2017/11/19 at 4:15 PM

Mai este puţin până la Ziua Sf. Valentin! În ton cu această ocazie încântătoare, iată unele trucuri pentru a face această Zi a Îndrăgostiţilor memorabilă pentru amândoi!Cine îşi pune pirostriile anul acesta…Pentru cei care vă căsătoriţi anul acesta, Anul Oii este excelent pentru căsătorie, şi, ce este şi mai special acum, Ziua Sf. Valentin (14 feb.) pică în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor la chinezi (ziua a 15-a, adică 15 Februarie), ceea ce înseamnă că, anul acesta, sărbătoarea Sf. Valentin poate dura două zile, şi nu doar una! Aşadar, pentru cei dintre voi care au găsit ori au întâlnit deja pe cineva, sau sunteţi logodiţi şi urmează să vă căsătoriţi în anul curent, Felicitări!!! Bravo vouă!!! Cei care nu v-aţi găsit perechea, nu disperaţi, iată unele sfaturi Feng Shui care să vă mărească şansele de a găsi pe cineva iubit, care să vă iubească!

Aruncă mandarine într-un lac (ca să prinzi un soţ)

În mod tradiţional, a cincisprezecea zi din Anul Nou chinezesc (anul acesta, 15 februarie) sau Chap Goh Mei este noaptea în care domnişoarele singure îndeplinesc ritualul aruncării mandarinelor într-un lac, pentru a-i cere Zeului Căsătoriei să le trimită perechea potrivită. Dacă ai tot încercat, în ultimii ani, să îţi găseşti un bărbat, poate acum ai ocazia de a capta şansele favorabile pentru căsătorie aduse de Anul Oii! Fă rost de 3 mandarine şi scrie pe fiecare cele mai importante trei trăsături ale bărbatului pe care vrei să îl iei de soţ. Roagă-l în tăcere pe Zeul Căsătoriei (care îşi are sălaşul pe Lună) să îţi trimită un Făt-Frumos cu trăsăturile speciale specificate, şi apoi aruncă-le în lacul ce reflectă razele argintii ale lunii pline! Trebuie să ţii minte că ritualul acesta este numai pentru femeile necăsătorite sau divorţate – nu încerca să îl îndeplineşti dacă mai eşti căsătorită (chiar dacă sunteţi separaţi!).

Cum să introduci energia feminină într-un dormitor de bărbat

Domnişoarele singure pot să arunce mandarine într-un lac, ca să se roage pentru un soţ, dar ce fac burlacii? Ei bine, dacă eşti bărbat şi îţi cauţi, fără prea mult succes, o iubită, uite-te prin dormitorul sau apartamentul tău şi vezi dacă spaţiul unde locuieşti arată prea masculin sau, cum spunem în Feng Shui, prea yang! Următoarele obiecte reflectă interese predominant masculine: armele, vapoarele, maşinile, echipamentul militar, culorile dure, mobila dură, scaunele din piele tare, mobilierul colorat în nuanţe puternice/închise, posterele cu staruri din sport, fotografii de război etc. O astfel de cameră îţi va atrage în casă doar alţi prieteni de sex masculin! Trebuie să începi să introduci aici puţină energie feminină sau yin, ca să fie atrase în casa ta şi femeile. Încearcă o mobilă moale, lumini şi culori mai blânde, postere cu fetele de vis cu care ai vrea să fii, sculpturi, tablouri cu femei etc. Dacă eşti serios în căutarea unei femei pe care să o iei de nevastă, atunci ai grijă să nu expui genul de femei cu care, cel mai probabil, NU te-ai căsători, pentru că nu este de dorit să atragi femeia nepotrivită!!

Evită rozele sângerii, cu spini

Deşi acesta este buchetul romantic tradiţional de Ziua Îndrăgostiţilor, trandafirii roşu intens au, de fapt, o semnificaţie Feng Shui destul de nefastă! Roşul (pe lângă faptul că se foloseşte la nunţi) simbolizează sângele, şi acest lucru are conotaţii de-a dreptul negative, mai ales că ocazia respectivă sărbătoreşte dragostea, tovărăşia şi fericirea. Energiile impregnate de oferirea trandafirilor roşii cu spini sunt şi mai puţin de dorit, deci, dacă ai de gând să trimiţi flori roşii perechii tale anul acesta, evită rozele roşii cu spini. Trandafirii în sine nu sunt răi – de fapt, cei roz, galbeni, crem sau de culoarea piersicii (cu spinii înlăturaţi) au semnificaţii simbolice minunate, asociate cu dragostea la început!

Lămpi roşii în sud-vest

Stimulează energiile din sud-vestul livingului şi dormitorului cu lămpi roşii! Acesta este cel mai mare secret conjugal pentru cei ce îşi doresc o viaţă socială mai activă înăuntrul şi în afara dormitorului! O prietenă de-a mea s-a separat recent de soţul ei, şi îi era teamă că această separare o va lăsa singură şi fără iubire. În exact aceeaşi săptămână s-a mutat în apartamentul ei, a cumpărat două lămpi roşii, pe care le-a aşezat de o parte şi de alta a patului ei dublu (aşezat în colţul sud-vestic al dormitorului). De atunci, nu unul, ci patru bărbaţi i-au bătut la uşă, iar unul dintre ei s-a oferit deja să o ducă într-un voiaj în Europa!! Dacă nu vrei să foloseşti lămpi roşii, lumânările roşii sunt şi ele perfecte! Ele îşi dublează eficienţa dacă sunt folosite împreună cu raţe mandarine din cuarţ roz şi tablouri cu bujori roşii, în sud-vest!

La întâlniri, stai cu faţa spre direcţia dragostei

Toţi avem o direcţie personală a dragostei (Nien Yen), care depinde de data naşterii. Conform formulei celor 8 palate, direcţia personală Nien Yen ne aduce fericire şi norocul asociat căsătoriei şi prezenţei mamei. Pentru femei, direcţia Nien Yen aduce ocazia de a deveni prima soţie dintr-o gospodărie, şi de a atrage un bărbat care să le aducă fericire şi prosperitate prin mariaj. Aşadar, dacă ai reuşit să inviţi pe cineva special la cină de Sf. Valentin, ai grijă ca, la această întâlnire, să stai cu faţa la direcţia Nien Yen, ca să îţi maximizezi şansele Feng Shui de fericire! Cine ştie, persoana aceasta s-ar putea chiar să îţi fie perechea! (Află aici care îţi este direcţia dragostei.)

Scoate oglinzile din dormitor

În sfârşit, dacă vrei să înnoptezi acasă cu iubitul(a) sau să consumi relaţia amoroasă în dormitor, recomand cu tărie să ascunzi sau să înlături oglinzile! Oglinzile în dormitor sunt complet contraindicate în orice tip de relaţie, indiferent dacă eşti abia la început sau retrăieşti o poveste de dragoste, şi mai ales dacă ai intenţii serioase în legătură cu persoana respectivă! Se spune deseori că oglinzile reflectă un al treilea în relaţie, simbolizând pe altcineva ce intervine mereu între doi oameni. Acest lucru înseamnă deseori o „relaţie extraconjugală”, dar uneori, terţa persoană poate fi o rudă descurajantă, un prieten invidios etc. … În doi este bine, trei sunt deja prea mult! Scapă de oglinzi, ascunde-le sau acoperă-le!

Sursa articolului:  Revista Lumea Feng Shui

0 Comments

Leave a Comment