2017/11/19 at 4:03 PM

Dacă aveţi urechile clăpăuge, precum cele ale prinţului Charles, se spune că nu veţi fi niciodată credincioşi partenerului şi veţi fi cam snobi. Dacă aveţi lobii lungi, precum cei ai lui Buddha, sunteţi descrişi ca persoane cu o karma excelentă şi vi se prevesteşte o viaţă lungă şi împlinită. Despre cei cu urechi cărnoase se spune că sunt extrem de sexy, în timp ce oamenilor cu urechi groase şi tari li se prevesteşte bogăţia. Deci, ce gen de urechi aveţi şi ce spune acest lucru despre voi? Iată ce găsim în almanahul şi enciclopedia culturală chineză.

Urechi mari şi cărnoase

Takeshi Kaneshiro are urechi mari, groase şi cărnoase, cu o tentă roşiatică. Se spune că astfel de urechi aduc o mare prosperitate posesorului lor. Takeshiva trăi mult şi probabil va avea un statut social înalt. Începându-şi cariera ca model, el şi-a lansat o carieră de succes în muzică, atât în dialectul mandarin, cât şi în cel cantonez.

Caracterul său adaptabil i-a oferit puterea de a-şi interpreta rolurile cu mare profunzime, în fi lme vorbite atât în mandarină, cât şi în cantoneză. Acest cuceritor şi-a făcut deja un nume pe scena asiatică. Înfăţişarea lui plăcută provine de la părinţii săi, unul japonez, iar celălalt taiwanez, iar chipul său a apărut deja în reclamele asiatice pentru Prada. Acest tip de urechi este cel mai favorabil acelora născuţi în zodia Boului, Calului, Cocoşului şi Maimuţei. Takeshi este un nativ Bou de Apă şi, cu siguranţă, un bun exponent al tipului său! Totuşi, urechile mari, ca ale sale, nu sunt favorabile celor născuţi în anii Iepurelui sau Tigrului. În ciuda vieţii îmbelşugate, vor avea vieţi agitate şi singuratice.

Urechi înălţate

Urechile ridicate peste linia sprâncenelor, cu lobi deschişi la culoare şi orificii mari implică noroc de bogăţie, prosperitate şi longevitate.

Steven Spielberg are acest gen de urechi.

Despre renumitul regizor se spune că deţine o avere de peste 2 miliarde $! De la E.T. la Saving Private Ryan, Spielberg a turnat hit după hit. Pentru cei cu urechi similare, dacă aveţi şi ochii căprui, veţi face parte din societatea înaltă. Dacă nasul şi gura sunt aşezate bine, veţi avea parte de sprijinul rudelor. Ca măsură de precauţie, evitaţi să vă conturaţi sprâncenele ascuţite în jos, deoarece acest lucru ar putea indica suferinţă, chiar dacă veţi fi bogaţi. Sprâncenele lui Spielberg sunt uşor arcuite, oferindu-i o viaţă de familie plină de iubire şi o faimă enormă în industria cinematografic

Urechi mici şi tari

Minionă, îndrăzneaţă şi sexy, Kylie Minogue are urechi mici şi tari. Însoţite de o siluetă micuţă şi un trup zvelt, acest tip de urechi aduc împlinirea. Viaţa lui Kylie, deşi presărată atât cu succese, cât şi cu dezamăgiri, nu poate fi descrisă decât ca una plină de realizări. De la frumoasa din telenovela australiană Neighbours, ea a ajuns vedetă internaţională şi o cântăreaţă de primă mână. Este în topul celor mai sexy femei de pe planetă, iar acum se bucură de celebritate. Cu toate acestea, acest gen de urechi nu se potriveşte unei persoane înalte şi corpolente, deoarece sugerează o viaţă scurtă. Persoanele cu acest tip de urechi – mici şi cu orificii de dimensiuni reduse – sunt viclene şi inteligente. Pot părea inocente, dar, de obicei, ştiu mai multe decât lasă să se vadă.

Urechi de rege

Aceste urechi bine proporţionate sunt urechi de rege, şi este fi resc ca superbul prinţ William să le aibă, ca al doilea succesor la tron. Urechile acestuia sunt lungi, tari şi groase, cu pavilionul bine poziţionat. În general, aduc echilibru feţei. Urechile prinţului au o culoare atrăgătoare şi sunt aşezate mai sus decât sprâncenele. Lobul are o formă perfectă şi orifi ciul este mare. Prinţul William va trăi mult, chiar peste 100 de ani. Şi, pentru că are astfel de urechi, se spune că cinci generaţii din familie se vor bucura de noroc.

Urechi mari cu orificiu mare

O ureche mare cu orificiul pe măsură nu reprezintă un semn prea bun, implicând faptul că bogăţia nu o să dureze. Jessica Simpson are astfel de urechi. Din fericire, deoarece are silueta subţire, acest ghinion este înjumătăţit. Fiind o vedetă sexy şi populară, Jessica va dori să arate cât se poate de bine mereu. În ultima vreme, succesul ei se datorează reality show-ului „Newlyweds: Nick and Jessica“, realizat alături de Nick Lachey, solistul formaţiei 98°. Cei din acest tip nu trebuie „să se culce pe o ureche“ când vine vorba de succes. Aceste urechi pot aduce bogăţia, dar doar pentru cei pregătiţi să muncească din greu. Există pericolul de a pierde acea avere dacă respectivul se complace într-o anumită situaţie. Există şi posibilitatea unui conflict cu rudele.

Urechi subţiri şi alungite

Oamenii cu urechi subţiri şi alungite au extrem de mult noroc în tinereţe. Fiind fiica actorului Jon Voight, Angelina Jolie a avut, cu siguranţă, un început în viaţă mai uşor decât marea majoritate. Urechile din acest tip au lobul mic, iar partea superioară este mai mare decât cea inferioară. Au o culoare pală şi prezintă un orificiu larg. Dacă posesorul lor are şi o frunte proeminentă, acest lucru ar putea sugera că respectivul ar putea să fi e pus în faţa unor dificultăţi în ultima perioadă a adolescenţei şi să plece de acasă, în căutarea independenţei.

Acest tip de urechi aduce faimă şi noroc celor născuţi în zodia ªobolanului, Iepurelui sau Calului. Angelina, nativă Iepure de Lemn, s-a lansat în mult lăudata producţie HBO Gia. Atitudinea ei de luptătoare din Tomb Raider i-a pecetluit faima, iar ultimul fi lm al său, Alexander, atrage zilele acestea mulţimile în cinematografe.

Urechi cu lobi mari

Urechile cu lobi mari, precum ale lui Sarah Michelle Gellar, sunt semn de inteligenţă. Mult mai bine cunoscută drept Buffy, Sarah a obţinut în facultate o medie mare şi a absolvit mai devreme cu 2 ani Şcoala Profesională de Copii din New York. Astfel de urechi sunt amplasate mai sus sau în aceeaşi linie cu sprâncenele şi au tendinţa de a fi groase. Culoarea acestora este cu o nuanţă mai deschisă decât a feţei.

Urechile cu lobi mari aduc o şansă excepţională celor născuţi în zodia Dragonului, Boului, Câinelui sau Oii. Chiar şi aşa, ca o nativă şarpe ce este, Sarah se bucură de la fel de mult noroc… Ultimul său film, The Grudge, are succes. Acest tip de ureche nu se potriveşte celor născuţi în anul Iepurelui sau Tigrului, aducându-le acestora pagube şi ghinioane şi fi ind un semn al sărăciei.

Urechi de elf

Paris Hilton, moştenitoarea lanţului hotelier cu acelaşi nume şi vedeta reality show-ului „The Simple Life“, are urechi de elf. Precum acesta, ea dansează prin viaţă. Aceste urechi indică un om cu o personalitate complexă. Câteodată, ea se comportă ca un copil răsfăţat, iar alteori arborează un zâmbet enorm şi pare atât dulce, cât şi inocentă. Urechile ei sunt lungi, cu partea de sus destul de ascuţită. Acest lucru indică o viaţă agitată, plină de neprevăzut. Cu siguranţă, pare a descrie stilul de viaţă ameţitor al domnişoarei Hilton. de la copilul rebel la modelul Guess şi acum o personalitate în televiziune.

Aceste urechi se potrivesc cel mai bine nativilor în anul Calului, Iepurelui sau Tigrului. Paris, fi ind o nativă Cocoş de Metal, s-ar putea să nu aibă exact cel mai bun model de urechi, dar, cu toate acestea, se bucură de averea familiei. Tipul său indică o viaţă schimbătoare, în care, în pofi da tuturor bogăţiilor, ar putea apărea singurătatea. O aşteaptă imperiul Hilton, dar oare aceste bogăţii îi vor aduce fericirea?

Sursa articolului: Revista “Lumea Fengshui” Nr.3 pg. 16

0 Comments

Leave a Comment