2017/11/24 at 7:42 AM

Telefonul sună iar. Şi iar. Din nefericire pentru tine, este pentru colegul tău, nu pentru tine. Îţi trec fără să vrei pe la ureche fragmente din conversaţie. Colegul tău a încheiat încă un contract de afaceri! În astfel de momente, te minunezi cum de unii oameni par să se bucure de tot norocul de pe lume. Poate chiar te simţi puţin iritat din această cauză.Pesemne, ţi-a trecut prin cap că respectivul coleg ar putea avea o formulă secretă pentru succes. Vestea cea bună este că, probabil, ai dreptate. Vestea şi mai bună este că poţi şi tu să faci la fel.Aici te poate ajuta aplicarea principiilor Feng Shui, ca să creşti numărul oportunităţilor în afaceri şi să avansezi în carieră. Îţi recomandăm un truc extrem de uşor de pus în practică şi care aduce, totuşi, foarte mari recompense.Nu este neapărat să muţi mobila sau să reorientezi uşa. Tot ce trebuie să faci este să repoziţionezi telefonul şi faxul. Mai întâi, descoperă-ţi direcţia cea mai favorabilă – direcţia ta sheng chi. Apoi, aşază telefonul/faxul în aşa fel încât firul de conectare să intre în aparat dinspre această direcţie. Dacă nu poţi folosi energia favorabilă din direcţia ta cea mai favorabilă, atunci încearcă una din celelalte trei direcţii norocoase.

(Atenţie! Ne referim aici la mufa de conectare care intră în aparatul de telefon/fax, şi nu la priza din perete. Avertizăm că este foarte important să nu se comită această greşeală.)

Ca să atragi mai multe proiecte prospective de afaceri şi să îţi măreşti mai mult şansele de câştig bănesc, tot ce ai de făcut este să lipeşti de telefon sau fax trei monede chinezeşti legate cu aţă roşie. Acestea garantează un Feng Shui favorabil, pentru conversaţii telefonice de succes. Ai grijă doar ca monedele să stea cu faţa yang la vedere. Faţa yang are patru ideograme, iar faţa yin are două.

Dacă faci totul corect, vei avea parte doar de veşti bune şi de nenumărate oportunităţi. De ce să mai aştepţi? Aplică Feng Shui la telefon, acum! Vei avea un profit aşa de mare din vânzări, încât îţi va suna în urechi numai clinchetul banilor.

Tags: ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment