc de împlinire, deci proiectele pot fi finalizate cu succes.

VEST (4/9)
Semnele sunt foarte favorabile pentru scriitori și studenți. Cei care se pregătesc de examene vor avea acum un interval productiv. În luna curentă, cea mai bună utilizare pentru acest sector este aceea de cameră de studiu. Etalați aici un glob pământesc de cristal, pentru a activa succesul în proiectele academice și literare. Există un oarecare conflict între elemente, care aduce un oarecare pericol, amenințând siguranța personală. Atenție cu focul, fiindcă este indicat un risc de incendii. Pentru reechilibrarea energiilor, introduceți aici un mic articol ornamental cu apă yang.

NORD-EST (5/1)
Steaua albă 1, de bun augur, aduce noroc de avansare în carieră. Etalați în acest spațiu o țestoasă-dragon, pentru a potența combinația stelară. Totuși, elementele sunt în conflict, atrăgând, în luna curentă, posibilitatea unor vătămări prin accidentare, precum și a altor necazuri. În cazul în care călătoriți mult, etalați 6 pene de păun în mașină sau purtați o scoică de aur. Bărbații din familie vor fi predispuși la boli gastrice. Aveți grijă în efectuarea activităților zilnice. Puneți aici o pagodă a celor 5 elemente cu ideogramele Fuk Luk Sau, pentru a ține sub control chi-ul negativ.

NORD (7/3)
Energiile conflictuale ating apogeul luna aceasta, când nordul este vizitat de steaua disputelor. Ocupanții caselor orientate spre nord s-ar putea certa fără motiv cu ceilalți, ajungând, poate, chiar până la violență. Așezați aici o lampă cu sclipici, pentru a încătușa chi-ul nefast. Este posibil și ca locatarii să cadă victime spărgătorilor sau altor hoți. Pentru a vă proteja de jafuri, purtați un rinocer din aur de 18 K. Scoateți obiectele ascuțite din acest sector, căci există posibilitatea vătămării ochilor cu obiecte metalice. Pentru a reconcilia elementele, introduceți aici un bol cu apă yin.

NORD-VEST (3/8)
Steaua prosperității creează un mare noroc la bani luna aceasta. Etalați aici un articol ornamental cu apă și cu bilă rotitoare și un dragon auriu, precum și lămpi cu sclipici, pentru mai mult noroc în afaceri și de venituri. Este o perioadă fastă pentru demararea de noi proiecte și implementarea de noi strategii. Purtați silaba HUM, pentru mai multă șansă. Evitați să bârfiți, ca să nu atrageți repercusiuni. Pentru a ține sub control energia de certuri, purtați o amuletă cu Wor Peng. Etalați 6 globuri de cristal netede pentru mai bune relații între membrii familiei.

0 Comments

Leave a Comment