2017/10/24 at 3:57 AM

Dacă dorinţa voastră cea mai arzătoare este de a avea un copil, însă întâmpinaţi dificultăţi în a-l concepe, iată cum vă poate ajuta Feng Shui, prin intermediul câtorva trucuri uşoare, dar foarte eficiente.

1. Schimbaţi-vă poziţia de dormit – reorientaţi patul conjugal în aşa fel încât cuplul să doarmă cu capul înspre direcţia nien yen a bărbatului, stabilită în funcţie de numărul său Kua. Aceasta este orientarea care aduce noroc familiei şi, atunci când dormiţi spre această direcţie, aduce şanse minunate soţului şi soţiei. Totul este armonios pentru ei, incluzând fidelitatea unul faţă de celălalt şi realizarea dorinţei lor de a întemeia o familie.

Nr. Kua al bărbatului Direcţia nien yen
1 Sud
2 Nord-vest
3 Sud-est
4 Est
5 Nord-vest
6 Sud-vest
7 Nord-est
8 Vest
9 Nord
  1. Etalaţi o pereche de elefanţi ai fertilităţii pe noptiera din dormitor. Pot fi de orice mărime… dacă alegeţi unii mari, atunci puneţi-i pe podea, flancând patul. Chinezii cred că elefantul este un simbol preţios care aduce noroc familiei, iar imaginea unuia care are trompa în jos atrage conceperea copiilor. În Beijing, drumul care duce la mormintele Ming este străjuit de elefanţi sculptaţi, în mărime naturală. Folclorul local spune că orice femeie care-şi doreşte un prunc este de ajuns să frece spinarea unuia dintre aceşti elefanţi.

    3. O altă metodă excelentă de a atrage norocul de fertilitate este să puneţi imaginea unui mănunchi de rodii în dormitor. Rodiile sunt nişte simboluri excelente ale fertilităţii. Fructele propriu-zise sunt grozave, însă, dacă nu puteţi face rost de ele, atunci un tablou sau o poză cu rodii va funcţiona la fel de bine.

    4. Şi, în cele din urmă, iată altă metodă foarte agreată: etalaţi un tablou cu o sută de copii în locuinţă, pe un perete pe care îl vedeţi de fiecare dată când intraţi în casă. Este o pictură celebră, pe care aţi putea-o găsi în magazinele chinezeşti. Dacă nu puteţi găsi o astfel de pictură, atunci căutaţi un tablou sau o fotografie cu un copilaş drăguţ şi atârnaţi-o pe perete. Chi-ul copiilor este foarte puternic, iar în Feng Shui-ul taoist cele ce se aseamănă se adună… prin urmare, dacă vă doriţi copii, ţineţi imagini cu copii în locuinţa voastră.

Tags:

Related Article

0 Comments

Leave a Comment