2017/11/24 at 7:39 AM

BROASCA CU TREI PICIOARE, CU MONEDĂ ÎN GURĂAtrage bogăţie din belşug în casă, folosind broaşte cu trei picioare, care au o monedă în gură! Această fiinţă de bun augur atrage norocul în casă. Pentru efecte optime, pune broasca în orice colţ opus pe diagonală cu uşa casei. Cel mai bine este să ţii NOUĂ într-o cameră, dar poţi să ai şi grupuri de TREI sau ŞASE. În cel mai rău caz, trebuie să ţii o broască orientată spre exterior, ca să îţi adune banii, şi alta cu faţa spre interiorul casei, ca să aducă banii înapoi în ea. Pune-ţi broscuţele sub masă, în spatele canapelei sau în alte spaţii descoperite, dar discrete din casă, şi niciodată în dormitor.VASE CU PÂNZE, PENTRU AVEREMăreşte-ţi şansele de prosperitate folosind un vapor al bogăţiei, care să îţi intre plutind în casă ori în birou. Întorcându-se acasă după multele sale cuceriri, vasul prosperităţii acostează în „portul” tău, aducându-ţi comori minunate şi alte lucruri de valoare, cum ar fi trofeele ce îi simbolizează nenumăratele victorii. Expune vasul bogăţiei ca şi cum ţi-ar intra în casă, venind dinspre direcţia ta sheng chi. Umple-ţi vasul cu monede, lingouri, cristale şi alte comori ce simbolizează un vas al bogăţiei plin cu bani. Pune vasele de metal în nord-vest sau vest, vasele de lemn în est sau sud-est, iar pe cele de cristal, în nord-est sau sud-vest.

PLANTA CU BANI A PROSPERITĂŢII

Această plantă favorabilă are frunze verzi, luxuriante, în formă de inimă. Acesta simbolizează creşterea şi sunt bune în special pentru mărirea norocului de bani. Expune această plantă în sectorul sud-estic, care este colţul universal pentru activarea norocului de bani. Planta cu bani poate fi aşezată şi în est sau în sud. Poţi să ţii aceste plante cu bani în living sau în birou, dar nu le pune niciodată în dormitor sau în baie.

OALA CU AUR

Această oală a comorilor debordează de lingouri de aur de diverse mărimi şi de pietre preţioase, care simbolizează acumularea unei abundenţe de bogăţie şi bunuri materiale în casă. Expune acest minunat activator al şanselor de prosperitate în livingul sau sufrageria casei, ca să atragi munţi de averi şi noroc în viaţă. Pentru rezultate optime, aşaz-o în sectorul vestic, nord-vestic sau nordic al livingului ori sufrageriei. Ţine minte, o găleată cu aur este sinonimul averii din belşug.

VAZA PERSONALĂ A BOGĂŢIEI

Alcătuieşte-ţi o vază proprie a bogăţiei şi priveşte numai cum curg banii! Vaza personală a bogăţiei este plină cu odoare de preţ, fiind o cale excelentă de a atrage norocul de bogăţie pentru proprietarul ei. Îndeasă pur şi simplu odoarele de preţ furnizate în vaza ta şi închide-o etanş cu învelitoarea disponibilă. Vaza ta personală trebuie ascunsă de ochii celorlalţi, de preferat înăuntrul unui dulap de dormitor şi nu trebuie niciodată orientată spre uşa casei, pentru că acest lucru simbolizează bogăţia ieşind pe uşă afară.

FAVORABILUL AROWANA (PEŞTELE-DRAGON AURIU)

Arowana sau peştele-dragon auriu este un extrem de puternic activator al bogăţiei, norocului şi fericirii. În Hong Kong, mulţi oameni de afaceri chinezi reputaţi jură că norocul li se datorează faptului că ţin arowana vii în birou. Acest arowana, înotând peste un pat de monede transmite semnificaţii favorabile, de bogăţie! Cei care doresc să beneficieze la maxim de arowana ca activator Feng Shui al bogăţiei trebuie să ţină pe birou sau pe masă un acvariu cu nouă astfel de peşti.

MONEDE DE AUR PENTRU PROSPERITATE

Aceste monede chinezeşti sunt rotunde şi au o gaură pătrată în centru. Ele reprezintă puternica uniune dintre cer şi pământ. Expune-le cu faţa yang la vedere. Faţa yang este cea cu patru ideograme chinezeşti. Reversul este faţa yin. Ţine în geantă trei monede legate cu sfoară roşie, ca să îţi aducă şanse inepuizabile de bogăţie. Ca alternativă, agaţă nouă monede deasupra uşii casei, ca să atragi înăuntru bogăţia şi norocul. Agaţă şase monede în maşină, ca să te bucuri de afaceri bune şi momente fericite oriunde călătoreşti. Lipeşte nouă monede pe faţa ascunsă a preşului de la intrare. Lipeşte câte trei monede pe toate dosarele importante. Lipeşte trei monede pe telefon, ca să ai conversaţii pline de succes.

BIJUTERII FENG SHUI

Ca să te bucuri de cele mai bune şanse în carieră şi în afaceri, achiziţionează bijuterii Feng Shui. Poartă pe trup dragonul de aur, ca să generezi chi-ul cosmic aducător de mare noroc. Poartă în total nouă monede de aur pe corp, căci ele simbolizează şi simulează plinătatea norocului ceresc şi pământesc. Poartă un arowana de aur, ca să captezi instantaneu norocul de bogăţie. Poartă o broască cu trei picioare din aur, care îţi aduce în viaţă ocazii minunate de a face bani. Ţine mereu aceste simboluri norocoase aproape de trup şi, cât de curând, cariera îţi va înflori şi norocul tău în afaceri va prinde aripi.

COPĂCEI DIN CRISTALE, PENTRU PROSPERITATE

Acest gen de copăcel simbolizează creşterea continuă. Prin urmare, el îi ajută pe oamenii de afaceri să acumuleze mai multă avere şi ajută, în plus, la menţinerea situaţiei financiare. Ramurile sale sunt încărcate de monede de aur, care simbolizează creşterea prosperităţii. Cristalul dă putere minţii şi grăbeşte rezolvarea problemelor, sprijinind creativitatea printr-o hotărâre inteligentă. Expune-l în birou, ca să ai un avantaj în negocierile de afaceri. În casă, copăcelul de cristal aduce norocul bogăţiei în gospodărie.

MESE ROTATIVE FAVORABILE

Aşază o placă rotativă favorabilă, cu cei doi crapi, pe masa din sufragerie, ca să te bucuri de noroc şi succes din plin în gospodărie. Ca alternativă, expune o placă rotativă cu cei cinci lilieci norocoşi, ca să atragi cele cinci binecuvântări cereşti, adică fericirea, prosperitatea, sănătatea, virtutea şi pacea. Aceste plăci rotative de bun augur sunt energizatori excelenţi ai norocului fără limite şi ai armoniei din casă.

0 Comments

Leave a Comment