2017/11/19 at 12:32 PM

Vedeţi ce stele zboară în fiecare sector al casei în această lună şi ce măsuri puteţi lua pentru a activa norocul şi pentru a vă feri de ghinion.

 

În fiecare dintre cele nouă căsuţe, veţi găsi două numere. Numărul din colţul stânga-sus indică steaua anuală, iar numărul din dreapta-jos indică steaua lunară. Folosiţi o busolă precisă pentru a determina direcţiile sau locaţiile. Apoi consultaţi diagrama de stele zburătoare pentru predicţiile lunare. Astfel, dacă uşa voastră din faţă (cea pe care o folosesc toţi locatarii casei) se află în sectorul sudic, atunci vedeţi căsuţa respectivă pentru tipul de noroc care îi va afecta pe toţi cei din gospodărie pe parcursul lunii respective. La fel, dacă încăperea pe care o ocupaţi voi personal se află în sectorul nordic, atunci veţi avea parte de tipul de noroc indicat de stelele de acolo.

 

SUD-EST

Dacă aveți ușa principală sau dormitorul în acest sector, veți atrage câștiguri neașteptate și un potop de oportunități în viață. Providența surâde locatarilor din sud-est. Sporiți-vă șansa așezând în această parte a casei ori biroului un articol ornamental cu apă și bilă rotitoare. Dacă aveți dormitorul situat aici, puneți lângă pat un Wu Lou din metal cu cei 8 Nemuritori, pentru a ține sub control steaua anuală a bolilor, și agățați niște clopoței de vânt cu 6 tije și nod mistic, exclusiv metalici, în sud-estul casei, pentru a vă proteja de orice energii negative.

SUD

Steaua lunară a bolilor se alătură numărului 7 anual, amenințându-vă cu boli oculare și atacuri de cord. Dacă locuiți aici, protejați-vă ochii cu niște ochelari de soare. Dacă suferiți de boli cardiace, mutați-vă deocamdată din acest sector. Etalați pe noptieră un Wu Lou cu monedă Pa Kua și purtați la voi un Wu Lou de jad când ieșiți din casă. Dispuneți aici un rinocer albastru, pentru a vă proteja de furturi. Tinerele se confruntă cu necazuri din cauza comploturilor de la serviciu, colegii fără scrupule bârfindu-le excesiv. Dispuneți un cocoș pentru a vă proteja de intrigi.

SUD-VEST

Semnele sunt favorabile pentru cei încă single. Steaua norocoasă 4 vă aduce noroc în dragoste și vă face foarte atrăgători pentru sexul opus. Etalați aici un tablou cu bujori sau o pereche de rațe mandarine din cuarț roz, pentru mai multă șansă în amor. Sectorul este propice acum pentru studenți, aducând un mare noroc la examene și în studii. Locatarilor de aici le va fi mult mai ușor, în luna curentă, să fie productivi și să găsească oportunități de a excela. Expuneți 2 pagode pentru noroc la examene și un glob pământesc de cristal pentru a vă facilita procesul de învățare.

EST

Cinci Galben lunar le aduce locatarilor de aici probleme de sănătate legate de cap și de ficat, precum și diverse alte necazuri. Folosiți o moară de vânt contra lui Cinci Galben și/sau o pagodă a celor 5 elemente pentru a suprima chi-ul negativ. Mai bine mutați-vă într-o altă cameră sau folosiți o altă intrare, dacă aveți dormitorul, respectiv ușa principală în est. Flancați intrarea în casă cu 2 Wo Lou-uri aurii și etalați un zeu al longevității în această zonă, pentru mai mult noroc de sănătate. Pot apărea și probleme în fluxul de încasări. Dispuneți aici un zeu al averii pentru a atrage șansa de bogăție. NU renovați acum acest sector.

CENTRU

Trebuie să fiți extrem de precauți luna aceasta, șansele de furturi și efracții fiind mari. Este valabil pentru întreaga locuință, fiindcă steaua efracțiilor zboară în centrul casei. Există risc de violență și vărsare de sânge. Păstrați liniștea și nu vă certați aici. Folosiți un articol ornamental cu apă statică pentru a calma conflictul energetic acerb. Purtați amuleta pentru localuri de noapte ca să vă protejați de furturi și accidente, mai ales când plecați de acasă. Nu stați în oraș până noaptea târziu și nu vă plimbați pe străzi în toiul nopții. Dispuneți un Buddha Vesel în haine roșii pentru a transforma energia negativă într-una pozitivă.

VEST

Este posibil ca femeile sau copiii ce locuiesc aici să fie mai irascibili luna aceasta, mai ales dacă sectorul vestic este o zonă „publică” a casei. Încercați să nu petreceți prea mult timp în acest sector, pentru că, deocamdată, este nefast. Nivelul de stres și tensiunea arterială pot crește enorm, deci luați-o mai ușor dacă sunteți predispuși la îmbolnăviri. Puneți în această zonă o pagodă a celor 5 elemente cu ideogramele Fuk Luk Sau sau clopoței de vânt cu pagodă, din metal, pentru a controla chi-ul negativ. Nu lăsați nesupravegheate lumânările sau aragazul de aici, pentru că apare pericolul de incendii.

NORD-EST

Locatarii acestui sector au noroc pe plan financiar și profesional. Se întrevăd promovări, dacă veți ști să profitați de ocazie. Este un sector extrem de fast acum. Sporiți șansele de aici cu ajutorul unui articol ornamental cu apă și bilă rotitoare și al unei statui cu Kuan Kung. Dacă aveți biroul amplasat aici, etalați pe masa de lucru un set de caligrafie chinezească, pentru a vă spori creativitatea, precum și un arrowana auriu, pentru un mare progres în carieră. Țineți pe birou un prespapier cu Buddha cel Vesel, ca să scăpați de toate problemele și obstacolele.

NORD

Steaua anuală a prosperității este blocată luna aceasta de energiile stelei de Lemn. Apare în acest sector un conflict energetic aducător de dispute și de stres. Merită să fiți mai atenți ce spuneți în conversațiile cotidiene. Ca un făcut, se vor naște neînțelegeri din nimic. Țineți aprinsă o lampă cu sclipici în formă de glob și etalați aici o imagine mandala în roșu și auriu, pentru a ține în șah energiile nefaste. Etalați un cristal transparent de gipcit, ca să activați steaua anuală fastă a prosperității.

NORD-VEST

Este cel mai norocos sector al lunii. Steaua prosperității aduce succes pe plan financiar și șansă de avere întregii familii, mai ales tatălui. Etalați aici o fântână cu apă curgătoare, pentru mai mult noroc la bani. Dacă aveți livingul sau sufrageria amplasate în acest sector, este posibil să vă crească veniturile! Academicienii și scriitorii vor avea o perioadă liniștită, de succes. Orizonturile sunt bune și în problemele amoroase. Pentru mai multă șansă în iubire, expuneți în living bujori sau rațe mandarine.

 

Tags: , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment